La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 30 dec 2012, 13:16

[youtube][/youtube]
Covjek izvodi najbolje slobodnjake u Primeri. Kakav CR ,Mesi i slicni . Piti< 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 dec 2012, 13:45

Messi doesn't like this.

[youtube][/youtube]

Ovaj prvi je samo za tebe. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 dec 2012, 18:56

M4kaveli je napisao/la:Messi doesn't like this.
[youtube][/youtube]
Neregularan gol. Sudija je zelio da ga da, drugacije ga nikada ne bi dao.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 dec 2012, 19:27

D10S je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Messi doesn't like this.
[youtube][/youtube]
Neregularan gol. Sudija je zelio da ga da, drugacije ga nikada ne bi dao.
Standardna zavjera protiv Reala,tj. u korist Barcelone :lol: :lol: :lol: (opet te citiram,nevjerovatno)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 dec 2012, 19:31

slika
slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 dec 2012, 19:33

D10S je napisao/la:slika
slika
Isto kao sto je Vidic prodao Srbiju protiv Slovenije :lol:

ne budi dijete,moras biti objektivan. Pobogu,NOVINAR si :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 dec 2012, 19:38

Ma ne pricam ja o nikakvim zavjerama, samo kazem da je taj gol dakako neregularan sto su dokazali svi svjetski mediji tih dana :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 30 dec 2012, 19:42

[youtube][/youtube]

Prekucao je i legendarnog Zubu

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 dec 2012, 19:56

[youtube][/youtube]
Velikan.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 dec 2012, 21:25

Nosite te papke zamolio bih vas.
[youtube][/youtube]
Igračina,fali dio iz Malage gdje se opet vratio u formu i među najboljim igračima primere je.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 dec 2012, 22:55

Sluzbeno, za mene najbolji izvodjac slobodnjaka kojeg sam gledao :D razvaljivao je u Betisu .
[youtube][/youtube]

Tu su jos bili R Carlos,Rivaldo,Becham,Van Hojdonk,Zizu ali ovaj je imao takvu sutinu da je to nevjerovatno . Nema veze na kojoj je udaljenosti bio prekrsaj,ako on uzme loptu to je bilo pola gola . I pritom je te slobodne izvodio na tako elegantan nacin ,napravi samo korak,dva i boom ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 dec 2012, 11:31

Prema istraživanju Marce, najbolji igrač protekloj godini je bio Messi, a trener Cholo Simeone 8-)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 dec 2012, 16:22

Depor dobio odlicnog trenera u vidu Dominga Pacencie(Da ,portugalac je :mrgreen: ) . Lik je vodio Bragu do finala Lige Evrope,a tadasnja Braga je igrala atomski fudbal . Igrao je jedno vrijeme u Tenerifama tako da je upoznat sa Spanskim fudbalom ,zna kakav je klub Depor i sam je izjavio da mu je velika cast sto je postao trener takvog velikana . Nadam se da ce povuci s sobom neke portugalce poput Quaresma, Custodio, Cesar Peixoto, Mattheus, Sidnei..

Pred njim je veliki posao .Prevashodno treba popraviti igru u defanzivi.Deportivo je po broju primljenih golova najgori klub u ligi, doduse non-stop im je bio "out" prvi stoperski par Ze Castro-Carlos Marchena, tako da i tu lezi razlog zasto primaju puno golova .l igra u obrani i losa realizacija u napadu su glavni razlog zbog cega se Depor nalazi na poziciji kojoj se nalazi . Deportivu treba neko pojacanje u odbrani,na sredini i jedan napadac . Iako su Riki i Oliveria dobri napadaci ,ipak mislim da im fali neki iskusan rutiner tipa Ruben Castro .

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 jan 2013, 02:27

Asier Riesgo propustit će oko tri mjeseca sezone poslije loma stopala na treningu Osasune. Evertonov veznjak Darron Gibson dobio je nešto svijetliju dijagnozu.
Nesreća na treningu nije toliko loša vijest za Osasunu budući da je Riesgo zamjena za prvog vratara Andresa Fernandeza.
Prema informaciji koju je klub objavio na svojem Twitter feedu, izbivat će s terena između dva i tri mjeseca.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 01 jan 2013, 02:50

Sretna nova godina svima na ovom podforumu.

Sve najbolje uz sto vise kvalitetnih diskusija i postova, a sto manje trol-postova i onih rasprava koje smo vodili po milion puta :D

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 01 jan 2013, 11:44

D10S je napisao/la:Sretna nova godina svima na ovom podforumu.

Sve najbolje uz sto vise kvalitetnih diskusija i postova, a sto manje trol-postova i onih rasprava koje smo vodili po milion puta :D
.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 jan 2013, 11:45

Sretna nova godina svima na ovom podforumu.

Visca el Barça ! Mes que un club !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 jan 2013, 12:49

Portillo bio pijan dok je ovo pisao.
Cuj on da ne trolla ..

:mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jan 2013, 13:12

D10S je napisao/la:slika
slika
nema šta, sasvim regularno :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jan 2013, 15:34

Pridruzujem se zeljama. Hajde da ove godine ovaj podforum bude najkvalitetniji ,jer zaista ima dosta dobrih i kvalitetnih momaka koji mogu dosta doprinijeti kvaliteti BBVA topica . Uredu je malo pod'ebavati,sam volim to nekada raditi ,ali za sve postoji mjera . :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.