BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ma nema nijedna nasa ekipa sanse da dodje u grupu Konferencijske lige osim sampionske ekipe. Mnogo jace ekipe ne uspijevaju doci do grupe od prvog ili drugog pretkola , evo hrvati prvi a realno nas sampion bi se borio za opstanak u HNLu.
-
- Kontakt:
I dalje smrdiš !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
Ma ne govorim ja ovo da vas podyebavam, nego jer imate naviku da sebi pucate u koljeno. Znas i sam da je tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:47Zeljkan bi to obezbijedio s pola snage samo ga zeza ta titula..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.IceTea je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:31Vjerujem da će u idućim sezonama isto uraditi Sarajevo i Željezničar. Možda i Borac. Za ostale je teško povjerovati da bi mogli uraditi isto. Bojim se samo da Zrinjski ne postane ono što je Dinamo u HR i Zvezda u SRB. Da se baš baš odmaknu i dominiraju godinama.![]()

1921
Kad ćeš urinirati?opalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:43S par koemtnara skupim ih sve, svi odgovaraju zovu,dozivaju i repliciraju. Nakon toga jedan im komentar da im je forum važniji od proslave svog plastičnog nazor kluba i svi se razbijesase.
Pencilin za navijače plastično nazor kluba iz Međugorja.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Nek pjene. Hvala tebi i svima ostalima koji su čestitali!

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Moguce. Ostaje zal sto konf. liga nije postojala malo ranijeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:50Ma ne govorim ja ovo da vas podyebavam, nego jer imate naviku da sebi pucate u koljeno. Znas i sam da je tako.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:47Zeljkan bi to obezbijedio s pola snage samo ga zeza ta titula..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35
Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.![]()
![]()

- TheNoblesMo
- Kontakt:
I nije baš tako. Ako nisi nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka (što ne bi bio nitko od naših klubova osim Zrinjskog), dodje ti Sheriff, Slovan, Ludogorets, Ferencvaros, Qarabag ili netko sličan i izbaci te u drugo pretkolo Konferencijske, kao Zrinjskog prošle sezone. I onda moraš proći 3 stepenice da uđeš u grupu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Sve čestitke Zrinjskom. Velika je ovo stvar. Nadam se da će biti primjer i drugima. Rad, sistem, kontinuitet.
-
- Kontakt:
Da je postojala i mi i vi bi je 99% igrali, ali jbg. Zrinjskom se otvorilo, i realno zasluzili su. Daleko najorganizovaniji klub u drzavi vec godinama. Jeste da su krali, otimali, radili svasta da dodju do toga, ali su dosli i nisu zayebali na kraju.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:53Moguce. Ostaje zal sto konf. liga nije postojala malo ranije![]()
1921
E moj tokmače, da znaš šta ti misle i žele razni goveđi gulaši iz Lištice, poklopio bi se ušima a ne bi se busao da nekome nešto čestitaš dok se oni svojski trude da ti popljuju državu kad god mogu.
41:34
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al ne mozes ti to objasnit ljudima..TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:58I nije baš tako. Ako nisi nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka (što ne bi bio nitko od naših klubova osim Zrinjskog), dodje ti Sheriff, Slovan, Ludogorets, Ferencvaros, Qarabag ili netko sličan i izbaci te u drugo pretkolo Konferencijske, kao Zrinjskog prošle sezone. I onda moraš proći 3 stepenice da uđeš u grupu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.
-
- Kontakt:
Ma OK, malo karikiram, ali neuporedivo laksi put imas kao prvak. Bez da minimiziram vas uspjeh, to jeste tako. Skoro je nemoguce da neki nas klub udje, a da nije prvi.TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:58I nije baš tako. Ako nisi nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka (što ne bi bio nitko od naših klubova osim Zrinjskog), dodje ti Sheriff, Slovan, Ludogorets, Ferencvaros, Qarabag ili netko sličan i izbaci te u drugo pretkolo Konferencijske, kao Zrinjskog prošle sezone. I onda moraš proći 3 stepenice da uđeš u grupu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.
1921
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sto posto. Ljudi su organizovaniji a da ne govorim o pritisku koji je bar duplo manji.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:59Da je postojala i mi i vi bi je 99% igrali, ali jbg. Zrinjskom se otvorilo, i realno zasluzili su. Daleko najorganizovaniji klub u drzavi vec godinama. Jeste da su krali, otimali, radili svasta da dodju do toga, ali su dosli i nisu zayebali na kraju.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:53Moguce. Ostaje zal sto konf. liga nije postojala malo ranije![]()
- TheNoblesMo
- Kontakt:
To je istina. Čak i za puno bolje rangirane lige od naše, klubovima koji nisu prvaci je 10 puta teže ući u grupe.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 23:04Ma OK, malo karikiram, ali neuporedivo laksi put imas kao prvak. Bez da minimiziram vas uspjeh, to jeste tako. Skoro je nemoguce da neki nas klub udje, a da nije prvi.TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:58I nije baš tako. Ako nisi nositelj u prvom pretkolu Lige prvaka (što ne bi bio nitko od naših klubova osim Zrinjskog), dodje ti Sheriff, Slovan, Ludogorets, Ferencvaros, Qarabag ili netko sličan i izbaci te u drugo pretkolo Konferencijske, kao Zrinjskog prošle sezone. I onda moraš proći 3 stepenice da uđeš u grupu.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑17 avg 2023, 22:35Ko god osvoji titulu ima sasvim realne sanse da igra grupe KL. Bas se moras potruditi da uprskas. Jedino vidim Sarajevo kao neki klub koji bi uspio da propusti takvu sansu, vjerujem da bi je drugi iskoristili.
-
- Kontakt:
Bravo care za komentar.
Al dzaba pričaš teško je to ovim debilima sa plitkom memorijom objasnjavat.
Hvala Bogu još malo pa će opet osjetit kad krenu sa njihovim standardnim ritualom i pjesmom gdje im vrijeđaju klub i Bosnu cijelu. Ali to debili kao on i Virto pamte pola sata jer imaju memoriju kao ribice.
Al bosnje glupe potrcale ko će prije.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 17 avg 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Eto i to se desilo. Nije sada naša liga ni bolja ni gora nego prije 3 sezone npr, treba imati sreće. Zrinjski je možda i imao jaču ekipu sezonu dvije unazad. O tome da Zrinjski postane Dinamo naše lige zbog grupne faze je smiješno i neozbiljno.
Čestitke sportskim prijateljima iz Mostara. Ako već Sarajevo nije probilo led, nek su to oni.
Što se tiče grupa, naravno da je sad lakše. Na stranu sve, ali naši klubovi bi do sada imali ovih grupa par nekoliko da je bio ovakav sistem. U neko staro vrijeme vjerujem da bi svi naši prvaci igrali ovo. Govorim o vremenu kad su i Leotar i Modriča razbijali Luksemburžane, Albance i sl. Ali, čak i ne tako daleko, Sarajevo bi nedavno igralo ECL. A, opet kažem, siguran sam da i neki drugo prvaci, jer bilo je dobrih ekipa, i Sarajeva, i Željezničara, i Zrinjskog.
Kako god, napokon smo skinuli paučinu s očiju i fakat se nadam da će Zrinja i u grupama biti konkurentan. I da će im ovo biti podsticaj da ulažu u stadion, a svima drugima da budu bolji.
Što se tiče grupa, naravno da je sad lakše. Na stranu sve, ali naši klubovi bi do sada imali ovih grupa par nekoliko da je bio ovakav sistem. U neko staro vrijeme vjerujem da bi svi naši prvaci igrali ovo. Govorim o vremenu kad su i Leotar i Modriča razbijali Luksemburžane, Albance i sl. Ali, čak i ne tako daleko, Sarajevo bi nedavno igralo ECL. A, opet kažem, siguran sam da i neki drugo prvaci, jer bilo je dobrih ekipa, i Sarajeva, i Željezničara, i Zrinjskog.
Kako god, napokon smo skinuli paučinu s očiju i fakat se nadam da će Zrinja i u grupama biti konkurentan. I da će im ovo biti podsticaj da ulažu u stadion, a svima drugima da budu bolji.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Njemu i Želji općenito ne želimo ništa loše, osim naravno da završe iza nas na tablici. Željo je rival kojeg respektiramo. Osobno mi je bilo drago kad su izbacili Dinamo Minsk, navijao sam i da iznenade Neftchi.
A pijaci želimo to što i misliš da želimo.
Bracika, pijaci želite isto ono što ste željeli 93će a Sarajlije smatrate priglupim Bošnjama kojima bi mislili isto što i ovima sa pijace samo da žive tu bliže vama. Pa znam vas ja, živio sam sa vama.TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 avg 2023, 23:16Njemu i Želji općenito ne želimo ništa loše, osim naravno da završe iza nas na tablici. Željo je rival kojeg respektiramo. Osobno mi je bilo drago kad su izbacili Dinamo Minsk, navijao sam i da iznenade Neftchi.
A pijaci želimo to što i misliš da želimo.
Samo mi nije jasno šta vam čestitaju ovi kada će vam za sedmicu, dvije, mjesec hebati mater?

41:34
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, supervizor i 17 gostiju.