500k eura + 20%
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Nastrojeni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Intervju Kosorica, ovaj boldirani dio mi je zanimljiv. Jesu li se to svi prikljucili treninzima?Tek u srijedu su počeli trenirati, u četvrtak su bili kompletni, jer su i pozitivni igrači sada testirani negativno, a već za nekoliko dana je utakmica u Izraelu.
- Poremetilo nas je ovo zaista, radili smo svi individualno, ali ipak je drugačije kada treniraš sa ekipom i kada to radiš sam. Nije mi jasno zašto bar mi koji smo negativni nismo mogli trenirati. Jasno je da će nam trebati vremena da se vratimo u pravi ritam, ali nećemo kukati, nadamo se da je ovo sve loše ostalo iza nas, kaže stoper Željezničara Aleksandar Kosorić u razgovoru za Oslobođenje.
- Gledali smo ih, skautirali, jasno je da su veliki favoriti. Imaju četiri igrača naprijed vrhunske kvalitete, cijela ekipa je dobra, ali ima i nekih slabosti. Samo je jedan način da tamo nešto napravimo, a to je da budemo na svom maksimumu, na vrhunskom nivou. Da izgorimo na terenu, da nas oni malo potcijene i da imaju nešto lošiji dan. U fudbalu se čuda često dešavaju, pa zašto Željo ne bi mogao proći Maccabi.
- Mi još niti na jednoj utakmici nismo bili kompletni, na svakoj nam je neko nedostajao, tako da moramo biti zadovoljni ovim što smo napravili, bez obzira na taj ogromni kiks protiv Mladosti na Grbavici. Slijedi nam serija teških utakmica, svaka tri dana, i moramo se skupiti i sačuvati prvo mjesto na tabeli. Mislim da će se liga podijeliti na dva dijela. Za vrh će se boriti šest ili sedam ekipa, a u donjem dijelu će biti ostali.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa na zvanicnoj kad je prodan Amir stoji da je otisao za 500k eura i 20 % od sl. transfera.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne vjerujem. Ako je neko od njih imao simptome pa otisao na trening, to bi nas jos unazadiloLjoZee je napisao/la: ↑07 sep 2020, 12:44Intervju Kosorica, ovaj boldirani dio mi je zanimljiv. Jesu li se to svi prikljucili treninzima?Tek u srijedu su počeli trenirati, u četvrtak su bili kompletni, jer su i pozitivni igrači sada testirani negativno, a već za nekoliko dana je utakmica u Izraelu.
- Poremetilo nas je ovo zaista, radili smo svi individualno, ali ipak je drugačije kada treniraš sa ekipom i kada to radiš sam. Nije mi jasno zašto bar mi koji smo negativni nismo mogli trenirati. Jasno je da će nam trebati vremena da se vratimo u pravi ritam, ali nećemo kukati, nadamo se da je ovo sve loše ostalo iza nas, kaže stoper Željezničara Aleksandar Kosorić u razgovoru za Oslobođenje.
- Gledali smo ih, skautirali, jasno je da su veliki favoriti. Imaju četiri igrača naprijed vrhunske kvalitete, cijela ekipa je dobra, ali ima i nekih slabosti. Samo je jedan način da tamo nešto napravimo, a to je da budemo na svom maksimumu, na vrhunskom nivou. Da izgorimo na terenu, da nas oni malo potcijene i da imaju nešto lošiji dan. U fudbalu se čuda često dešavaju, pa zašto Željo ne bi mogao proći Maccabi.
- Mi još niti na jednoj utakmici nismo bili kompletni, na svakoj nam je neko nedostajao, tako da moramo biti zadovoljni ovim što smo napravili, bez obzira na taj ogromni kiks protiv Mladosti na Grbavici. Slijedi nam serija teških utakmica, svaka tri dana, i moramo se skupiti i sačuvati prvo mjesto na tabeli. Mislim da će se liga podijeliti na dva dijela. Za vrh će se boriti šest ili sedam ekipa, a u donjem dijelu će biti ostali.![]()
A ti mali sto glumis nekog opasnog moderstora, brisi postove gdje se vrijeda sagovornik. Ako šatro glumite neki fol red.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Uzvratio ti je istom mjerom i te "uvrede" oko 10 nekih profila i slicno su nebitne. To spominjanje majki u bilo kojem kontekstu vec prelazi granicu. Ponasaj se malo tj. prestani namjerno kontrirati. Vidio si neki dan kako ljudi gledaju na tvoje pisanje i oni koji pisu i oni koji samo citaju ovu temu.
Ja nikad ne vrijedam nikoga, niti ga nazivam dijabolom a debil je klasicni s 5 profila. Ne glumite neki red kad to ne postoji.
"..jer su i pozitivni igrači sada testirani negativno"
Ili su ovo mislili samo na one iz Izraela ili u medjuvremenu su se jos testirali
Dobro

Red postoji, a to sto ti ne zelis da se pridrzavas je druga stvar. Ne zapocinji uvijek prvi i bit ce sve ok. To sto vise ljudi ne podrzava tvoj nacin pisanja ne znaci da imaju ljudi vise profila. Mozda je samo do tebe.
Btw zvanicno u nedjelju u 18h protiv Sirokog
Tako je i sada neko prica nema taj procenat
Another good news for Maccabi Haifa comes from Nikita Rokavica. The Australian striker, who was injured in the game against Hapoel Hadera last week, recorded full training after recovering from a knee injury, and is expected to start in the game against Zelznicar in the Europa League qualifiers.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ma ima, zašto ne bi bio. Nisam upratio da se pisalo da nema...Vanadij je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:21Tako je i sada neko prica nema taj procenat
Nema procenat, valjda bolje zna Zuban od storma levata. A sta vas zanima ni iz dzepa ni u dzep. Fol brinete se za klub, ne nasmijavaj te me. HvalaVanadij je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:21Tako je i sada neko prica nema taj procenat
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe