TaRgEt_ je napisao/la:Ako vam nije tesko taj pp posto u tuzli nisam
Solinasu brate hajde posalji ti ili bilo ko nije fer
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TaRgEt_ je napisao/la:Ako vam nije tesko taj pp posto u tuzli nisam
Jay Jay OkochaZodiac je napisao/la:Jermaine Jenas.
jesi l' dobio PP? poslao bih ti, čisto da znaš, nego volim kad se malo krčkateBatva je napisao/la:Sta mai Jenas![]()
Ma onako, ne zvuci lose ovo sto wien napisa, ali od jucer mi postajemo prokleti i zelimo bolje, kvalitetnije igrace. Daj Azmire kasikaru jednu baci.
Pa sto je to htio uradit, jel mu to ipak propo transfer vamo kod nas ?merak je napisao/la:Evo poveziBatva je napisao/la:Nabijem vas, ja prvi izofiram Chinagliu i Wiena, a zadnji dobijem info. Ustvari, nisam jos ni dobio, inbox mi cuci prazan i cemeran. Hajde sibnite ta imena lige petice (ova hnl buranija eto onako, zlu ne trebalo neka se nadje)
http://m.sportsport.ba/vijest/ino_fudbal-162732.html
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobio sam, samo sa nepotpunim imenima, wien me iskusavaChinaglia je napisao/la:jesi l' dobio PP? poslao bih ti, čisto da znaš, nego volim kad se malo krčkateBatva je napisao/la:Sta mai Jenas![]()
Ma onako, ne zvuci lose ovo sto wien napisa, ali od jucer mi postajemo prokleti i zelimo bolje, kvalitetnije igrace. Daj Azmire kasikaru jednu baci.
Sljedece godine Pirija ovo uzima glat"U konkureniciji za najboljeg golmana BH Telecom Premijer lige bili su Matej Delač (FK Sarajevo), Kenan Pirić (FK Sloboda) i Ratko Dujković (HŠK Zrinjski), a za najboljeg čuvara mreže izabran je Ratko Duković. "

zajedno sa onim zajebantom DoeTzChinaglia je napisao/la:ako informacije ne budu tačne, NYKnicksa ćemo ovdje okrenut', roštiljadu napravit'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.