Hare_BvB je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko smo vremena i energije potrošili uvjeravajući pristalice Serie A da je BL mnogo napredovala i da zasluženo uzima tu famoznu treću poziciju na UEFA rankingu.

Ni puškom ih nisi mogao natjerati da uzmu u razmatranje mogućnost za trenutni razvoj situacije.

Ja sam dosloFce jednog natjeravo sa puškom nebi li on samo prihvato MOGUČNOST ovakvog raspleta. Znači ne da će BUNDESLIGA prestići SERI GNOJ nego samo da za to postoji šansa...
Ja sam vam o tom glupom koeficijentu počeo govoriti valjda prije 7-8 godina. U prve 2-3 gpodine sam izgubio nadu, no od onda iako je SERI GNOJ svake godine bila jača liga, sa boljim startnim položajem, više novaca, boljim klubovima, BUNDESLIGA je 5 godina zaredom po pitanju koeficijenta prolazila bolje.
A kaj je sada najbitnije ljudi? OVA SEZONA: OVA SEZONA je utoliko bitna jer ona će držati koeficijent slijedećih 5 godina. U ovoj sezoni se treba napraviti razlika koja će SERI GNOJ **** u zdraf mozak još 5 godina. Slijedeće godine SERI GNOJ gubi još 2 cijela boda nasprem BUNDELIGE. No poslije toga BUNDESLIGA će svake godine gubiti više bodova od Talijana, zato nam ova sezona, u kojoj postoji šansa da svi Talijani ispadnu (što je više nego realno) i svi BUNDESLIGAŠI prođu, mora biti temelj za budučnost!
Ja sam uvijek samo želio da BUNDESLIGE bar samo na jednu sezonu prestigne SERI GNOJ tako da se žabarskoj gamadi mogu krvi napiti i to je sve kaj sam ikad htio. No kako ovo prestizanje SERI GNOJA postaje realnost, sve više i više vjerujem da će se BUNDESLIGA puno duže na tom 3. mjestu zadržati nego kaj sam si ja to ikada mogao zamisliti...Možda čak i 5 godina, ako ne i duže.
Vjerujte mi SERI GNOJ će na ovo reagirati, e sad koje će to biti mjere i na koji način će oni pokušati vratiti to mjesto neznam, ali imajte na umu da žabari uvijek kuju neke spletke

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"