Znaci Safet i dalje laze i baca prasinu u oci navijacima? Evo jedne slicne izjave:calcio je napisao/la:Izjave su izjave. Tto su standardne izjave, sta ce drugo reci?Pivopija je napisao/la:“Kada su me čelnici kluba upitali koje su moje lične ambicije na klupi Eviana, odmah sam im rekao da me zanima samo povratak u društvo najboljih. Želim napraviti tim koji će igrati napadački, koji će se razvijati i napredovati. To je moja trenerska filozofija. Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“, prokomentarisao je Sušić.calcio je napisao/la: Nemaju oni uopste takve ambicije niti im se kadar nesto istice u poredjenju sa ostalim klubovima. Prodali su mnogo igraca, a nisu skoro nikoga doveli osim par pozajmica. Ova liga je dosta izjednacena, na kraju sezone cemo viditi hoce li se neko istaci.
Ali nije bitno. Ocekivali ste sve same poraze. Kojih evo izgleda da nema bas mnogo, ali daj sta das.
Cinjenica je da ih je napustilo dosta igraca. Sestoricu su prodali, ostali otisli na pozajmice.
A doveli su uglavnom pozajmice. Mislim da su kupili samo jednog igraca....
“Sve do izvlačenja ekipa iz drugog šešira bilo je dobro, ali kada smo dobili Belgiju malo smo se razočarali. No, sve u sve, mislim da imamo realne šanse da budemo među prve dvije ekipe. Belgija je u ovom trenutku jedna od najboljih reprezentacija ne samo u Evropi nego i svijetu. Ostale reprezentacije iz grupe su slabije od nas i vjerujem da imamo šanse da izborimo direktan plasman na EP”, kazao je Sušić.