Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

dziza_23
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la dziza_23 » 31 jan 2013, 14:23

LenBias je napisao/la:ti ozbiljno vjerujes u to? :lol:
I ja sam samo procitao na forumu Netsa, gdje pisu ljudi koji idu na utakmice i raspravljali su o tome. A da mi je sad nesto za ne povjerovat, i nije, "trash talk" je vrlo cesta pojava u nba. Jos dodaj tome i sve sto je Evans izjavio prije ove utakmice, ocito je Lbj bio nafuran sinoc na Netse, pogledaj i post game intervju sa njim. Jos je pri dolasku u svlacionicu Barclays centra galamio na sav glas "HE here", tako da mi on ne izgleda kao neko ko odise zreloscu i pretjeranom inteligencijom.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 14:34

imas pravo, james je ocito samo glup, nezreo i nabildan :mrgreen: nema sanse da je mirzi james nesto dobacivao, daleko je mirza od tog nivoa jos u nba i nema tu reputaciju da bi se preko njega prepucavalo, pogotovo jedan james, najbolji i najpopularniji kosarkas svijeta, da se prepucava preko njega druze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 jan 2013, 14:38

LenBias je napisao/la:imas pravo, james je ocito samo glup, nezreo i nabildan :mrgreen: nema sanse da je mirzi james nesto dobacivao, daleko je mirza od tog nivoa jos u nba i nema tu reputaciju da bi se preko njega prepucavalo, pogotovo jedan james, najbolji i najpopularniji kosarkas svijeta, da se prepucava preko njega druze
Druze, James se i prepucava sa "malim" igracima, odnosno imenima koja nisu zvucna u NBA ligi. To je svojevremeno radio sa Noahom i Stevensonom jos dok je u Cavsima bio, pa se smijao u facu cini mi se John Lucasu kada je zakucao preko njega, pa je prozivao Perkinsa zbog toga sto ga je Blake stavio na poster itd. Kad pogledas, nikada se nije sa zvijezdama kacio, sa zvijezdama se on ujedinjuje ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 14:41

adriano_leite je napisao/la:
LenBias je napisao/la:imas pravo, james je ocito samo glup, nezreo i nabildan :mrgreen: nema sanse da je mirzi james nesto dobacivao, daleko je mirza od tog nivoa jos u nba i nema tu reputaciju da bi se preko njega prepucavalo, pogotovo jedan james, najbolji i najpopularniji kosarkas svijeta, da se prepucava preko njega druze
Druze, James se i prepucava sa "malim" igracima, odnosno imenima koja nisu zvucna u NBA ligi. To je svojevremeno radio sa Noahom i Stevensonom jos dok je u Cavsima bio, pa se smijao u facu cini mi se John Lucasu kada je zakucao preko njega, pa je prozivao Perkinsa zbog toga sto ga je Blake stavio na poster itd. Kad pogledas, nikada se nije sa zvijezdama kacio, sa zvijezdama se on ujedinjuje ;) .

Adriano,jedva si cekao :) ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 jan 2013, 14:42

pa perkins nije bas anonimus toliko, za lucasa razumijem i nije cudno sada to, nafurao sa zbog kucanja, svako bi, dok za noaha i stevensona stvarno nisam znao ali opet sumnjam da je uzeo mirzu na zub sinoc od svih mogucih, ako je ikoga i uzeo :) ne kazem kako je nemoguce samo ja ne vjerujem u to, najiskrenije :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 jan 2013, 14:49

LenBias je napisao/la:
pa perkins nije bas anonimus toliko, za lucasa razumijem i nije cudno sada to, nafurao sa zbog kucanja, svako bi, dok za noaha i svensona stvarno nisam znao ali opet sumnjam da je uzeo mirzu na zub sinoc od svih mogucih, ako je ikoga i uzeo :) ne kazem kako je nemoguce samo ja ne vjerujem u to, najiskrenije :D
Brate sve je moguce, boli njega kita sto mi volimo Mirzu, on ako moze nekog podjebati on ce to uraditi, ali nece zvijezde dirati nikada. Jedino su on i Wade ismijavali Dirkovu bolest, pa su na kraju dobili po usima od istog. Perka je ismijavao, a Perk nije neko veliko ime, doduse nije ni anonimus bas. Pa eto sada je i sa Evansom se prepucavao, s tim da je Evans prvi poceo, ali mogao ga je iskulirati. Da je nesto Kobe rekao, Melo ili bilo ko od superstara, vjerovatno bi to James iskulirao. Sa Noahom se prepucavao dugo vremena, zbog toga je Noah izjavljivao gluposti vezane za Cleveland kao grad, kako ne razumije ljude koji tamo zive itd. Sa DeShawnom je nesto bilo, pa ga ovaj nazvao precijenjenim, pa stalno su bili neki okrsaji izmedju njih dvojice. Kucanje preko nekog malenog u odnosu na tebe, ne moze bas da te dovede do toga da mu se smijes u facu. Sto se ne nasmije u facu nekom vecem od njega tipa Big Al, Amare, Dwight, DeAndre itd. Uredno zakuca i proslavi sa igracima. Ne kazem da je istina da je ismijavao Mirzu, ali me sigurno ne bi iznenadilo da jeste.

@lumani, jbg. vidis kako je dobro znati neke stvari jos dok je bio nas igrac, pa da se ne moze prokomentarisati kao mrznja :lol: .

Mes Que Un Club!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 31 jan 2013, 14:58

Ne bi me iznenadilo da je to i istina, ali Mirza je pametan decko, toga se naslusao u Europi koliko hocete. Sjetite se Zaze u kvalifikacijama. Iskoristice on to samo kao adaptaciju. A da je Mirza pravio neke gluposti sinoc i nije, osim onog nesporazuma sa Watsonom na kraju.
James i radi na svojoj reputaciji u posljednje vrijeme, da se pokaze kao "good body", ali sjetite se kada je mami svojoj rekao "Shut up!".
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 15:04

Stevenson je bio zasluzio,jer govorio gluposti.Noah pljuvao po gradu gdje ovaj igra,na neki nacin je i on zasluzio ;)
Kucanje i Lucas, :?: Ma to se desava svake noci ,Griffin i ostali to rade redovno.
Radije volim gledati te sto samo pricaju,nego one kao Garnet sto udare pa bjeze :!:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 jan 2013, 15:09

lumani je napisao/la:Stevenson je bio zasluzio,jer govorio gluposti.Noah pljuvao po gradu gdje ovaj igra,na neki nacin je i on zasluzio ;)
Kucanje i Lucas, :?: Ma to se desava svake noci ,Griffin i ostali to rade redovno.
Stevenson i on su se zakacili, nakon cega je Stevenson rekao da je precijenjen, tada su mu u dvorani Wizardsa skandirali overrated, a s Noahom se zakacio, pa je Noah izjavio to sto je izjavio. Naravno ni Stevenson i Noah nisu bili neka imena u to vrijeme. Blake se nasmijao u facu Perku, Galu, Gasolu, nikada nije nekom PG igracu.

Mes Que Un Club!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 jan 2013, 15:11

To ja nisam rekao ;) To ako se desilo nije prepucavanje, vec tipicno pod****, sto na osnovu njegovih predjasnih postupaka i nije neko cudo. Mada rekao sam izvor je navijac koji je bio na tekmi, tako da ne mozemo bit sigurni, nek svako vjeruje sta hoce ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 15:11

lumani je napisao/la:Stevenson je bio zasluzio,jer govorio gluposti.Noah pljuvao po gradu gdje ovaj igra,na neki nacin je i on zasluzio ;)
Stevenson i on su se zakacili, nakon cega je Stevenson rekao da je precijenjen, tada su mu u dvorani Wizardsa skandirali overrated, a s Noahom se zakacio, pa je Noah izjavio to sto je izjavio. Naravno ni Stevenson i Noah nisu bili neka imena u to vrijeme. Blake se nasmijao u facu Perku, Galu, Gasolu, nikada nije nekom PG igracu.

Kolega ,trash talk je uvjek bio sastojni dio igre ;) Sve tolerisem osim onih budala sto se udaraju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 jan 2013, 15:15

lumani je napisao/la:

Kolega ,trash talk je uvjek bio sastojni dio igre ;) Sve tolerisem osim onih budala sto se udaraju.
Ja obozavam trash talk, pogotovo kako je to ranije bilo, kada su igraci to radili ne birajuci ko je zvijezda a ko ne. Danas zvijezde to ne rade zvijezdama, nego se zvijezde iskaljuju na losijim igracima od sebe. Uzmi Jamesa, kada je sta rekao za Wade ili Bosha? Nikada nista, dobri su mu drugovi i hop nakon toga se ujedini s njima. Vraga bi Barkley ili Reggie to uradili. To je ta razlika i to je ono sto me nervira kod danasnjih zvijezda. Nema te energije i zelje da se ponizi druga zvijezda, na terenu i van njega. Ali odosmo u off topic.

Mes Que Un Club!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 jan 2013, 15:19

dziza_23@ druze svaka cast za ove clipove Mirzinih poena :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 jan 2013, 15:27

Nista prijatelju, ima raje koja ne moze ostajat do 5 da gleda pa ja to postavim ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 jan 2013, 15:46

u zadnjih 10 tekmi ima 12 minuta po tekmi i ucinak od 6 poena i 2,3 skokoa uz 48 % za trojku,napreduje

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 31 jan 2013, 16:00

filip13 je napisao/la:u zadnjih 10 tekmi ima 12 minuta po tekmi i ucinak od 6 poena i 2,3 skokoa uz 48 % za trojku,napreduje
Kad bi uspio do kraja se sezone da ostvari statistiku od 8-9 ppg, 4-5 skokova i da mu trojka ne padne ispod 40%, posto je prva sezona, ovakva ekipa i ovakav roster, to bi bio odlican debitanski nastup...

Ja znam da u sustini ne treba gledati statistiku, ali zna se koliko je Amerikanci gledaju...
Pravda za Papeta!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2013, 16:59

James je nakon mamine romanse postao prilicna sprdnja sirom USA. Nakon onog, ja bih u Turow Zagorje ili Krasnodar pobjegao igrati. Bolje da vidi da li mu ko i u Miami-ju dere mamu .. A, sto se tice Mirze, karakter kakav se rijetko vidja .. Samo naprijed..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 jan 2013, 17:12

@lumani
mrsko mi sad traziti post gdje si napisao da je Mirzina trica nakon dolaska PJ-a na 48% sto je vec ogroman napredak i zaista dobro,i to mu je,kao sto sam i govorio,odma donijelo vecu minutazu..Mora on to jos malo dignuti na nekih mozda 50-60 % jer uzima malo broj suteva..On je nesto kao volume scorrer al ga ja zaista ne vidim u toj ulozi u NBA,previse je to za igraca koji je sa 27 dosao gore...Karijera ala Andersona iz NOH bi za mene bila TOP!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 31 jan 2013, 17:19

Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
mrsko mi sad traziti post gdje si napisao da je Mirzina trica nakon dolaska PJ-a na 48% sto je vec ogroman napredak i zaista dobro,i to mu je,kao sto sam i govorio,odma donijelo vecu minutazu..Mora on to jos malo dignuti na nekih mozda 50-60 % jer uzima malo broj suteva..On je nesto kao volume scorrer al ga ja zaista ne vidim u toj ulozi u NBA,previse je to za igraca koji je sa 27 dosao gore...Karijera ala Andersona iz NOH bi za mene bila TOP!

jbg sada pretjerujes :) Gdje ces bolan 50,60 % da zahtjevas :?: Za ono sto uzme 48% je odlicno,ali ne mozemo nas dvojica zajednicki jezik pronaci ;) :)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 jan 2013, 17:32

Slatinash_7 je napisao/la:@lumani
60%? Malo li je komsija... Npr. sa svojih 48% je sveukupno medju prvih 5 sutera lige ako izuzmemo ove sto su sutali po par puta za 3.

BTW, iz tvog komentara sa prethodne stranice se dalo zakljuciti da ti smatras da on JOS UVIJEK ne zasluzuje tih 10-15tak minuta sto ne samo mi, vec i ameri, navijaci Netsa, ne mogu da shvate. To sto je on dobio 13 minuta sinoc okaci macku o rep, tri igraca su se izredala na cetvorci prije njega sto dovoljno govori o tome da P.J. jos uvijek nema dovoljno povjerenja u njega, iako Mirza vise doprinosi ekipi nego sto odmaze, sto se ne bi bas moglo reci za Humpa i Evansa u zadnjih 10tak tekmi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.