hahhahahaahhaa baš tako. Čestitke momcima. Samo naprijed.edinjo-bih je napisao/la:steta sto kad izgubimo uvijek ima 5 puta vise komentara nego kad dobijemo...
bravo momci, samo naprijed!
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Pozdrav. Kada će usaglasiti ova godišta u mlađim kategorijama, obzirom da su u u KS RS i KS HB pioniri-mlađi kadeti 1999.godišta, a u FBIH 2000.godišta? Evo sada na završnici pionirskog prvenstva iz RS i HB treba da igraju 2000.godišta, a oni, recimo, nisu imali prvenstvo 2000.godišta?
ammaro je napisao/la:Pozdrav. Kada će usaglasiti ova godišta u mlađim kategorijama, obzirom da su u u KS RS i KS HB pioniri-mlađi kadeti 1999.godišta, a u FBIH 2000.godišta? Evo sada na završnici pionirskog prvenstva iz RS i HB treba da igraju 2000.godišta, a oni, recimo, nisu imali prvenstvo 2000.godišta?
Sami su krivi jer Fiba je navela da su ove godine juniori 1996 ili mladji, kadeti 1998 ili mladji, pioniri 2000 ili mladji
Od sljedece godine trebala bi poceti jedinstvena drzvana liga u pionirima, kadetima i juniorima i zvanicna godista bi bila:
Juniori 1997 ili mladji, Kadeti 1999 ili mladji, Pioniri 2001 ili mladji.
Ovaj Aleksic ne moze bazen pogodit, Baja uvijek pocne s Sandrom ali ga odmah mijenja nakon 3 ili 4 minute, dobar je Aleksa ali ne moze biti bolji od Sandra..
Slovenija-BiH 2/4 28:32
Rijad Smajlović 8 poena
Sandro Gačić 7 poena
Rijad Smajlović 8 poena
Sandro Gačić 7 poena
Bajic ce ispuniti svoj cilj...sjeba. generaciju

-
- Kontakt:
E hajd sviju ti ovo objasni? Pa bolan proveo ukupno deset dana sa njima i ti sad govoriš sjeba. Nije čovjek pola njih ni gledao nikad. Možda je to loš potez saveza, ali sa druge strane ko to od ovih što vode mlade može biti autoritet ovoj djeci. Treba vremena da ih čovjek upozna. Tek nakon EP treba suditi. Fali nam tri četiri igrača ispod koša što ja jako bitno. Isto tako možda ovaj Sandro serenda nešto pa ga ovaj vadi. Otkud znate kad ne gledate tekmu. Djeca trebaju naučiti biti profesionalci a to mogu jedino uz trenersko ime kakvo je Baja. Dođi igraj za svoju repku i ne kaki. Slušaj trenera i to je to. Tek onda možeš reći da neko nije dobar trener. Ba bi on rizikovao svoju reputaciju na ovoj repki. Koga će to zajebati i upropastiti. Može samo sebe. Ovim igračima ne zavisi karijera od ove četiri tekme.bobica je napisao/la:Bajic ce ispuniti svoj cilj...sjeba. generaciju![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ovi SLovenci igraju, a nama nisu pustili igrače? Ili ovi naši igraju neke veće lige?
Sta rece i osta zivzaboljisportuBiH je napisao/la:E hajd sviju ti ovo objasni? Pa bolan proveo ukupno deset dana sa njima i ti sad govoriš sjeba. Nije čovjek pola njih ni gledao nikad. Možda je to loš potez saveza, ali sa druge strane ko to od ovih što vode mlade može biti autoritet ovoj djeci. Treba vremena da ih čovjek upozna. Tek nakon EP treba suditi. Fali nam tri četiri igrača ispod koša što ja jako bitno. Isto tako možda ovaj Sandro serenda nešto pa ga ovaj vadi. Otkud znate kad ne gledate tekmu. Djeca trebaju naučiti biti profesionalci a to mogu jedino uz trenersko ime kakvo je Baja. Dođi igraj za svoju repku i ne kaki. Slušaj trenera i to je to. Tek onda možeš reći da neko nije dobar trener. Ba bi on rizikovao svoju reputaciju na ovoj repki. Koga će to zajebati i upropastiti. Može samo sebe. Ovim igračima ne zavisi karijera od ove četiri tekme.bobica je napisao/la:Bajic ce ispuniti svoj cilj...sjeba. generaciju![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ovi SLovenci igraju, a nama nisu pustili igrače? Ili ovi naši igraju neke veće lige?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo momci!! Vi ste ponos drzave!!
Neka mi opet onaj sada objasni da Riki nema pojma
Uz jedno veliko pojacanje (na ljeto ako Bog da), ova generacija se ima cemu nadati..
Neka mi opet onaj sada objasni da Riki nema pojma

Uz jedno veliko pojacanje (na ljeto ako Bog da), ova generacija se ima cemu nadati..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
na kraju smo zauzeli 11 mjesto, nije lose ali sam ocekivao mnogo vise jer je"talentirana ekipa"... Nasi glavni igraci Djedovic, Atic i Gacic po meni nisu nista posebno pokazali ( na osnovu stat. govorim), mozda Atic u pojedinim utakmicama, Gacic puno izgubljnenih lopti, Djedovic nije los ali ocekujemo dosta vise. Na kraju ovaj centar i nije bio toliko los, mislim na Rijada. Mozda je Piric mogao dobiti vise prilike, Aleksic los, imao je dosta izgubljenih lopti, slab procenat suta, malo asistencija.... Hadzic nista nije pokazao, mada je on ovdje i najmladji... Cekat EP i vidjet koliko mozemo, neki su govorili kako ova generacija moze uzeti medalju, mislim da moze ali na prvenstvu Azije ili Afrike, dok EP nema sanse-
ko je to veliko pojacanje..?Karahodzic..?,neno#4 je napisao/la:Bravo momci!! Vi ste ponos drzave!!
Neka mi opet onaj sada objasni da Riki nema pojma![]()
![]()
Ko ti je govorio da ova reprezentacija moze uzeti medalju ili biti medju 5-6 nije dobar ili ne zna nista o ovoj igri. Jednostavno, ova generacija se u ovom sastavu prvi put okupila, bez dva nominalno prva centra i odigrali su izuzetno dobro. Da je bio Polutak unutra, da odigra ledjima, pitao bi ja tebe kako bi nasi spoljni igraci igrali. Ovako nismo imali unutrasnje igre..Ako ti Atic nista nije pokazao, onda..mrsic07 je napisao/la:na kraju smo zauzeli 11 mjesto, nije lose ali sam ocekivao mnogo vise jer je"talentirana ekipa"... Nasi glavni igraci Djedovic, Atic i Gacic po meni nisu nista posebno pokazali ( na osnovu stat. govorim), mozda Atic u pojedinim utakmicama, Gacic puno izgubljnenih lopti, Djedovic nije los ali ocekujemo dosta vise. Na kraju ovaj centar i nije bio toliko los, mislim na Rijada. Mozda je Piric mogao dobiti vise prilike, Aleksic los, imao je dosta izgubljenih lopti, slab procenat suta, malo asistencija.... Hadzic nista nije pokazao, mada je on ovdje i najmladji... Cekat EP i vidjet koliko mozemo, neki su govorili kako ova generacija moze uzeti medalju, mislim da moze ali na prvenstvu Azije ili Afrike, dok EP nema sanse-
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Realno smo imali najtezu grupu i imali smo taj hendikep pod kosem.
Atic je bio dobar. Djedovic mora vise; npr, lani gadja bacanja 90%, godinu kasnije 60+%. ...nek se malo trzne ako se misli zabavit u Barceloni.
Na Euru svakako da ocekujem vise.
Atic je bio dobar. Djedovic mora vise; npr, lani gadja bacanja 90%, godinu kasnije 60+%. ...nek se malo trzne ako se misli zabavit u Barceloni.
Na Euru svakako da ocekujem vise.
moze li statistika
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 834&lng=en
Zanima me prosjecna minutaza nasih igraca, ali ne bi reko da ima ta stat. kategorija
Zanima me prosjecna minutaza nasih igraca, ali ne bi reko da ima ta stat. kategorija
-
- Kontakt:
Gore govoriš kako ti je čudno što mijenja GAcica a onda ovdje kažeš da ima puno izgubljenih lopti. Sam si sebi odgovorio da je logično da ga zamjeni. ALi ponavljam ne gledamo tekme. Ne znamo šta je Baja zamislio, ap asamim tim ne namo n ijesu li ispunili ono što od njih traži. Dobro je ovo sve na kraju. Što @neno kaže fale centri i još kad se uigraju i kad ih Baja upozna bit će to puno puno bolje. Ovo su djeca. Nemojte biti kritični kao prema seniorima. Djeca puno osciliraju. MOžda je Sandro u nekoj fazi gdje se digao pa glumi ili nešto itd itd. Onako Sandra spominjem. @target Baja jeste ime u bh košarci bez obzira šta ti mislio (ako nisi bio ironičan). Trenutno su on i NEno, Adis i Sela najbolji naši treneri. Nažalost ali nemamo mi puno trenera koji su autoriteti ni djeci a ni seniorima.mrsic07 je napisao/la:na kraju smo zauzeli 11 mjesto, nije lose ali sam ocekivao mnogo vise jer je"talentirana ekipa"... Nasi glavni igraci Djedovic, Atic i Gacic po meni nisu nista posebno pokazali ( na osnovu stat. govorim), mozda Atic u pojedinim utakmicama, Gacic puno izgubljnenih lopti, Djedovic nije los ali ocekujemo dosta vise. Na kraju ovaj centar i nije bio toliko los, mislim na Rijada. Mozda je Piric mogao dobiti vise prilike, Aleksic los, imao je dosta izgubljenih lopti, slab procenat suta, malo asistencija.... Hadzic nista nije pokazao, mada je on ovdje i najmladji... Cekat EP i vidjet koliko mozemo, neki su govorili kako ova generacija moze uzeti medalju, mislim da moze ali na prvenstvu Azije ili Afrike, dok EP nema sanse-
TaRgEt_ je napisao/la:Sta rece i osta zivzaboljisportuBiH je napisao/la:E hajd sviju ti ovo objasni? Pa bolan proveo ukupno deset dana sa njima i ti sad govoriš sjeba. Nije čovjek pola njih ni gledao nikad. Možda je to loš potez saveza, ali sa druge strane ko to od ovih što vode mlade može biti autoritet ovoj djeci. Treba vremena da ih čovjek upozna. Tek nakon EP treba suditi. Fali nam tri četiri igrača ispod koša što ja jako bitno. Isto tako možda ovaj Sandro serenda nešto pa ga ovaj vadi. Otkud znate kad ne gledate tekmu. Djeca trebaju naučiti biti profesionalci a to mogu jedino uz trenersko ime kakvo je Baja. Dođi igraj za svoju repku i ne kaki. Slušaj trenera i to je to. Tek onda možeš reći da neko nije dobar trener. Ba bi on rizikovao svoju reputaciju na ovoj repki. Koga će to zajebati i upropastiti. Može samo sebe. Ovim igračima ne zavisi karijera od ove četiri tekme.bobica je napisao/la:Bajic ce ispuniti svoj cilj...sjeba. generaciju![]()
![]()
![]()
![]()

Da ti objasnim, pa surfaj. Prije nekoliko godina Sandro rece da je jedina reprezentacija za koju moze igrati NASA REPREZENTACIJA, za razliku od Baje koji ne moze reci NASA nego reprezentacija BiH.. E pa sad ko serenda sam se upitaj, ako mozda ne djelite misljenje.zaboljisportuBiH je napisao/la:E hajd sviju ti ovo objasni? Pa bolan proveo ukupno deset dana sa njima i ti sad govoriš sjeba. Nije čovjek pola njih ni gledao nikad. Možda je to loš potez saveza, ali sa druge strane ko to od ovih što vode mlade može biti autoritet ovoj djeci. Treba vremena da ih čovjek upozna. Tek nakon EP treba suditi. Fali nam tri četiri igrača ispod koša što ja jako bitno. Isto tako možda ovaj Sandro serenda nešto pa ga ovaj vadi. Otkud znate kad ne gledate tekmu. Djeca trebaju naučiti biti profesionalci a to mogu jedino uz trenersko ime kakvo je Baja. Dođi igraj za svoju repku i ne kaki. Slušaj trenera i to je to. Tek onda možeš reći da neko nije dobar trener. Ba bi on rizikovao svoju reputaciju na ovoj repki. Koga će to zajebati i upropastiti. Može samo sebe. Ovim igračima ne zavisi karijera od ove četiri tekme.bobica je napisao/la:Bajic ce ispuniti svoj cilj...sjeba. generaciju![]()
![]()
![]()
![]()
Usput ako ne vidis pitam se zasto ne razigra Pirica i Hadzica nego na slamku minute.Ende!

http://bhdragons.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Spain is a really good team with a really good coach. Bosnia lacks interior play without Polutak. Also there are some questions about the coach Dragan Bajic who seems to be Serb first, Bosnian second. His rotations during the game seemed to favor certain players over others which didn't make a lot of sense. A friend of mine who coaches was at the game and said his decision making was questionable. Bajic claimed last year while coaching Igokea that KSBiH was discriminating against him and the team, like the words came out of Dodiks mouth himself.
Poneko i pogleda utakmicu
Spain is a really good team with a really good coach. Bosnia lacks interior play without Polutak. Also there are some questions about the coach Dragan Bajic who seems to be Serb first, Bosnian second. His rotations during the game seemed to favor certain players over others which didn't make a lot of sense. A friend of mine who coaches was at the game and said his decision making was questionable. Bajic claimed last year while coaching Igokea that KSBiH was discriminating against him and the team, like the words came out of Dodiks mouth himself.
Poneko i pogleda utakmicu

Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat, Vaya i 35 gostiju.