Kakve su sanse da prodje par ??zlatniljiljan je napisao/la:AHL Chicago-Hamilton under 5.5 kv 1.76 bet365
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bryant 29,5 over
Felton 14,5 over
Aldridge 23,5 under
Kvota 6,33
Felton 14,5 over
Aldridge 23,5 under
Kvota 6,33
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 14 dec 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Citizen-X
- Kontakt:
jbo to jarane - pao si na pola tipova pa si editovo i stavio samo one koji ti prolaze.LloriS je napisao/la:Bryant 29,5 over
Felton 14,5 over
Aldridge 23,5 under
Kvota 6,33
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
imal neko 0,06 da posalje na wwinu da odigram ovaj happy hour poker pa cu mu tivra u subotu kad stavim na wwinu 
alem23 4. slovo pasworda 1

alem23 4. slovo pasworda 1
LenBias je napisao/la:felton over veceras, sta mislite o tome?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Howard 20dijabola je napisao/la:Kemba Walker under 17,5 @ 1.85
U gostima samo jednom prebacio ovu marginu, ima prosjek oko 12 poena kada ne igra kod kuće. Atlanta ionako igra utakmice na manje poena.
Kobe Bryant over 29,5 @ 1.85
Visoka margina, ali dok god Lakersi nemaju pravog playmakera Kobe će uzimati puno šuteva. Od svih dvorana najbolje igra u New Yorku gdje ima prosjek preko 34 poena od sezone 1999/2000 pa na ovamo čini mi se.
Dwight Howard under 19,5 @ 1.85
Prošle sezone protiv Knicksa imao prosjek oko 9 poena u 3 utakmice što je očajno. I nije slučajno, Chandler ga jednostavno jede, a agresivna odbrana Knicksa bi ga trebala prisiliti na jako puno izgubljenih lopti.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Nadam se da je neko prepisao makar nesto a ako nije ybgmerdo21 je napisao/la:Moj vecerasnji tiket
K.Walker-under
C.Anthony-over
Philadelphia Eagles(+4,5)- Cinncinati Bengals , hendikep 2
Ko prepise nesto od ovoga nek mu je sretno

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?
Željeznicar za život cijeli !
travnatilikusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?

[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]arelinho je napisao/la:travnatilikusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
HazimK je napisao/la:[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]arelinho je napisao/la:travnatilikusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Germany: 2. Bundesliga
18:00 Aue - Energie Cottbus BTS
18:00 Kaiserslautern - Aalen domacin + 1.5 (over)
18:00 Sandhausen - Köln Gost + 1.5
18:00 Aue - Energie Cottbus BTS
18:00 Kaiserslautern - Aalen domacin + 1.5 (over)
18:00 Sandhausen - Köln Gost + 1.5
Hladno jarane evo vec par dana , tereni su tvrdi ko zna mozda bude i otkazanih tekmi ne bi me iznenadilo..likusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?
- stomaklija
- Kontakt:
Jel ima iko da mi posudi 735 eura na WWIN, treba mi za ovaj happy hour u iducih 5godina. Vracam, obavezno
Nickname: Bijednik
Cetvrto slovo: 0

Nickname: Bijednik
Cetvrto slovo: 0
Citizen-X je napisao/la:jbo to jarane - pao si na pola tipova pa si editovo i stavio samo one koji ti prolaze.LloriS je napisao/la:Bryant 29,5 over
Felton 14,5 over
Aldridge 23,5 under
Kvota 6,33

jooj majstora
nego ovaj howard neki dan ja igram over 19.5 on 19
danas under 19.5 on 20
treba ga dobro izbjegavat
FK Sloboda Tuzla
Hvala tiFordinjo je napisao/la:Hladno jarane evo vec par dana , tereni su tvrdi ko zna mozda bude i otkazanih tekmi ne bi me iznenadilo..likusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?

Željeznicar za život cijeli !
Gelabale 10,5 više
Vjerovatno zadnja utak za Cedevitu jer odlazi kako mediji govore u Valenciju,pa vjerujem da ce dati sve od sebe da se dostojno oprosti a u isto vrijeme da se dokaze novim poslodavcima iz Spanjolske,igrat ce 30+ minuta jer Cedevita dolazi bez Tomasa i Babica....
Roanne-ASVEL 1 1,60 s.p.
Roanne zadnje kolo pobjeda nad Chalonom u gostima,imaju vrlo dobru ekipu po imenima ali ne igraju nista ove sezone,valjda ce na domacem terenu bolje izgledati protiv solidne ekipe Asvela.......
Washington-Lakersi 2 1,45
Ako LA ne mogu dobtii ove likove,stavrno nek se dobro zapitaju,domacini ove sezone bez walla,Bookera i Arize,vjerujem da ce nakon 4 poraza,Kobe i drustvo konacno upisati pobjedu.....
Vjerovatno zadnja utak za Cedevitu jer odlazi kako mediji govore u Valenciju,pa vjerujem da ce dati sve od sebe da se dostojno oprosti a u isto vrijeme da se dokaze novim poslodavcima iz Spanjolske,igrat ce 30+ minuta jer Cedevita dolazi bez Tomasa i Babica....
Roanne-ASVEL 1 1,60 s.p.
Roanne zadnje kolo pobjeda nad Chalonom u gostima,imaju vrlo dobru ekipu po imenima ali ne igraju nista ove sezone,valjda ce na domacem terenu bolje izgledati protiv solidne ekipe Asvela.......
Washington-Lakersi 2 1,45
Ako LA ne mogu dobtii ove likove,stavrno nek se dobro zapitaju,domacini ove sezone bez walla,Bookera i Arize,vjerujem da ce nakon 4 poraza,Kobe i drustvo konacno upisati pobjedu.....
Za sad sam izdvojio Eindhoven 1 i Oss 3+ @2.62 ,pogledacu i druge ako sta bude za igrat izbacicu jos ....likusa je napisao/la:Hvala tiFordinjo je napisao/la:Hladno jarane evo vec par dana , tereni su tvrdi ko zna mozda bude i otkazanih tekmi ne bi me iznenadilo..likusa je napisao/la:Kakvi su tereni u Holandiji znal neko ?pitam zbog toga sto to mnogo utice na golove,zbog 3+
- stomaklija
- Kontakt:
EIHC Tournaments
15:00 Danska - Slovenija
Tip: 1
Kvota: 1,70
- Evo drugi dan turnira u Lyonu i ono što se da primjetiti je da su Bookmaykeri došli pameti i ne nude više poklone kontra Slovenaca.
Jučer su Danci tek nakon raspucavanja savladali Latviju i tako došli do prvog boda na ovom turniru. Prvo ime ovog meča bio je golman Patrick Galbraith, koji je imao skor 28-26. Ako tome dodamo tvrdu odbranu crveno-belih onda mislim da braća Zmajčeki danas ne mogu do gola niti pomoću trikova :ugeek:
- Slovenci jučer odigrali solidno prvu trećinu nakon koje su se rasuli k'o kila riže. Francuzi su im utrpali 3 komada u samo 5,6 minuta. Okosnica ove reprezentacije je jedini NHL-ovac Anže Kopitar, selektorov sin koji ruku na srce ne može igrati sa 10 juniora.
- Mislim da će i ovdje doći do izražaja kvaliteta Danaca od kojih 8 igrača igra u Švedskoj ligi a i dosta su uigraniji. Mislim da Janžeci ne mogu u roku od 24h posložiti svoje redove i napraviti neki balans u ekipi. Kečina mi se ovdje nameće kao jedini suvisli izbor.
Sretno đaci
15:00 Danska - Slovenija
Tip: 1
Kvota: 1,70
- Evo drugi dan turnira u Lyonu i ono što se da primjetiti je da su Bookmaykeri došli pameti i ne nude više poklone kontra Slovenaca.

- Slovenci jučer odigrali solidno prvu trećinu nakon koje su se rasuli k'o kila riže. Francuzi su im utrpali 3 komada u samo 5,6 minuta. Okosnica ove reprezentacije je jedini NHL-ovac Anže Kopitar, selektorov sin koji ruku na srce ne može igrati sa 10 juniora.
- Mislim da će i ovdje doći do izražaja kvaliteta Danaca od kojih 8 igrača igra u Švedskoj ligi a i dosta su uigraniji. Mislim da Janžeci ne mogu u roku od 24h posložiti svoje redove i napraviti neki balans u ekipi. Kečina mi se ovdje nameće kao jedini suvisli izbor.
Sretno đaci

Neko od NBA strucnjaka ,neki komentar za ove tri terme koje kontate odigrati
Lakersi, Dallas i Broklyyn ?
Hvala...
Lakersi, Dallas i Broklyyn ?
Hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.