Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Na predstavljanu kaze igra napadacki fudbal, pola utakmica mu zavrsilo 0:0 

This time next year we'll be millionaires.
Dobar je, 13 mjesto u Francuskoj drugoj ligi 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mozda se u ovoj ligi dobiju kakvi bonus bodovi ako skupis odredjeni broj remija, pa Papkislav to ganja
Kako stvari stoje uganjat ce on vrlo brzo nogu u dupe.mirzatele je napisao/la:Mozda se u ovoj ligi dobiju kakvi bonus bodovi ako skupis odredjeni broj remija, pa Papkislav to ganja
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako odigraš 5 remija u nizu, dobiješ tri boda ako pobjediš u sljedećoj tekmi.mirzatele je napisao/la:Mozda se u ovoj ligi dobiju kakvi bonus bodovi ako skupis odredjeni broj remija, pa Papkislav to ganja
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nema poraza pa se moraju remiji kritikovati i ismijavati. Pljuvaci, nisko ste pali. 

Ko Evian na tabeli.calcio je napisao/la:Nema poraza pa se moraju remiji kritikovati i ismijavati. Pljuvaci, nisko ste pali.
nema poraza, pa se za slamku hvatamocalcio je napisao/la:Nema poraza pa se moraju remiji kritikovati i ismijavati. Pljuvaci, nisko ste pali.

-
- Kontakt:
prelud je meni ovaj calcio- sada ce nas uvjeravati kako je 13 pozicija eviana u 2 ligi u stvari namjertni potez taktickog maga.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
13. pozicija u 2. ligi sa klubom koji je tek ispao iz prve lige i koji ima ambicije ekspresnog povratka u prvu ligu je uspjeh s obzirom o kakvom se strucnjaku radi.džakailibu je napisao/la:prelud je meni ovaj calcio- sada ce nas uvjeravati kako je 13 pozicija eviana u 2 ligi u stvari namjertni potez taktickog maga.
Nakon sto sam ga oslobodio glavne konkurencije, calcio krupnim koracima koraca prema tituli "kanta godine", aferim momciluk.
Na koliko dugo si HIV-a sredio ili si ga poslao u vjecna lovista?mirzatele je napisao/la:Nakon sto sam ga oslobodio glavne konkurencije, calcio krupnim koracima koraca prema tituli "kanta godine", aferim momciluk.

-
- Kontakt:
Definitivno najveca ubleha na forumu... mozda se on razumije u moto gp, ali ovdje je zaluto kao sto bi safet rekomirzatele je napisao/la:Nakon sto sam ga oslobodio glavne konkurencije, calcio krupnim koracima koraca prema tituli "kanta godine", aferim momciluk.

And the Kanta goes to .....
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
[youtube][/youtube]bhfanatic14 je napisao/la:Definitivno najveca ubleha na forumu... mozda se on razumije u moto gp, ali ovdje je zaluto kao sto bi safet rekomirzatele je napisao/la:Nakon sto sam ga oslobodio glavne konkurencije, calcio krupnim koracima koraca prema tituli "kanta godine", aferim momciluk... najgore je u lika nick calcio
... a frajer veze nema o fudbalu.
And the Kanta goes to .....
-
- Kontakt:
- calcio
- Kontakt:
Nemaju oni uopste takve ambicije niti im se kadar nesto istice u poredjenju sa ostalim klubovima. Prodali su mnogo igraca, a nisu skoro nikoga doveli osim par pozajmica. Ova liga je dosta izjednacena, na kraju sezone cemo viditi hoce li se neko istaci.Pivopija je napisao/la:13. pozicija u 2. ligi sa klubom koji je tek ispao iz prve lige i koji ima ambicije ekspresnog povratka u prvu ligu je uspjeh s obzirom o kakvom se strucnjaku radi.džakailibu je napisao/la:prelud je meni ovaj calcio- sada ce nas uvjeravati kako je 13 pozicija eviana u 2 ligi u stvari namjertni potez taktickog maga.
Ali nije bitno. Ocekivali ste sve same poraze. Kojih evo izgleda da nema bas mnogo, ali daj sta das.

- calcio
- Kontakt:
Gabonac je obecao da ce sa svim svojim nickovima (a ima ih preko 30) glasati za mene.mirzatele je napisao/la:Nakon sto sam ga oslobodio glavne konkurencije, calcio krupnim koracima koraca prema tituli "kanta godine", aferim momciluk.

“Kada su me čelnici kluba upitali koje su moje lične ambicije na klupi Eviana, odmah sam im rekao da me zanima samo povratak u društvo najboljih. Želim napraviti tim koji će igrati napadački, koji će se razvijati i napredovati. To je moja trenerska filozofija. Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“, prokomentarisao je Sušić.calcio je napisao/la:Nemaju oni uopste takve ambicije niti im se kadar nesto istice u poredjenju sa ostalim klubovima. Prodali su mnogo igraca, a nisu skoro nikoga doveli osim par pozajmica. Ova liga je dosta izjednacena, na kraju sezone cemo viditi hoce li se neko istaci.Pivopija je napisao/la:13. pozicija u 2. ligi sa klubom koji je tek ispao iz prve lige i koji ima ambicije ekspresnog povratka u prvu ligu je uspjeh s obzirom o kakvom se strucnjaku radi.džakailibu je napisao/la:prelud je meni ovaj calcio- sada ce nas uvjeravati kako je 13 pozicija eviana u 2 ligi u stvari namjertni potez taktickog maga.
Ali nije bitno. Ocekivali ste sve same poraze. Kojih evo izgleda da nema bas mnogo, ali daj sta das.
- calcio
- Kontakt:
Izjave su izjave. Tto su standardne izjave, sta ce drugo reci?Pivopija je napisao/la:“Kada su me čelnici kluba upitali koje su moje lične ambicije na klupi Eviana, odmah sam im rekao da me zanima samo povratak u društvo najboljih. Želim napraviti tim koji će igrati napadački, koji će se razvijati i napredovati. To je moja trenerska filozofija. Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“, prokomentarisao je Sušić.calcio je napisao/la: Nemaju oni uopste takve ambicije niti im se kadar nesto istice u poredjenju sa ostalim klubovima. Prodali su mnogo igraca, a nisu skoro nikoga doveli osim par pozajmica. Ova liga je dosta izjednacena, na kraju sezone cemo viditi hoce li se neko istaci.
Cinjenica je da ih je napustilo dosta igraca. Sestoricu su prodali, ostali otisli na pozajmice.
A doveli su uglavnom pozajmice. Mislim da su kupili samo jednog igraca....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.