Ne postoji nikakvo objasnjenje, osim da je sudija vidio to kao skidanje cijelog dresamuxa je napisao/la:Za ovo mu dao karton? Šta kažu pravila?akisarajevo92 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne postoji nikakvo objasnjenje, osim da je sudija vidio to kao skidanje cijelog dresamuxa je napisao/la:Za ovo mu dao karton? Šta kažu pravila?akisarajevo92 je napisao/la:

Ne, ne Rona ce vcrs i iduci vikend da natrpa protivnike i bude prvi strijelac, ja mu to od srca zelimrope11 je napisao/la:I opet penal.![]()
Ko bi na početku rekao da će dedica biti capocanoniere ispred Rune?
Meni je dobar samo im je nigdje veze ova pink šara, al' eto to se i ne vidi ovako kada gledaš tekmu, jedino kada prikažu igrača (dres) u krupnom planu, pa meni lično bode oči, inače je sasvim ok.Mago je napisao/la:I ne izgleda ovaj dres Juventusa lose. Jest neobicno al nije ruzan...
Evo skide čovjek tri čista gola za pola sata.Pogba je napisao/la:Mirante se napalio protiv svojih.
Nije valjda da za Jomu navijaš?Mago je napisao/la:Joj Mirante jbeni. Uvijek ima utakmica gdje se ovako neki lijevi golman pretvori u Buffona
Ovo je zrelo za listu gnjavatoraSiamoNoi je napisao/la:Nije valjda da za Jomu navijaš?Mago je napisao/la:Joj Mirante jbeni. Uvijek ima utakmica gdje se ovako neki lijevi golman pretvori u Buffona