to je ono sto nam je trebalo...sljedece kolo ce biti itekako vazno...konacno i nas sreca prati, dosta je bila protiv nas..nevjernik je napisao/la: a ovo volim, kad svi kiksaju, samo Inter pobjedjuje, reklo bi se stara navika
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
a i ova Roma je skroz cudna ekipa, kad ocekujes da naprave neki rezultat, oni ga po*use
ovaj palermo komotno moze prodati Pastorea, jer ce Ilicic i Bacinovic da nabiju cijenu samo takvu
ovaj palermo komotno moze prodati Pastorea, jer ce Ilicic i Bacinovic da nabiju cijenu samo takvu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Palermo-Roma 3-1, golove za palermo dali pizaro, komplet odbrana rome+menez i simplicio
Palermo zasluzeno dobio jer su igrali za dvije klase pozrtvovanije, a da su nesh briljirali nisu
Palermo zasluzeno dobio jer su igrali za dvije klase pozrtvovanije, a da su nesh briljirali nisu
nema potpisa
Do jucer Slovensku ligu igrali,Ilicic je cak ispao iz 1.lige prosle sezone sa svojim timomnevjernik je napisao/la:a i ova Roma je skroz cudna ekipa, kad ocekujes da naprave neki rezultat, oni ga po*use![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
i to ih potpisali cini mi se u posljednjim satima prelaznog roka, za cijenu cijenu od neka 2-3 milona u paketu
vec sad vrijede 5-10 puta vise
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Dokazali su se odlicnim partijama protiv Palerma u kvalifikacijama za Evropa ligu,ovi su ih odmah doveli,Ilicic odigrao samo par utakmica za Maribor,bio sjajan protiv Hiberniana i svog sadasnjega kluba i odmah presao u Palermo,dok Bacinovic tvrdi da citav zivot navija za Palermonevjernik je napisao/la:i to ih potpisali cini mi se u posljednjim satima prelaznog roka, za cijenu cijenu od neka 2-3 milona u paketu
Da mi je samo da dozivim da neki igrac iz nase lige ode direktno u neku od liga petice i ovako igra
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Šta ja tebi reče admire sinoc na temi juventusa da se čuvate SicilijanacaAdmir_Sa je napisao/la:Palermo-Roma 3-1, golove za palermo dali pizaro, komplet odbrana rome+menez i simplicio
Palermo dovodi jos jednog Slovenca, Sinisa Andjelkovic (24) iz Maribora, za cifru od, pogadjajte - 1 milion eura
Roma se interesuje za crnogorca Stefana Savica iz Partizana
Roma se interesuje za crnogorca Stefana Savica iz Partizana
..a Fiorentina, navodno, dovela nekog Nastasica ili tako nesto, iz Partizana..
Support Velez, It's logical! ★
da, Matija Nastasic, 17 godina, izgleda italijani opasno bacili udicu prema Balkanu 
I to kakvog,Matija Nastasic,jedan od najvecih talenata evrope kada je stoperska pozicija u pitanju,zajedno sa Cosicem pa i Besicom koji ipak moze igrati i druge pozicije.Tako bar kazu strucnjaci a ja mogu samo ta da potvrdim za ovu prvu dvojicu jer sam ih gledao uzivo.Navodno Viole su dale 5 mil. eura za njega,sto je za igraca koji je 1993.godiste poprilicno velika suma,i Viole ce imati za buducnost fenomenalnog stopera koji ce u buducnosti da zameni i Vidica u repki.Mont0 je napisao/la:..a Fiorentina, navodno, dovela nekog Nastasica ili tako nesto, iz Partizana..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i Inter je jedno vrijeme bio zagrijan za njega, ali eto ako nista barem je u Italili, pa ako se pokaze bit ce ga lakse dovesti 
jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkana
al fkt. Serie A puna balkanaca
, a najmanje bosanaca
samo Brazzo 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ima i Haris Seferovic u Fiorentini, ako ga nisu gdje poslali...mada je on vise svicarac nego bosanac al eto...Italia je napisao/la:jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkanaal fkt. Serie A puna balkanaca
, a najmanje bosanaca
samo Brazzo
meni zao sto se Muslimovic nije snaso ovde
Fiorentina sve vise i vise postaje kolonija balkanaca, uz Mihajlovica tu su Jovetic, Ljajic, Avramov, Seferovic, Gulan i sad ovaj, nadam se da nisam nekog zaboravio
u Interu Stankovic, u Milanu Ibrahimovic, u Juventusu Salihamidzic i Krasic, u Romi Vucinic, u Genoi Jankovic, Aleksic (na posudbi) i Tomovic, u Udineseu Handanovic, Koprivec, Basta, u Palermu Bacinovic i Ilicic, u Bologni Krhin i Radovanovic, u Chievu Cesar i Jokic, u Ceseni Fatic i Budan
ovo su samo igraci koji su prvotimci, ima jos masa igraca u omladinskim pogonima, cini se najvise Slovenaca
takodje i u nizim ligama je puno igraca sa ovih prostora
Fiorentina sve vise i vise postaje kolonija balkanaca, uz Mihajlovica tu su Jovetic, Ljajic, Avramov, Seferovic, Gulan i sad ovaj, nadam se da nisam nekog zaboravio
u Interu Stankovic, u Milanu Ibrahimovic, u Juventusu Salihamidzic i Krasic, u Romi Vucinic, u Genoi Jankovic, Aleksic (na posudbi) i Tomovic, u Udineseu Handanovic, Koprivec, Basta, u Palermu Bacinovic i Ilicic, u Bologni Krhin i Radovanovic, u Chievu Cesar i Jokic, u Ceseni Fatic i Budan
ovo su samo igraci koji su prvotimci, ima jos masa igraca u omladinskim pogonima, cini se najvise Slovenaca
takodje i u nizim ligama je puno igraca sa ovih prostora
Totti: "Ni tri Reala ne bi dobila Barcu"
Popisu poznatih ličnosti koji su prokomentirali veliki derbi Barcelone i Reala pridružio se Francesco Totti. Nakon 5:0 ni on nije skrivao divljenje...
Romin kapetan Francesco Totti također je u ponedjeljak navečer pratio zbivanja na Camp Nou. Barcelona se poigrala s Real Madridom u El Clasicu i utrpala vječnom rivalu pet komada, a talijanski nogometaš tvrdi da ekipi Josea Mourinha nikako nije bilo spasa.
"Ni tri Real Madrida ne bi dobila Barcelonu. Barcelona je bila razorna. Manje su trčali i pustili su loptu da odradi većinu posla", rekao je Totti talijanskim medijima.
Ujedno se slaže da će ta utakmica naći svoje mjesto u povijesnim knjigama: "Bila je to jedna od najboljih nogometnih prezentacija na svijetu. Bio je spektakl, uvijek je lijepo vidjeti takvu utakmicu".
"Barcelona je najjača momčad svih vremena. Imaju sjajnog trenera i sjajne igrače. Oni su ljepota nogometa i oni će osvojiti naslov prvaka Španjolske", jasan je bio Romin nogometaš.
a jedan Inter
, e moj Totti

Popisu poznatih ličnosti koji su prokomentirali veliki derbi Barcelone i Reala pridružio se Francesco Totti. Nakon 5:0 ni on nije skrivao divljenje...
Romin kapetan Francesco Totti također je u ponedjeljak navečer pratio zbivanja na Camp Nou. Barcelona se poigrala s Real Madridom u El Clasicu i utrpala vječnom rivalu pet komada, a talijanski nogometaš tvrdi da ekipi Josea Mourinha nikako nije bilo spasa.
"Ni tri Real Madrida ne bi dobila Barcelonu. Barcelona je bila razorna. Manje su trčali i pustili su loptu da odradi većinu posla", rekao je Totti talijanskim medijima.
Ujedno se slaže da će ta utakmica naći svoje mjesto u povijesnim knjigama: "Bila je to jedna od najboljih nogometnih prezentacija na svijetu. Bio je spektakl, uvijek je lijepo vidjeti takvu utakmicu".
"Barcelona je najjača momčad svih vremena. Imaju sjajnog trenera i sjajne igrače. Oni su ljepota nogometa i oni će osvojiti naslov prvaka Španjolske", jasan je bio Romin nogometaš.
a jedan Inter
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
ja sve mislim da je on negdje posudjen.. jer igrao je u pripreminm tekmama stalno, a sad da ga nikako nema mi je cudno..Huska je napisao/la:ima i Haris Seferovic u Fiorentini, ako ga nisu gdje poslali...mada je on vise svicarac nego bosanac al eto...Italia je napisao/la:jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkanaal fkt. Serie A puna balkanaca
, a najmanje bosanaca
samo Brazzo
Seferovic je kvalitetan igrac, igracina za svoje godine. Ja koliko znam nije nigdje posudjen, a to oko treninga pojma nemam. Za jednog momka koji je 92 godiste, ima izuzetno velik talenat. Znam da je u mladjoj postavi Viola, da je igrao za njih, u omladinskoj ligi, mozda je jos tamo.
Big club, great history, Nottm Forest.
Seferovic igra za Primavera tim, oni su prvi na tabeli trenutno, i u Kupu deru sve zivo, Juve je to najbolje osjetio
Devil, hvala za info o tome Nastasicu, sad mi je pao kamen sa srce, mislio sam da je opet "neko tamo"
Devil, hvala za info o tome Nastasicu, sad mi je pao kamen sa srce, mislio sam da je opet "neko tamo"
Support Velez, It's logical! ★
brate u Juve primaveri igraju momci od 16-17 godina jer je citava prosla generacija (koja je osvojila Viareggio prosle
) napunila 20 god i otisli na posudbe.. tako da pobjediti Juve primaveru je veoma lagano
ali i pored toga oni su u vrhu svoje divizije 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.