Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Daj Boze da se ova liga skrati, pa neka igra ko zasluzuje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sve vodi tome. I tako i treba. Ako se nece ostro prema svima postupati, ako se ne zna koji su propisi i uvjeti koji se moraju ispunjavati, cemu onda igrati uopce.
Ispuni uvjete, sredi klub, e onda igraj elitno natjecanje, kakvo god ono bilo, i ispunjavaj vlastite ambicije.
A ne svake godine nekakvi europski motivi i ambicije, a nit se igraci placaju nit dugovanja smanjuju, pola ih ne dobije ni licencu za domace natjecanje, cirkus.
Ispuni uvjete, sredi klub, e onda igraj elitno natjecanje, kakvo god ono bilo, i ispunjavaj vlastite ambicije.
A ne svake godine nekakvi europski motivi i ambicije, a nit se igraci placaju nit dugovanja smanjuju, pola ih ne dobije ni licencu za domace natjecanje, cirkus.
...Život za Široki...
Kakva nepravda prema Olimpicu i Nijazu
Jednom su ugurali ispred nih mislim Sarajevo ili koga već, a evo opet nisu dobili licencu
Jednom su ugurali ispred nih mislim Sarajevo ili koga već, a evo opet nisu dobili licencu
E neka još neka brani ove iz saveza kao oni su spasili bh fudbal.Mafija koja je samo naslijedila mafiju iz komiteta za prevare.Čovjek koji nije šutnuo loptu na čelu mafijaškog saveza!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
znal iko tacno kakvi su uslovi za licencu u eropi i licencu u premier ligi?
- bistrikboy
- Kontakt:
A gdje je ovdje nanesena nepravda i kome,na koji nacin?Mancini je napisao/la:E neka još neka brani ove iz saveza kao oni su spasili bh fudbal.Mafija koja je samo naslijedila mafiju iz komiteta za prevare.Čovjek koji nije šutnuo loptu na čelu mafijaškog saveza!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E to ti on ne bi znao odgovoritibistrikboy je napisao/la:A gdje je ovdje nanesena nepravda i kome,na koji nacin?Mancini je napisao/la:E neka još neka brani ove iz saveza kao oni su spasili bh fudbal.Mafija koja je samo naslijedila mafiju iz komiteta za prevare.Čovjek koji nije šutnuo loptu na čelu mafijaškog saveza!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nastavlja se lakrdija od BH fudbala. Negdje se ne mogu dobiti licence, a u BiH moze kako god ko hoce.
Savez je sranje, liga je sranje. Zasto je uopste igrati?
Seli sve u drugu ligu ko ne ispunjava za PL, pa makar ostala dva-tri kluba. Ovo je tegoba!
Savez je sranje, liga je sranje. Zasto je uopste igrati?
Seli sve u drugu ligu ko ne ispunjava za PL, pa makar ostala dva-tri kluba. Ovo je tegoba!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mafija,sve isto kao prošle godine.A neka ih oni Zenice dočekaju fino kada repka bude igrala i zahvalnicu im uruče.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
šta je problem?Mancini je napisao/la:E neka još neka brani ove iz saveza kao oni su spasili bh fudbal.Mafija koja je samo naslijedila mafiju iz komiteta za prevare.Čovjek koji nije šutnuo loptu na čelu mafijaškog saveza!
Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?

Glavni razlog klubova koji nisu ispunili uslove za igranje u PL BiH je stadion, a to je lahko rjesivo. Ako treba svih 16 klubova ce se na BP rasporediti, ali liga se nece smanjiti.
NO PYRO NO PARTY
ovo je referenca i nagovjestaj da se moze kad se hoce u obzir uzimam celik, sada je evidentno da se klubske strukture trebaju uozbiljit oko ovih stvari vi bi svake godine evropu igrali da je sve ok u klubu i oko kluba bili bi **** protivnik svakom u ligi ali sta tu je do vas je sada sve, a sto se tice ostalih ne treba ih uzimat za ozbiljno a sto se tice zrinjskog jbg i oni znaju sastavit ekipu za evropuu i za ligu kao sto ce sada i uradit pojacat ce se drama i ocigledno da i treba smanjit ligu i uvest play off...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- bistrikboy
- Kontakt:
A kad se to desilo bgt?Neutral je napisao/la:Olimpic je jedne sezone imao sve uslove za Evropu, no poslali su nekoga drugoga. Kasniej se ispostavila da je savez ili ko već pogriješio no kasno je bilo za promjenu. To nije bila nepravda ?![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Neka tuzi onaj ko misli da je u pravu.
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma igrao sam na vasem stadionu, tribina je ko na grbavici istok samo malo manja i to je to, jel mislis da je to dovoljno za Premier Ligu??Cepi1981 je napisao/la:Sta fali Vitezu??? Mnoge ekipe su igrale I igraju u PL koji su mnogo slabije bile od Viteza u ex-yu kad je Vitez bio standardniu republickoj ligi. Najveci uspjeh kluba je bio polufinale Kupa Marsala Tita, I uvjeren sam ako pojedini ljudi u Vitezu htjednu da uloze lovu u klub I stadion da ce Vitez biti dosta uspjesan u PL.EmirTM87 je napisao/la:jbm ti Premier Ligu kad Vitez i neka Mladost ulaze, haj nadjite ovu Veliku Obarsku na karti BiH evo vam dukat
ne znam imate li sad stolice, ja sam igrao prije 4-5 godina i tad nije bilo
I jesu li te pare ikad isplacene??Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisu nikada 100%!jbmilan je napisao/la:I jesu li te pare ikad isplacene??Probisvjet je napisao/la:Svi se sjecamo kada Sloboda nije dobila licencu, a onda dobila na sudu. "Sloboda dobila tužbu protiv NSBiH! Odšteta preko 200.000 KM !"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.