Head je napisao/la:
Maestro Susic.
Ali glavno pitanje je da li je mahnuo onom nasem forumasu na tribinama?
Head je napisao/la:
Maestro Susic.
Sušić poslije ubjedljivog trijumfa: ''Ova pobjeda je bila neočekivana''
Zivio govornik,bravo TELECA GLAVURDO.emir79 je napisao/la:Pola zaprdjivaca i ne prati , a satra se palamuditi, i na sve nacine pokusavaju biti duhoviti, a ni D od duhovitosti. NISTE SMJESNI , KAKO NE SKONTATE.
4-0 protiv Auxerrea, svaka cast.
Je li to bio banovan pa ponovo? Koji nick po redu? 1000.?habab je napisao/la: Zivio govornik,bravo TELECA GLAVURDO.![]()
![]()
Vi ste haman naki rod,uzivajte.emir79 je napisao/la:Je li to bio banovan pa ponovo? Koji nick po redu? 1000.?habab je napisao/la: Zivio govornik,bravo TELECA GLAVURDO.![]()
![]()
Neces ti sine jos dugo, hajdi izlaji se i uzivaj ispraznjavati pogana usta.
Sta je sa HIV-om? Nije valjda neki veliki ban?mirzatele je napisao/la:Gdje mi je calcio brat, ni da mi se zahvali sto sam ga rijesio HIV-a, sad mu je put do zlatne kante potpuno otvoren.
Napao pogresnog.Pivopija je napisao/la:Sta je sa HIV-om? Nije valjda neki veliki ban?mirzatele je napisao/la:Gdje mi je calcio brat, ni da mi se zahvali sto sam ga rijesio HIV-a, sad mu je put do zlatne kante potpuno otvoren.
Malo pod Fanatic14, pa malo pod @Gabon, dobro bi bilo da Administrator malo preceslja tvojih 100 nickova.bhfanatic14 je napisao/la:Ma pusti ovog gorovica lik veze nema o fudbalu... jasta je nego rod sa sajom vidis da sve brani safetovo.. germaniju, evian i sve sto je ostalo.. gorovic analfabeta fudbala!
Mislim na rod po vrsti vegla.bhfanatic14 je napisao/la:Ma pusti ovog gorovica lik veze nema o fudbalu... jasta je nego rod sa sajom vidis da sve brani safetovo.. germaniju, evian i sve sto je ostalo.. gorovic analfabeta fudbala!
Sta pisac zeli reci..emir79 je napisao/la:Malo pod Fanatic14, pa malo pod @Gabon, dobro bi bilo da Administrator malo preceslja tvojih 100 nickova.bhfanatic14 je napisao/la:Ma pusti ovog gorovica lik veze nema o fudbalu... jasta je nego rod sa sajom vidis da sve brani safetovo.. germaniju, evian i sve sto je ostalo.. gorovic analfabeta fudbala!
De se prijavi na neki drugi nick pa se podrzi u raspravi, nisi odavno
Safet Sušić zagonetan: Volio bih da nas Izrael napadne
Chinaglia je napisao/la:Sušić poslije ubjedljivog trijumfa: ''Ova pobjeda je bila neočekivana''![]()
![]()