Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima li neko od forumasa pristup cometu?
Sta stoji kod Ivana Kostica, da je ugovor raskinut ili da ima ugovor do kraja sezone sa Slobodom?
Sta stoji kod Ivana Kostica, da je ugovor raskinut ili da ima ugovor do kraja sezone sa Slobodom?
Imam ja samo moram da vidim sifru za comet. 

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jao opsesijeLakoste je napisao/la:Ima li neko od forumasa pristup cometu?
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
PiazzaGrande
Jbg, ne znam gdje da postavim ovo, pa ću ovdje....

Stariji ljubitelji nogoloptanja sjetiće se legendarnih novina "SN revija" koja je pokrenuta prije više od 40 godina (1976.), a kasnije je izlazila pod imenom Sprint i Sport magazin...
Danas je izašao prvi broj ponovno pokrenutog magazina, a izlaziće svaka tri mjeseca...
Za SN reviju pišu: Robert Matteoni, Anton Samovojska, Dražen Antolić, Dean Bauer, Mladen Jergović...
Cijena 12 KN (3 KM)...

Stariji ljubitelji nogoloptanja sjetiće se legendarnih novina "SN revija" koja je pokrenuta prije više od 40 godina (1976.), a kasnije je izlazila pod imenom Sprint i Sport magazin...
Danas je izašao prvi broj ponovno pokrenutog magazina, a izlaziće svaka tri mjeseca...
Za SN reviju pišu: Robert Matteoni, Anton Samovojska, Dražen Antolić, Dean Bauer, Mladen Jergović...
Cijena 12 KN (3 KM)...
Volim te bola'!
A vas ne guraju? Pa vi ste kao radnicka klasa trebali bi to sami a ne da placete Koldzi koji moje pare daje tj 100 milja i prije toga jos davao za vas stadion,i onda kazete vi radnicka klasa a nas drzava gura,to mozete furat nekom drugom. Od Klasa,Pivare,opcine Hadzici itd svi vas guraju ko nas gura niko i neka je tako.,samp da se zna da vi nikakva radnicka klasa niste,sve vam je drzava poklonila a nama kao "partijskom" i "drzavnom" klubu ni metar kvadratniHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Moje pare im daje,nije im jednom dao nego vise puta,pa poslije ga pljuju i jos traze i placu da daje pare. Dofaj tu i Telekom da ih je poguro,apoteke,opstine razne,politicari itd al eto ako nisi znao Sarajevo koje nije metar kvadratni imalo drzava gura to su mitomanisamirr je napisao/la:Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Jel potpisao Kostic za Zeljeznicar?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Furaju se da navijaci grade tribinu, a navijaci kupili mozda 12 karti. Ostalo dao Koldzo nase pare, pa Sarajevska pivara, Bavarija, Klas, grad Osjek, Mamic i ostali kurci palci zeljni malo medijske paznje.
Nije nijedan navijac kupio kartu, sve firme, bice nam prazna tribina, izdominirat ce nas pitari u posjeti na proljeceultrasegamega je napisao/la:Furaju se da navijaci grade tribinu, a navijaci kupili mozda 12 karti. Ostalo dao Koldzo nase pare, pa Sarajevska pivara, Bavarija, Klas, grad Osjek, Mamic i ostali kurci palci zeljni malo medijske paznje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Sta bi sa Duljom jel defintivno ostao? Ako jeste zaista steta,,,nista lose prema FKS, ali propasce u nasoj ligi.
=\_1921_/=
ultrasegamega je napisao/la:Furaju se da navijaci grade tribinu, a navijaci kupili mozda 12 karti. Ostalo dao Koldzo nase pare, pa Sarajevska pivara, Bavarija, Klas, grad Osjek, Mamic i ostali kurci palci zeljni malo medijske paznje.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ostat ce ovo pola godine kolko mora jos i ondainvincible1921 je napisao/la:Sta bi sa Duljom jel defintivno ostao? Ako jeste zaista steta,,,nista lose prema FKS, ali propasce u nasoj ligi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko je njemu menađer ?
Vjerovatno ima neku opciju za vani na ljeto, u svakom slucaju ako hoce da napreduje mora ici iz ove lige.
Vjerovatno ima neku opciju za vani na ljeto, u svakom slucaju ako hoce da napreduje mora ici iz ove lige.
- Zeljeznicar -
-
sergejevic
- Kontakt:
Ima li neko kupljeno ? Zanima me kako ce izgledati i sta ce biti obuhvaceno. Svakako lijepa stvar koja podsjeca na bolja vremena za nase klubove.PiazzaGrande je napisao/la:Jbg, ne znam gdje da postavim ovo, pa ću ovdje....
Cijena 12 KN (3 KM)...
-
PiazzaGrande
Espresso, kroasan (napunjen čokoladom, naravno) i sportske novosti...jutarnje sveto trojstvosarajevo46 je napisao/la:
Daleko najbolje novine, i baš je s*anje što su 'zabranili' u Sarajevu. Valjda će ih vratiti brzo...
Volim te bola'!
-
GradKamena1
- Kontakt:
Bordo tim je dobio 800.000 eura za veznjaka, a menadžerski kolač je iznosio čak 250.000 eura.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Espresso, kroasan (napunjen čokoladom, naravno) i sportske novosti...jutarnje sveto trojstvosarajevo46 je napisao/la:
Daleko najbolje novine, i baš je s*anje što su 'zabranili' u Sarajevu. Valjda će ih vratiti brzo...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
prvo sto je tema bh premier liga i zaista ne vidim nekih zajednickih momenata.
a i ja sam gotivio te sn vise zbog info iz svih sportova.
sad dosli pametni mobiteli, pa listas jagodicom palca sto si prije moro s obje ruke ...
a i ja sam gotivio te sn vise zbog info iz svih sportova.
sad dosli pametni mobiteli, pa listas jagodicom palca sto si prije moro s obje ruke ...
Pa zašta će u Sarajevu biti kada je većinom posvećemo HNLu i generalno hrvatskom sportu, nema ništa vezano za Bosnu a ako koga šta interesuje iz cro ili svijeta ima mobitel pa bujrum..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.