oh Calcio, materina jabukocalcio je napisao/la:Branim ga koliko mogu od sveznalica i ubleha, od velikih patriota koji prizeljkuju poraz zato jer neki igrac iz znj lige nije pozvan, od zlobnih ljudi koji zele nekim igracima koji nisu po njihovoj mjeri da slomiju nogu... divni ljudi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DragonGirl
- Kontakt:
Stigao je u Sarajevo:
Edina Džeku će danas u popodnevim satima pregledati članovi ljekarskog tima naše reprezentacije, te će nakon toga biti poznata ozbiljnost povrede. Danas ili sutra našem kapitenu biće napravljen i pregled magnetnom rezonance, za potpuni uvid u stanje povrijeđenog mišića.
- Sigurno je za očekivati da ćemo i mi u ljekarskom timu i sam Edin Džeko i svi u reprezentaciji uraditi sve da bude spreman za utakmicu protiv Izraela. – rekao je fizioterapeut reprezentacije Ismar Hadžibajrić.
- Consigliere
- Kontakt:
Samo da ne bude: OK, moze igrat'... pa zamjena u petoj minuti a Pape 'vamo nije do mene, ko je znao da se nije zalijecio? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DragonGirl
- Kontakt:
Nek upregnu sve svoje snage i neka ga pokušaju osposobiti inače ide Višća 90 minuta u napad po ugledu na Mullera. Ako ništa, ugledamo se na najbolje, a razliku u kvalitetu ko šiša. 
Kapiten propušta Izrael: Edin Džeko van terena tri sedmice
Kako ekskluzivno saznaje “Dnevni Avaz”, iz izvora bliskih Nogometnom savezu BiH, naš najbolji napadač ima frakturu mišića potkoljenice i biće van terena najmanje tri sedmice, pa ga neće moći biti u planovima selektora Safeta Sušića za pomenutu, po mnogima i odlučujuću utakmicu kvalifikacija za EP u Francuskoj 2016. godine.
Fruktura je otkrivena ultrazvukom na pregledu u KCUS, pa zbog toga Džeko neće ni ići na zakazanu magnetnu rezonancu.
Uskoro će ovu informaciju potvrditi i iz NS BiH, javlja “Dnevni Avaz”.
Jest da je izvor avaz ali opet...
Kako ekskluzivno saznaje “Dnevni Avaz”, iz izvora bliskih Nogometnom savezu BiH, naš najbolji napadač ima frakturu mišića potkoljenice i biće van terena najmanje tri sedmice, pa ga neće moći biti u planovima selektora Safeta Sušića za pomenutu, po mnogima i odlučujuću utakmicu kvalifikacija za EP u Francuskoj 2016. godine.
Fruktura je otkrivena ultrazvukom na pregledu u KCUS, pa zbog toga Džeko neće ni ići na zakazanu magnetnu rezonancu.
Uskoro će ovu informaciju potvrditi i iz NS BiH, javlja “Dnevni Avaz”.
Jest da je izvor avaz ali opet...
Ma pusti Avaz
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Njegov problem sto nije prije razmisljao o ovakvim situacijama...
I s ovim sastavom smo jaci ,ako nista u egalu s njima..Nema predaje,ici na 3 boda i pozdrav..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I s ovim sastavom smo jaci ,ako nista u egalu s njima..Nema predaje,ici na 3 boda i pozdrav..
Povreda je nesto ozbiljnija i vjerovatno ga nece biti ni par sedmica, a kamo li za par dana u Izraelu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Yebo ga City da ga yebo. Sta ima igrat koji qurac ako je povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meni je Edin najdrazi igrac ali nek malo odmori.
Dobro je ovo i za njega i za nas.
Dobro je ovo i za njega i za nas.
Ako Meki to rabi, ja to ne rabim.bulbasor je napisao/la:Ima li ko broj od onog Torabija??
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kad ga upute privatniku na magnentnu 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- skyisthelimit
Kad je jos Velid Spaho znao da Edin nece igrati ovu utakmicu. Ima mjesec dana. A vi tek sad saznali. Sram vas bilo.
15.10 - 15.06 ...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Brz oporavak legendo 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trebao je odbit igrat protiv QPR-a. Da ima malo muda i respekta u klubu to bi uradio. Ali nije svaki kapiten kao Emir.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Boze sacuvaj kakvih ljudi ima. Nije svako ko Emir i tako je zaista, odbio reprezentaciju da igra prvenstvenu utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- skyisthelimit
Cartman je napisao/la:Trebao je odbit igrat protiv QPR-a. Da ima malo muda i respekta u klubu to bi uradio. Ali nije svaki kapiten kao Emir.
Edin je igrac koji prvi put ima ovakvu povredu i mislim da mu je ova jedina ozbiljnija u karijeri. Dakle, nije sklon istima niti je staklen da nakon svake bezazlene situacije bude na stakama. Kao takav nije se ima sta cuvati i pored toga je sto je bio nacet.
15.10 - 15.06 ...
Tačno mi je djelomično drago što ćemo gledati reprezentaciju bez njega, da vidimo kako to izgleda. Samo šteta je što bar Vedo nije zdrav ali eto šta je tu je. Koga nema, bez njega se može.
Brz oporavak!
Brz oporavak!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, napapijri1987 i 17 gostiju.