A gdje Tuta tu i njegovo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Botovi ispod stola cekaju da im Vicko da zeleno svjetlo da krenu da laju.
Valjda nam jave jel Tuta dosao sebi nakon sto mu je slabo bilo. Da nam Tuta sto brze ozdravi. To je najbitnije hebes rezultate.
Ova nova generacija nam previše spora pa nikad doćiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 apr 2022, 13:51Smjena generacija![]()
Mi smo jedina reprezentacija u historiji ja mislim gdje smjena generacija traje evo već 7 godina.![]()
mahic je napisao/la: ↑04 apr 2022, 19:35
Sport Clean, prema onome što je dostupno na respektabilnoj web stranici transfermarkt.com, zastupa sedam fudbalera.
Najprominentniji među njima su A reprezentativci Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin i Vladan Danilović. Osim njih, u "ergeli" Sport Cleana tu su i mladi reprezentativci BiH Marko Kujundžić i Đorđe Milojević, koji obojica nastupaju za banjalučki Borac, u kojem je donedavno Vico Zeljković obnašao funkciju predsjednika kluba.
Fudbalski savez Srbije objavio je nedavno izvještaj o poslovima koje su posrednici (čitaj menadžeri) obavili u toku prošle godine, što je zakonska obaveza svakog fudbalskog saveza u svijetu. Među njima se pojavljuje i ime Petra Miličića, koji je za slobodni transfer Siniše Saničanina iz Vojvodine u Partizan inkasirao 112.600 eura.
Tu cifru je Petru Miličiću isplatio Fudbalski klub Partizan. Taj klub je ukupno menadžerima za prošlu sezonu za razna poslovanja isplatio 1.097.715 eura, a samo na Saničanina je otišla desetina tog novca.
Zar nije onda čudno što niko, pa ni u Partizanu ne poznaje čovjeka kojem je isplaćen toliki novac?
Kolege koje su nam pružile pomoć u istraživanju također tvrde da vezano za poslove oko Siniše Saničanina pregovara isključivo Marko, a ne Petar Miličić.
Faktor je SDA-ov portal, znaju oni sve i samo je pitanje momenta kad ce nesto objelodaniti javnostiVucevich je napisao/la: ↑04 apr 2022, 19:39mahic je napisao/la: ↑04 apr 2022, 19:35
Sport Clean, prema onome što je dostupno na respektabilnoj web stranici transfermarkt.com, zastupa sedam fudbalera.
Najprominentniji među njima su A reprezentativci Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin i Vladan Danilović. Osim njih, u "ergeli" Sport Cleana tu su i mladi reprezentativci BiH Marko Kujundžić i Đorđe Milojević, koji obojica nastupaju za banjalučki Borac, u kojem je donedavno Vico Zeljković obnašao funkciju predsjednika kluba.
Fudbalski savez Srbije objavio je nedavno izvještaj o poslovima koje su posrednici (čitaj menadžeri) obavili u toku prošle godine, što je zakonska obaveza svakog fudbalskog saveza u svijetu. Među njima se pojavljuje i ime Petra Miličića, koji je za slobodni transfer Siniše Saničanina iz Vojvodine u Partizan inkasirao 112.600 eura.
Tu cifru je Petru Miličiću isplatio Fudbalski klub Partizan. Taj klub je ukupno menadžerima za prošlu sezonu za razna poslovanja isplatio 1.097.715 eura, a samo na Saničanina je otišla desetina tog novca.
Zar nije onda čudno što niko, pa ni u Partizanu ne poznaje čovjeka kojem je isplaćen toliki novac?
Kolege koje su nam pružile pomoć u istraživanju također tvrde da vezano za poslove oko Siniše Saničanina pregovara isključivo Marko, a ne Petar Miličić.![]()
Ovo se zove novinarstvo.
Sta bi bilo drugacije da ga nije dao i da nismo dobili ?babino je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:24zar vama poslije samog spiska na kojem su se nasli milicevic i danilovic, te izmjena na 1. tekmi gdje kao 23. i 24. huremovi igraci, ulaze kao prve opcije na teren, danilovicevih 90 min protiv luksemburga, treba neki clanak da potvrdi mutne radnje:-)
vico i miske se sprdaju sa nama, tuta je tu da izvrsava naredjenja, logicno. Lik izabran prije samih izbora, garantujem da nije znao ko je danilovic do neki dan, a kamo li da ga pratio u klubu.
zbog svega mi je bas krivo na papka dzeku sto zabi gol i uljepsa situaciju za chetalje a ja pratim milan i navijam za bolonju kako bi papak uzeo titulu pred penziju.
poserem se i na njega i njegov ponisteni gol protiv gruzije, za kojim kuka u odbrani tute petrova.
nista drasticno, znam samo da bih sretniji zaspao tu noc a ova gofna bi ipak bila pod malo vecim pritiskom.TheChief je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:32Sta bi bilo drugacije da ga nije dao i da nismo dobili ?babino je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:24zar vama poslije samog spiska na kojem su se nasli milicevic i danilovic, te izmjena na 1. tekmi gdje kao 23. i 24. huremovi igraci, ulaze kao prve opcije na teren, danilovicevih 90 min protiv luksemburga, treba neki clanak da potvrdi mutne radnje:-)
vico i miske se sprdaju sa nama, tuta je tu da izvrsava naredjenja, logicno. Lik izabran prije samih izbora, garantujem da nije znao ko je danilovic do neki dan, a kamo li da ga pratio u klubu.
zbog svega mi je bas krivo na papka dzeku sto zabi gol i uljepsa situaciju za chetalje a ja pratim milan i navijam za bolonju kako bi papak uzeo titulu pred penziju.
poserem se i na njega i njegov ponisteni gol protiv gruzije, za kojim kuka u odbrani tute petrova.
I Milojević koji je bio kapiten mlade reprezentacije i kada mjesecima nije igrao. Sve je jasno. Sada smo u peaku četničkog orgijanja po bosanskom fudbalu.babino je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:24zar vama poslije samog spiska na kojem su se nasli milicevic i danilovic, te izmjena na 1. tekmi gdje kao 23. i 24. huremovi igraci, ulaze kao prve opcije na teren, danilovicevih 90 min protiv luksemburga, treba neki clanak da potvrdi mutne radnje:-)
babino je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:24zbog svega mi je bas krivo na papka dzeku sto zabi gol i uljepsa situaciju za chetalje a ja pratim milan i navijam za bolonju kako bi papak uzeo titulu pred penziju.
za starcevica sam neki dan pisao, prijetili mu prekidom saradnje i tek kad je pristao na igre, dobio novi ugovor i sad se neki cude 'kako':-)Vucevich je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:56I Milojević koji je bio kapiten mlade reprezentacije i kada mjesecima nije igrao. Sve je jasno. Sada smo u peaku četničkog orgijanja po bosanskom fudbalu.babino je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:24zar vama poslije samog spiska na kojem su se nasli milicevic i danilovic, te izmjena na 1. tekmi gdje kao 23. i 24. huremovi igraci, ulaze kao prve opcije na teren, danilovicevih 90 min protiv luksemburga, treba neki clanak da potvrdi mutne radnje:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.