Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 28 nov 2010, 22:17

nevjernik je napisao/la: a ovo volim, kad svi kiksaju, samo Inter pobjedjuje, reklo bi se stara navika :mrgreen:
to je ono sto nam je trebalo...sljedece kolo ce biti itekako vazno...konacno i nas sreca prati, dosta je bila protiv nas..

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 22:20

a i ova Roma je skroz cudna ekipa, kad ocekujes da naprave neki rezultat, oni ga po*use :roll:

ovaj palermo komotno moze prodati Pastorea, jer ce Ilicic i Bacinovic da nabiju cijenu samo takvu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 nov 2010, 22:46

Palermo-Roma 3-1, golove za palermo dali pizaro, komplet odbrana rome+menez i simplicio

Palermo zasluzeno dobio jer su igrali za dvije klase pozrtvovanije, a da su nesh briljirali nisu
nema potpisa

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 nov 2010, 22:53

nevjernik je napisao/la:a i ova Roma je skroz cudna ekipa, kad ocekujes da naprave neki rezultat, oni ga po*use :roll:

ovaj palermo komotno moze prodati Pastorea, jer ce Ilicic i Bacinovic da nabiju cijenu samo takvu
Do jucer Slovensku ligu igrali,Ilicic je cak ispao iz 1.lige prosle sezone sa svojim timom :mrgreen: ,danas razvaljuju po Seria A..
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 22:57

i to ih potpisali cini mi se u posljednjim satima prelaznog roka, za cijenu cijenu od neka 2-3 milona u paketu

vec sad vrijede 5-10 puta vise
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 nov 2010, 23:00

nevjernik je napisao/la:i to ih potpisali cini mi se u posljednjim satima prelaznog roka, za cijenu cijenu od neka 2-3 milona u paketu

vec sad vrijede 5-10 puta vise
Dokazali su se odlicnim partijama protiv Palerma u kvalifikacijama za Evropa ligu,ovi su ih odmah doveli,Ilicic odigrao samo par utakmica za Maribor,bio sjajan protiv Hiberniana i svog sadasnjega kluba i odmah presao u Palermo,dok Bacinovic tvrdi da citav zivot navija za Palermo :P
Da mi je samo da dozivim da neki igrac iz nase lige ode direktno u neku od liga petice i ovako igra :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 23:14

Admir_Sa je napisao/la:Palermo-Roma 3-1, golove za palermo dali pizaro, komplet odbrana rome+menez i simplicio

Palermo zasluzeno dobio jer su igrali za dvije klase pozrtvovanije, a da su nesh briljirali nisu
Šta ja tebi reče admire sinoc na temi juventusa da se čuvate Sicilijanaca :mrgreen: :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 30 nov 2010, 16:18

Palermo dovodi jos jednog Slovenca, Sinisa Andjelkovic (24) iz Maribora, za cifru od, pogadjajte - 1 milion eura

Roma se interesuje za crnogorca Stefana Savica iz Partizana

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 nov 2010, 17:01

..a Fiorentina, navodno, dovela nekog Nastasica ili tako nesto, iz Partizana..
Support Velez, It's logical! ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 30 nov 2010, 17:16

da, Matija Nastasic, 17 godina, izgleda italijani opasno bacili udicu prema Balkanu :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 nov 2010, 17:32

Mont0 je napisao/la:..a Fiorentina, navodno, dovela nekog Nastasica ili tako nesto, iz Partizana..
I to kakvog,Matija Nastasic,jedan od najvecih talenata evrope kada je stoperska pozicija u pitanju,zajedno sa Cosicem pa i Besicom koji ipak moze igrati i druge pozicije.Tako bar kazu strucnjaci a ja mogu samo ta da potvrdim za ovu prvu dvojicu jer sam ih gledao uzivo.Navodno Viole su dale 5 mil. eura za njega,sto je za igraca koji je 1993.godiste poprilicno velika suma,i Viole ce imati za buducnost fenomenalnog stopera koji ce u buducnosti da zameni i Vidica u repki.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 nov 2010, 17:36

i Inter je jedno vrijeme bio zagrijan za njega, ali eto ako nista barem je u Italili, pa ako se pokaze bit ce ga lakse dovesti :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2010, 17:36

jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkana :D al fkt. Serie A puna balkanaca :? , a najmanje bosanaca :lol: samo Brazzo 8-)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 nov 2010, 17:39

Italia je napisao/la:jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkana :D al fkt. Serie A puna balkanaca :? , a najmanje bosanaca :lol: samo Brazzo 8-)
ima i Haris Seferovic u Fiorentini, ako ga nisu gdje poslali...mada je on vise svicarac nego bosanac al eto... :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 30 nov 2010, 18:48

meni zao sto se Muslimovic nije snaso ovde

Fiorentina sve vise i vise postaje kolonija balkanaca, uz Mihajlovica tu su Jovetic, Ljajic, Avramov, Seferovic, Gulan i sad ovaj, nadam se da nisam nekog zaboravio :lol:

u Interu Stankovic, u Milanu Ibrahimovic, u Juventusu Salihamidzic i Krasic, u Romi Vucinic, u Genoi Jankovic, Aleksic (na posudbi) i Tomovic, u Udineseu Handanovic, Koprivec, Basta, u Palermu Bacinovic i Ilicic, u Bologni Krhin i Radovanovic, u Chievu Cesar i Jokic, u Ceseni Fatic i Budan

ovo su samo igraci koji su prvotimci, ima jos masa igraca u omladinskim pogonima, cini se najvise Slovenaca

takodje i u nizim ligama je puno igraca sa ovih prostora

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 30 nov 2010, 19:12

Totti: "Ni tri Reala ne bi dobila Barcu"

Popisu poznatih ličnosti koji su prokomentirali veliki derbi Barcelone i Reala pridružio se Francesco Totti. Nakon 5:0 ni on nije skrivao divljenje...

Romin kapetan Francesco Totti također je u ponedjeljak navečer pratio zbivanja na Camp Nou. Barcelona se poigrala s Real Madridom u El Clasicu i utrpala vječnom rivalu pet komada, a talijanski nogometaš tvrdi da ekipi Josea Mourinha nikako nije bilo spasa.

"Ni tri Real Madrida ne bi dobila Barcelonu. Barcelona je bila razorna. Manje su trčali i pustili su loptu da odradi većinu posla", rekao je Totti talijanskim medijima.

Ujedno se slaže da će ta utakmica naći svoje mjesto u povijesnim knjigama: "Bila je to jedna od najboljih nogometnih prezentacija na svijetu. Bio je spektakl, uvijek je lijepo vidjeti takvu utakmicu".

"Barcelona je najjača momčad svih vremena. Imaju sjajnog trenera i sjajne igrače. Oni su ljepota nogometa i oni će osvojiti naslov prvaka Španjolske", jasan je bio Romin nogometaš.

a jedan Inter :roll: , e moj Totti :roll: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2010, 19:58

Huska je napisao/la:
Italia je napisao/la:jos da Dzeko dodje u Juve i da dovoljno igraca sa balkana :D al fkt. Serie A puna balkanaca :? , a najmanje bosanaca :lol: samo Brazzo 8-)
ima i Haris Seferovic u Fiorentini, ako ga nisu gdje poslali...mada je on vise svicarac nego bosanac al eto... :D
ja sve mislim da je on negdje posudjen.. jer igrao je u pripreminm tekmama stalno, a sad da ga nikako nema mi je cudno.. :?

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 30 nov 2010, 20:02

Seferovic je kvalitetan igrac, igracina za svoje godine. Ja koliko znam nije nigdje posudjen, a to oko treninga pojma nemam. Za jednog momka koji je 92 godiste, ima izuzetno velik talenat. Znam da je u mladjoj postavi Viola, da je igrao za njih, u omladinskoj ligi, mozda je jos tamo.
Big club, great history, Nottm Forest.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 30 nov 2010, 20:09

Seferovic igra za Primavera tim, oni su prvi na tabeli trenutno, i u Kupu deru sve zivo, Juve je to najbolje osjetio :P

Devil, hvala za info o tome Nastasicu, sad mi je pao kamen sa srce, mislio sam da je opet "neko tamo" :D
Support Velez, It's logical! ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2010, 21:22

brate u Juve primaveri igraju momci od 16-17 godina jer je citava prosla generacija (koja je osvojila Viareggio prosle :P ) napunila 20 god i otisli na posudbe.. tako da pobjediti Juve primaveru je veoma lagano :P ali i pored toga oni su u vrhu svoje divizije :P

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []