ma sve je to namjesteno, nasa liga je kao oni WWE keceriBuddy je napisao/la:80.min: Nova velika prilika na Bilinom polju u kojoj se našao Emir Hadžić, no Šehić je još jednom pokazo svoje kvalitete...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 30 apr 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Istina zivazlaya_tm87 je napisao/la:ma sve je to namjesteno, nasa liga je kao oni WWE keceriBuddy je napisao/la:80.min: Nova velika prilika na Bilinom polju u kojoj se našao Emir Hadžić, no Šehić je još jednom pokazo svoje kvalitete...sve su to oni isplanirali, sacemo mi zabiti
tm-ovac iz mase je napisao/la:@ jelle ... da si pogledao jednu utakmicu Želje i Čelika, il Čelika i Sarajeva znao bi o čemu govorim !
Gledo sam i ne kontam....u cemu su se napale ....vi tako uvjek...ko god igra protiv vas se napali...koda ste Mancester
I vi se ne palite ni protiv koga vama je uvijek svijedno
Glopo razmisljanje.....sasvim normalna haman utakmica i odma se ljudi napalili
ma i da x bude bit cu zadovoljan
al kb tm 87 to ne mre skontatSrdjanBL je napisao/la:Istina zivazlaya_tm87 je napisao/la:ma sve je to namjesteno, nasa liga je kao oni WWE keceriBuddy je napisao/la:80.min: Nova velika prilika na Bilinom polju u kojoj se našao Emir Hadžić, no Šehić je još jednom pokazo svoje kvalitete...sve su to oni isplanirali, sacemo mi zabiti
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jel Lazo pogodio okvir gola ijednom ? 
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa de mi reci do kraja kako će završit tekma i sve ostale i bodovni saldo kolko će ko imati pošto vidim da si upućen, a ja nisam 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovi sto znaju rezultat prije utakmice ili barem konacnog pobjednika neka NAPISU PRIJE da se ne bi bezveze tresli do posljednjeg sudijskog zvizduka! Poserem vam se na sve to sto "znate" kad utakmica zavrsi! Svako svakome moze tako pisati kad sve zavrsi ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Valjanje kad je pozitivan rezultat, najave udaranja igrača, prijetnje navijačima, mrtve glave Manijaka u Zenici...Jel sve ovo liči na normalan rivalitet ?jelle je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:@ jelle ... da si pogledao jednu utakmicu Želje i Čelika, il Čelika i Sarajeva znao bi o čemu govorim !
Gledo sam i ne kontam....u cemu su se napale ....vi tako uvjek...ko god igra protiv vas se napali...koda ste Mancester![]()
![]()
I vi se ne palite ni protiv koga vama je uvijek svijedno![]()
TM87
Dje su mrtve glave Manijaka....dje si to cito...ko je to izjavio...osim nekih ovdje forumashatm-ovac iz mase je napisao/la:Valjanje kad je pozitivan rezultat, najave udaranja igrača, prijetnje navijačima, mrtve glave Manijaka u Zenici...Jel sve ovo liči na normalan rivalitet ?jelle je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:@ jelle ... da si pogledao jednu utakmicu Želje i Čelika, il Čelika i Sarajeva znao bi o čemu govorim !
Gledo sam i ne kontam....u cemu su se napale ....vi tako uvjek...ko god igra protiv vas se napali...koda ste Mancester![]()
![]()
Ne izmisljaj ebemu misha.....a ovo sto su najavili udaranje sasvim normalno....pa gledo sam tekmu vi ste njih ubili u Sarajevu realno...
KB-TM87 je napisao/la:Pa de mi reci do kraja kako će završit tekma i sve ostale i bodovni saldo kolko će ko imati pošto vidim da si upućen, a ja nisam
e jeb..ga sad kak ne mres skuzit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
kraj 1-1 ....... Bice svega 25/05
Zadnja izmjena: DdIiNnOo, dana/u 30 apr 2011, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Čelik do bagro
- KB-TM87
- Kontakt:
Nije fer da samo za sebe to čuvaštareizo je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Pa de mi reci do kraja kako će završit tekma i sve ostale i bodovni saldo kolko će ko imati pošto vidim da si upućen, a ja nisam
e jeb..ga sad kak ne mres skuzit
Željezničar - kult glavnog grada
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
jeste na treninguSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel Lazo pogodio okvir gola ijednom ?
26.05.2010-TITULA
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
@ jelle
Jel tebi poznat slučaj Anera Kasapovića ? Znas li ko je njega ubio? POLICAJAC !
Ako ti kažeš da Sarajevo može imati normalan rivalitet prema Širokom...onda je sve uredu !
Ako ti kažeš da Sarajevo može imati normalan rivalitet prema Širokom...onda je sve uredu !
TM87
stvarno peglate sa tim pricama...tm-ovac iz mase je napisao/la:@ jelle
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
jel gotovo više
tm-ovac iz mase je napisao/la:Valjanje kad je pozitivan rezultat, najave udaranja igrača, prijetnje navijačima, mrtve glave Manijaka u Zenici...Jel sve ovo liči na normalan rivalitet ?jelle je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:@ jelle ... da si pogledao jednu utakmicu Želje i Čelika, il Čelika i Sarajeva znao bi o čemu govorim !
![]()
pa valjda ti bi trebo da znas da od tog nema nista jer samo specijalna hala u ZE dobiva lovu
onoliko kolko vucijaci u sa dobivaju ACAB ISTINA ZA VEDRANA ALI I ISTINA I ZA BUAZA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma hebo trening , jel na utakmici uputio udarac po golu ?sandokan_TM87 je napisao/la:jeste na treninguSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel Lazo pogodio okvir gola ijednom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.