Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Trasimaco
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 18:29

LFCBiH je napisao/la:Hajde kupite jos nekog sudiju i pokrijte se 4:1 na stalfordu neprocjenjivo !
:lol: :lol: :lol:
Neko se raduje pobjedi u jednoj utakmici, a neko tituli svake sezone. 8-) Vidis li tu mozda neku razliku? :mrgreen:
Sudije su vec kupljene, tako da ces opet gledati staru sliku. Nista se ti ne brini. ;) Dok je takvih kao ti, ja cu da uzivam. :mrgreen:

A sad se okrecem normalnom dijelu Scouser populacije... :D
Fernanda Torresa nikad necu prezaliti. To je klasa za sebe i pokazuje to iz godine u godinu. Sa Gerrardom cini 80% tima. Vrijedi svaki euro koji je placen za njega, i puno vise od toga. Nesto slicno kao CR za United. Sto se tice utakmice, Torres sam sve rijesio, a odbrana kriticna kao u svakoj utakmici ove godine. Mnogima ce biti tesko ako se Carragher preseli na klupu, ali mislim da je vrijeme za to. Cim se ta odbrana popravi, imacemo strasnu trku za naslov, mozda i jos bolju nego prosle sezone. Liverpool danas... Impresivan!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 sep 2009, 18:31

RuudVanGoal je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
šb fanatik je napisao/la:Dobili jadni Hull i ko je ko vi. Sad kada vas prizemlje Fiorentina i Chelsea
All you haters can kiss a behind..specifically speakin i'm talkin 'bout mine :lol: :lol: :lol:

Prosle smo sezone oko 20 tekmi bez Torresa i Gerrarda igrali pa nam je opet sitnica falila do titule..sad kad su zdravi nista nije nemoguce..i trebal jos rec da su Babel i Lucas bili u nikakvoj formi za razliku od ove sezone..u derbijima cemo lako..Rafa je majstor za njih :D ..sad i "male" timove razvaljujemo..Stoke i Burnley po 4-0 i danas Hull 6-1...uglavnom dosta smo napredovali..sad s povratkom Dan The Mana ce i odbrana doc na svoje..THE BLOOD IS RED FOR A REASON..Cheers lads :mrgreen:
hoces reci da ovisite o gerrardu i torresu?

-mizerno :mrgreen:
Hocu rec da si ti reatard :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 sep 2009, 18:31

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 sep 2009, 18:34

Trasimaco je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Hajde kupite jos nekog sudiju i pokrijte se 4:1 na stalfordu neprocjenjivo !
Neko se raduje pobjedi u jednoj utakmici, a neko tituli svake sezone. 8-) Vidis li tu mozda neku razliku? :mrgreen:
Sudije su vec kupljene, tako da ces opet gledati staru sliku. Nista se ti ne brini. ;) Dok je takvih kao ti, ja cu da uzivam. :mrgreen:

Fernanda Torresa nikad necu prezaliti. To je klasa za sebe i pokazuje to iz godine u godinu. Sa Gerrardom cini 80% tima. Vrijedi svaki euro koji je placen za njega, i puno vise od toga. Nesto slicno kao CR za United. Sto se tice utakmice, Torres sam sve rijesio, a odbrana kriticna kao u svakoj utakmici ove godine. Mnogima ce biti tesko ako se Carragher preseli na klupu, ali mislim da je vrijeme za to. Cim se ta odbrana popravi, imacemo strasnu trku za naslov, mozda i jos bolju nego prosle sezone. Liverpool danas... Impresivan!
To sto ti pricas su price za malu djecu a ponositi se tom nacinu pobjedjivanja kao prosle sezone ili tiga jos blize kao protiv citiyja zna se ko moze samo ljudski izrodi......

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 sep 2009, 18:36

ne kvarite raspolozenje ljudi,previse je razloga za uzivanje nego za nerviranje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 sep 2009, 18:37

the scouser je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ovaj Benayoun je igracina evo 2 asistencije danas
Zao mi Babela,ako nastavi Benayoun ovako,nema sanse da ce dobit' puno da igra..
a babel zabi dva gola :D
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 sep 2009, 18:38

reds_forever je napisao/la:ne kvarite raspolozenje ljudi,previse je razloga za uzivanje nego za nerviranje :D
Slazem se s tobom ali sta ces kad dodje sljam scumovski pa pocne ovdje nest mudrovati .....

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 sep 2009, 18:43

Zaboravio sam rec da je Maradona pozvo aBd. najboljeg lijevog beka Insuu u repku ;) ..i danas je odlican bio 8-)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 18:48

LFCBiH je napisao/la:To sto ti pricas su price za malu djecu a ponositi se tom nacinu pobjedjivanja kao prosle sezone ili tiga jos blize kao protiv citiyja zna se ko moze samo ljudski izrodi......
Normalno da sam ponosan! 8-) Tri titule zaredom, a evo i cetvrta na pomolu. Prvacima se uvijek zavidi, pa i razumijem tvoje ogorcenje. Nekako se United uvijek provuce, i osvoji titulu. Samo mi malo cudno... kako bas svake godine? :? :mrgreen:

Slusaj momak, nemoj me vise citirati, jer ako ti se ja natovarim na leđa, ovaj forum ce ti postati jako neugodno mjesto. Ohladi malo i gledaj stvari realnije. Ne upucuj mi vise te djecije komentare tipa: Sudije pomazu scumu. Ja ne uticem na bilo kakve odluke. Krivo ti je, jedes se od bijesa. :mrgreen: Ne mogu ti pomoci. Ali ako nastavis ovako, obecavam ti da ces biti jos bijesniji, jer cu se potruditi da bude tako. Cheers mate! ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 sep 2009, 18:50

Trasimaco je napisao/la:

Hvala Trasimaco...
I danas sam i ja prijatno iznenadjen, puno zelje, volje i htijenja...
Drago mi je i zbog Babella, konacno ga krenulo...
Jos da ovako nastavi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 sep 2009, 18:51

I DALJE SMO NO 1 U ENGLESKOJ KOLIKO JA ZNAM 18 TITULA LIGE 5 LIGE PRVAKA :D
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 sep 2009, 18:54

reds je napisao/la:I DALJE SMO NO 1 U ENGLESKOJ KOLIKO JA ZNAM 18 TITULA LIGE 5 LIGE PRVAKA :D
Zaboravio si i 3 Kupa Uefa i tu s Interom I Juveom djelimo 1 mjesto :D :D :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 sep 2009, 18:54

LFCBiH je napisao/la:Evo ga i Babel krunise ovu predobru igru 5-1 odlicno nema sta :)

Konačno probudio se i on. :D
LFCBiH je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ne kvarite raspolozenje ljudi,previse je razloga za uzivanje nego za nerviranje :D
Slazem se s tobom ali sta ces kad dodje sljam scumovski pa pocne ovdje nest mudrovati .....
A šta će oni kad nemaju svoje teme na forumu.Čast izuzecima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 sep 2009, 19:07

Trasimaco je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:To sto ti pricas su price za malu djecu a ponositi se tom nacinu pobjedjivanja kao prosle sezone ili tiga jos blize kao protiv citiyja zna se ko moze samo ljudski izrodi......
Normalno da sam ponosan! 8-) Tri titule zaredom, a evo i cetvrta na pomolu. Prvacima se uvijek zavidi, pa i razumijem tvoje ogorcenje. Nekako se United uvijek provuce, i osvoji titulu. Samo mi malo cudno... kako bas svake godine? :? :mrgreen:

Slusaj momak, nemoj me vise citirati, jer ako ti se ja natovarim na leđa, ovaj forum ce ti postati jako neugodno mjesto. Ohladi malo i gledaj stvari realnije. Ne upucuj mi vise te djecije komentare tipa: Sudije pomazu scumu. Ja ne uticem na bilo kakve odluke. Krivo ti je, jedes se od bijesa. :mrgreen: Ne mogu ti pomoci. Ali ako nastavis ovako, obecavam ti da ces biti jos bijesniji, jer cu se potruditi da bude tako. Cheers mate! ;)
Halo slino smiri malo strasti to sto se ti ponosis onim cim se normalan covjek ne ponosi tvoja stvar kome ces se ti natovarit na ledja ? Mozes mi samo znas vec sta odffackaj odavde sljamu jedan ti ces nekom pametovati odfackaj sljamu slinavi .....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 19:10

Trasimaco je napisao/la:

jbt cim su na prvom mjestu prvaci :lol: :lol: :lol:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 sep 2009, 19:11

alo ovi kreteni sto dolaze ovdje da provociraju mogu mi ga samo p.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 19:15

LFCBiH je napisao/la:Halo slino smiri malo strasti to sto se ti ponosis onim cim se normalan covjek ne ponosi tvoja stvar kome ces se ti natovarit na ledja ? Mozes mi samo znas vec sta odffackaj odavde sljamu jedan ti ces nekom pametovati odfackaj sljamu slinavi .....
Pa zasto se ljutis? :mrgreen:
Ako ti mozda smeta sto volim ovdje da pisem i pametujem... e pa to ces morati da trpis. :twisted:
Ti si mene prvi citirao, a ja uvijek trostruko vracam. Zbog ovog tvog posta cemo se ja i ti druziti jos dugo dugo. Kome ce biti ljepse, vidjecemo. ;) :twisted: Budi pozdravljen. :D

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 sep 2009, 19:18

Trasimaco je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Halo slino smiri malo strasti to sto se ti ponosis onim cim se normalan covjek ne ponosi tvoja stvar kome ces se ti natovarit na ledja ? Mozes mi samo znas vec sta odffackaj odavde sljamu jedan ti ces nekom pametovati odfackaj sljamu slinavi .....
Pa zasto se ljutis? :mrgreen:
Ako ti mozda smeta sto volim ovdje da pisem i pametujem... e pa to ces morati da trpis. :twisted:
Ti si mene prvi citirao, a ja uvijek trostruko vracam. Zbog ovog tvog posta cemo se ja i ti druziti jos dugo dugo. Kome ce biti ljepse, vidjecemo. ;) :twisted: Budi pozdravljen. :D
Sljamu mrsh u ...... znas vec gdje nemas ti dovoljno mozga da bi mene provocirao tstoko neodgojena !

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 26 sep 2009, 19:18

trasimaco idi ba na teamu manchestera i nemoj vise ovdje komentirati,vdim da je ta tema bas aktivna u odnosu na liverpoolovu :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 sep 2009, 19:21

LFCBiH je napisao/la:Sljamu mrsh u ...... znas vec gdje nemas ti dovoljno mozga da bi mene provocirao tstoko neodgojena !
Jao jao, ne da mi odem odavde. :mrgreen: O odgoju ti ne mozes raspravljati sa bilo kojim clanom ovog foruma. Tvoja zadnja dva posta mi sve govore. Ali opet ponavljam: Dok je takvih kao ti, ja cu da uzivam! :mrgreen:
Nadam se da ovo zadnji put govorim... Drug, budi pozdravljen! ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.