Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja kont'o nije gol, ofsajd, vidim Illarra ne slavi... 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Casillas ovakve pravi svako drugu utakmicu . Sto se tice Dortmunda , vi ste to lagano prosli , iako Borussia sa Lewom kuci moze biti neugodna , al ne vidim scenarij u kojem bi Real primio min. 3 komada a da ne zabije niti 1.
Ronaldo i ne mora poceti protiv Dortmunda , Bale i kompanija bi mogli iznijeti utakmicu , iako uz Ronalda znas da ce zabit gol .
Iskreno se nadam da ce Barca , Real , Bayern i PSG proci dalje , i onda da se Bayern i Real , Barca i PSG zakace u polufinalu . Ne bi volio jos El Clasica pored ovog u kupu , da se ne zasitimo kao proslih godina .
Ronaldo i ne mora poceti protiv Dortmunda , Bale i kompanija bi mogli iznijeti utakmicu , iako uz Ronalda znas da ce zabit gol .
Iskreno se nadam da ce Barca , Real , Bayern i PSG proci dalje , i onda da se Bayern i Real , Barca i PSG zakace u polufinalu . Ne bi volio jos El Clasica pored ovog u kupu , da se ne zasitimo kao proslih godina .
Iskreno se nadam finalu Real-Chelsea, s tim da Chelsea u 1/2 finalu izbaci Barcelonu i da opet vidimo Josea kako trci i slavi Nou Campom, a navijaci ga sa tribina gadjaju svim i svacim i vidjeti one cuvene prskalice kako se upale odmah na posljednjeg sudijskog zvizduka. Neprocjenljivo.Furymaker je napisao/la:Iskreno se nadam da ce Barca , Real , Bayern i PSG proci dalje , i onda da se Bayern i Real , Barca i PSG zakace u polufinalu . Ne bi volio jos El Clasica pored ovog u kupu , da se ne zasitimo kao proslih godina .
Kakav si ti likHarrison je napisao/la:Iskreno se nadam finalu Real-Chelsea, s tim da Chelsea u 1/2 finalu izbaci Barcelonu i da opet vidimo Josea kako trci i slavi Nou Campom, a navijaci ga sa tribina gadjaju svim i svacim i vidjeti one cuvene prskalice kako se upale odmah na posljednjeg sudijskog zvizduka. Neprocjenljivo.Furymaker je napisao/la:Iskreno se nadam da ce Barca , Real , Bayern i PSG proci dalje , i onda da se Bayern i Real , Barca i PSG zakace u polufinalu . Ne bi volio jos El Clasica pored ovog u kupu , da se ne zasitimo kao proslih godina .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakav sam to lik? Jel ista lazem?Lillard je napisao/la:Kakav si ti lik
Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anonymousHD
- Kontakt:
Sve osim Bayerna.PEP je napisao/la:Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.
PSG Carlo ih zna u dusu 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odgovarali bi svi osim Bayerna, Barcelone, Atletica, Pariza i Chelsea.PEP je napisao/la:Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.
Ja prizeljkujem UnitedaPEP je napisao/la:Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.
Harrison je napisao/la:Ja prizeljkujem UnitedaPEP je napisao/la:Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Zasto komplikovati kad moze jednostavno, zasto se safunjati protiv Bayerna ili Atletica kad mozes laganiniPEP je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ja prizeljkujem UnitedaPEP je napisao/la:Momci posto ste 95% osigurali prolaz u polufinale ko bi ste prizeljkivali kao protivnika kobi vama najpozeljniji bio od ostalih parova.![]()
![]()
![]()
,ta ce vam unidet vam treba neko jaci da pokazete sta imate ,jer dos sada nisu neki portivnici bili aman zaman sto se tice jacine .
Zelim UNITEDA
PSG-Real vamo Bayern-Atletiko 4 najace ekipe u evropi,komsije mogu skinuti skalp Bayernu,a mi smo vec dobijali PSG sa drugim timom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ovo sa Bayernom je samo mala takticka varka, a u pravo vrijeme je i došlo ako se moze nazvati mali pad forme! A srijeda ce dati odgovore kakav je Bayern kada je to najvise potrebno. I vjeruj te mi da mi je drago vidjeti da svake godine se gurate do polufinala sa laksim
protivnicima i onda kada dođe ključni momenat vi zakazete! Sto ce biti slučaj i ove godine!
protivnicima i onda kada dođe ključni momenat vi zakazete! Sto ce biti slučaj i ove godine!
¨Pepe je igrač koji je počinio najmanje prekršaja u La ligi, tek jedan na svakih 169 minuta. Takođe, vezao je 4 utakmice u nizu bez ijednog prekršaja.
Treba pomenuti da ovaj igrač nije dobio crveni karton skoro 2 godine¨!
Pepe je daleko najbolji štoper na svijetu.
Za sve ostalo tu je brat Ramo.emir18 je napisao/la:
Treba pomenuti da ovaj igrač nije dobio crveni karton skoro 2 godine!
Hala Madrid!
Varane mu tutoremir18 je napisao/la:¨Pepe je igrač koji je počinio najmanje prekršaja u La ligi, tek jedan na svakih 169 minuta. Takođe, vezao je 4 utakmice u nizu bez ijednog prekršaja.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.