FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Ma neću da kidam više živce. Ovo je vec prešlo svaku mjeru. Ako njima nije bitno da navijači budu obaviješteni bar minimalno nije ni meni bitan više ovaj klub. Svakako je odavno prestao da bude fudbalski klub.
Jedne te iste ublehe se vrte oko kluba, lažna obećanja i ostalo.
Imam preca posla u životu. Živi i zdravi bili do nekih ljepših vremena.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma sumnjam da će ostati dugo ovako. Pa svaka budala i laik vidi da smo kanta od ekipe i da se nemamo čemu nadati.Wolffire je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:51Ma neću da kidam više živce. Ovo je vec prešlo svaku mjeru. Ako njima nije bitno da navijači budu obaviješteni bar minimalno nije ni meni bitan više ovaj klub. Svakako je odavno prestao da bude fudbalski klub.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne napuštaj nas!Wolffire je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:51Ma neću da kidam više živce. Ovo je vec prešlo svaku mjeru. Ako njima nije bitno da navijači budu obaviješteni bar minimalno nije ni meni bitan više ovaj klub. Svakako je odavno prestao da bude fudbalski klub.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Izgleda da nisam trebao spomenuti Babalu!L' Imperator je napisao/la: ↑13 avg 2020, 18:42Ne napuštaj nas!Wolffire je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:51Ma neću da kidam više živce. Ovo je vec prešlo svaku mjeru. Ako njima nije bitno da navijači budu obaviješteni bar minimalno nije ni meni bitan više ovaj klub. Svakako je odavno prestao da bude fudbalski klub.
Imam preca posla u životu. Živi i zdravi bili do nekih ljepših vremena.![]()
Valjda će danas potruditi se da odigraju kao protiv Sarajeva.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Naša šansa danas je što Tuzla još uvijek nije uigrana u odnosu na to kakav tim imaju.
- L' Imperator
- Kontakt:
Sloga SH jača od Sarajeva.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑15 avg 2020, 13:39Izgleda da nisam trebao spomenuti Babalu!
Valjda će danas potruditi se da odigraju kao protiv Sarajeva.
#samoRudar #zauvijek
Vaša šansa se danas zove.. NEMA ŠANSE..
Sta vam je sa Veladzicem? Ima li ga na klupi bar?
Ekipa je fizički nespremna, fali im dosta snage. S druge strane su neiskusni, mislim da je previše podmlađena ekipa, trebaju 2-3 iskusna igrača koji će biti lideri.
Danas bekovi nisu postojali, sve šanse ulasci sa strane. Hiroša stavio na krilo, izgubio sredinu skroz, a i propuh po stranama jer on ne prati njihovog beka u odbrani.
2-3 igrača koji će donijeti kvalitet i sposoban stručnjak na klupi su neophodni inače se crno piše.
Danas bekovi nisu postojali, sve šanse ulasci sa strane. Hiroša stavio na krilo, izgubio sredinu skroz, a i propuh po stranama jer on ne prati njihovog beka u odbrani.
2-3 igrača koji će donijeti kvalitet i sposoban stručnjak na klupi su neophodni inače se crno piše.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Dok Zlatan Nalić čitavu utakmicu daje instrukcije svojim igračima, upućuje ih šta u svakom trenutku da urade, prića, dere se i samo njegov glas se ćuje, Beganović sjedi na klupi nijem ko da je ispred tv ekrana, a ne trener ekipe koja gubi.
Trenera treba pod hitno dovesti, bilo kakvog, ali samo da zna pričati, ako ništa drugo.
Odbrana nam je katastrofa. Krivci za svih 5 golova su odbrambeni igrači, a ne Bukvić. Raja serenda Bukviću, a ne želi da vidi protivničke igrače kako se šetaju slobodno našim šesnestercem.
Ekipa nema znanje iznijeti loptu pasovima sa svoje polovine, a ubijeđen sam da bi to juniori znali i mogli. Na terenu više djeluju kao neka ženska ekipa, hrabrost 0, borbenost 0, znanje 0.
Sve u svemu, razočaravajuće u svim segmentima.
Trenera treba pod hitno dovesti, bilo kakvog, ali samo da zna pričati, ako ništa drugo.
Odbrana nam je katastrofa. Krivci za svih 5 golova su odbrambeni igrači, a ne Bukvić. Raja serenda Bukviću, a ne želi da vidi protivničke igrače kako se šetaju slobodno našim šesnestercem.
Ekipa nema znanje iznijeti loptu pasovima sa svoje polovine, a ubijeđen sam da bi to juniori znali i mogli. Na terenu više djeluju kao neka ženska ekipa, hrabrost 0, borbenost 0, znanje 0.
Sve u svemu, razočaravajuće u svim segmentima.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Izgleda da ću se i ja pridružiti @wolffire-u! Ne zaslužuju ovi ni da se piše o njima. 
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Kvalitetan trener ovu ekipu može posložiti da igraju i pariraju bilo kome, vidi se to, ali momci nemaju hrabrosti i po ko zna koji put se veznjak stavlja na beka, drugi na krilo i sl. Ne ide to, posebno protiv jačih ekipa. Kakva eksperimentisanja, postavi igrača na njegovu prirodnu poziciju i onda zahtijevaj od njega da radi svoj posao.
Za današnji poraz prvenstveno je kriv trener, pa onda igrači. Kvalitetan trener nam je pod nus.
A i to razočarenje navijača wolffire i sl. jbg, pa sve je sastavni dio sporta, mislim da je sasvim normalno da tim upadne u probleme, veče ili manje, mi smo sada do grla u problemima, ali proći će i ovo, izdići će se Mladost, nema joj druge. Osim toga, ovo je naš klub, kakav je takav je i mislim da sve dok je tu, zaslužuje naše kritike.
Za današnji poraz prvenstveno je kriv trener, pa onda igrači. Kvalitetan trener nam je pod nus.
A i to razočarenje navijača wolffire i sl. jbg, pa sve je sastavni dio sporta, mislim da je sasvim normalno da tim upadne u probleme, veče ili manje, mi smo sada do grla u problemima, ali proći će i ovo, izdići će se Mladost, nema joj druge. Osim toga, ovo je naš klub, kakav je takav je i mislim da sve dok je tu, zaslužuje naše kritike.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Iskreno zao mi je kluba ko klub sto ce da isoadne. Ali onog ljigavca Musiju,pitarcinu zbog njega mi je drago. Bice 4 5 komada na Grbavicu i to je to od vas. Lp
ŽELJEZNIČAR 1921
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Nema ti zbog ćega biti žao, nit će klub ispasti, niti će biti 4-5 komada na Grbavici. Ovo do sada su bile naše pripremne, od sljedeće igramo. LP
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ovo ti je minimum primili ste prosle godine 6 u kupu. A ne da ce te ispasti vec necete imati vise od 15b do kraja sezone. Zivi bili pa vidjeli. Musija da je sta konto ne bi prodo 90% sto valja i ubacio djecu. U ovoj seljackoj ligi od djece nema nista. Tako je jbg...pomirise na vrijeme bice ti lakse.
ŽELJEZNIČAR 1921
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Trenutno stanje izgleda kao što si opisao, ali sve se u trenu može promijeniti. Ova djeca će garantujem ti, vrlo brzo proigrati, a onda će Mladost ponovo vrlo nezgodna biti, gdje niko neće unaprijed bodove upisivati. Ta prića o ispadanju je samo gubljenje vremena, ovdje o tome niko i ne razmišlja.biceDUPLA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:00Ovo ti je minimum primili ste prosle godine 6 u kupu. A ne da ce te ispasti vec necete imati vise od 15b do kraja sezone. Zivi bili pa vidjeli. Musija da je sta konto ne bi prodo 90% sto valja i ubacio djecu. U ovoj seljackoj ligi od djece nema nista. Tako je jbg...pomirise na vrijeme bice ti lakse.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Penal za HNK skretnicar vec dogovoren tkd te moram razocarat.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ako bude samo jedan, to će biti i dobro, ja se bojim extra dodataka od crvenih kartona.Beli98 je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:53Penal za HNK skretnicar vec dogovoren tkd te moram razocarat.TheIvicnjak je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:13Realno mladost ima puno bolju ekipu od zeljescara i ako sudije dozvole, ocekujem pobjedu od najmanje 2 gola razlike![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Postujem sve i kazem opet ZAO MI JE FAKAT. Draze vas gledati Travnika, Celika nego ovu Krupu, Radnika ... Cujemo se poslije tekme na Grbavici da prvo ovo gore potvrdim. SretnoFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:51Trenutno stanje izgleda kao što si opisao, ali sve se u trenu može promijeniti. Ova djeca će garantujem ti, vrlo brzo proigrati, a onda će Mladost ponovo vrlo nezgodna biti, gdje niko neće unaprijed bodove upisivati. Ta prića o ispadanju je samo gubljenje vremena, ovdje o tome niko i ne razmišlja.biceDUPLA je napisao/la: ↑15 avg 2020, 23:00Ovo ti je minimum primili ste prosle godine 6 u kupu. A ne da ce te ispasti vec necete imati vise od 15b do kraja sezone. Zivi bili pa vidjeli. Musija da je sta konto ne bi prodo 90% sto valja i ubacio djecu. U ovoj seljackoj ligi od djece nema nista. Tako je jbg...pomirise na vrijeme bice ti lakse.
ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.