a gdje nađe Đogu?.......bagrcavi je napisao/la:šta ima propagandaistok1987 je napisao/la:naravno da bih volio da sutra uzmete košpe ali se bojim da tata neče dozvoliti 2 kixa zaredom
znači,čuvajte se njihovog več legendarnog lopovluka po koje su nadaleko poznati
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pa vidiš da piše gluposti na kojima bi mu i ovaj zlotvor Đogo pozavidio.
DRUG NEBI TI PUNCA
braca reci im ako odu ljudi tipa ivica iz saveza, onda nam se piše crno, jer da njega nije bilo, ne bi bilo ni lige niti repke...... 
obzirom da admini ovo tolerišu..da te pitam jel ti ovo idol
izgleda da jeste
izgleda da jeste
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
istok1987 je napisao/la:naravno da bih volio da sutra uzmete košpe ali se bojim da tata neče dozvoliti 2 kixa zaredom
[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I to si u pravu ali hajde da se nadamo POŠTENJU pa ko je bolji neka pobjedi a ja se ipak nadam da ce OLIMPIC imati svoj dan i dobiti ovu tekmu naravno rezultatom 2-1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,istok1987 je napisao/la:naravno da bih volio da sutra uzmete košpe ali se bojim da tata neče dozvoliti 2 kixa zaredom
Kakvog konobara živ bio?kralj_je_mrtav je napisao/la:TATA vam je lobiranjem kod Platinija uzeo Evropu i istu dodijelio Sarajevu, pa vam vala moze uzeti i cetvrtfinale Kupa. Ne znaju anomoni nista, a najpametniji su ovdje. No, ima vremena, saznat ce kad TATA ode. Bas me ineteresuje ko ce im sad licencu zavrsavati, mozda Bevanda, buduci predsjednik.pabizo je napisao/la:I to si u pravu ali hajde da se nadamo POŠTENJU pa ko je bolji neka pobjedi a ja se ipak nadam da ce OLIMPIC imati svoj dan i dobiti ovu tekmu naravno rezultatom 2-1,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,istok1987 je napisao/la:naravno da bih volio da sutra uzmete košpe ali se bojim da tata neče dozvoliti 2 kixa zaredom
Mancini, pozdravi konobara u dvorani
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U ovom dvomecu imamo dobru priliku da jednom nogom zakoracimo u Evropu. Jasno je da ce onaj ko izbaci Zelju biti glavni kandidat za osvajanje Kupa, a vjerujem da mi u ovom dvomecu mozemo to uraditi. Imamo i previse iskustva u vezi utakmica sa Zeljom i mislim da je doslo vrijeme i za pobjedu. Treba dati sve od sebe i rezultat sigurno nece izostati. Naprijed Vukovi!!
Jestel vi gledali taj svoj olimpic kako igra, neznam na osnovu cega se nadate prolazu, pa jedva ste prosli drugoligasa
Idemo Vukovi samo bez straha loptu dole i igrajte kao 2 poluvreme protiv Slavije i nece biti problema. 
e (Vitez, Čapljina)Tkanton je napisao/la:Jestel vi gledali taj svoj olimpic kako igra, neznam na osnovu cega se nadate prolazu, pa jedva ste prosli drugoligasa
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
mogli su vukovi i neki dan odigrati X na grbi..samo da su imali sreće
lijepa igra u prvenstvu daje nadu da danas mogu slaviti pa makar minumalno
lijepa igra u prvenstvu daje nadu da danas mogu slaviti pa makar minumalno
Jao jada i čemera,sada ih sve treba rastjerati! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Masio si rezultat, ali ovo za iskljucenje si pogodiopabizo je napisao/la: Volim da pobjedimo sutra a ja cu se preispitat ali mislim da Anceloti unosi zabunu u našim redovima ali ce vrijeme pokazat ko je ko- VOZDRA i naprijed VUKOVI a mislim da ce biti 2-1 za OLIMPIC a sudac ce iskljucit jednog jako bitnog nogometaša Želje
ko je isključen ??
Djaba vam igrac vise kad ne znate protiv Zelje, drago mi je da se vidio da je g. Gracic sredio iskljucenje, ali opet djaba kad ne znate i djaba kad ste mali klub, mozete steliti koliko hocete ali nas necete proci.Maniaacs je napisao/la:Masio si rezultat, ali ovo za iskljucenje si pogodiopabizo je napisao/la: Volim da pobjedimo sutra a ja cu se preispitat ali mislim da Anceloti unosi zabunu u našim redovima ali ce vrijeme pokazat ko je ko- VOZDRA i naprijed VUKOVI a mislim da ce biti 2-1 za OLIMPIC a sudac ce iskljucit jednog jako bitnog nogometaša Želje
Bekricu care!
Savjet dobronamjeran za vukove, polako stepenicu po stepenicu, rad ce se prepoznati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Olimpic Sarajevo
A ti nas zaobiđi.Kakav rad?Sa neznalicama?Eto došao je novi trener,i šta je bolje?Ispali su kada je izvlačenje bilo,lijepi strah.
Velibor Vasilić - dva zuta kartona..istok1987 je napisao/la:ko je isključen ??
Ne moze se protiv tradicije
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.