PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Frajer opci sa kozom ko zna sta mu znaci topitic je napisao/la:pokečapio
Hahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhaja
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
koji huligani.nista ne kontaju samo udri enter enter enter tacka baaaa
majkpičiću insajderčino
majkpičiću insajderčino

Prvi put čujem za ovu riječ. Potreban je podhitno lektor @High da nam odgonetne ovu riječ.
SRETAN BROJ - 1725
Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Hrasno1921
- Kontakt:
To vam je ovo ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
džabe im crtas vidiš da juniorini ne kontajuHrasno1921 je napisao/la:To vam je ovo ...![]()

Tako je Zeničani oborite ih da Sarajevo opet bude prvak.BadrHari je napisao/la:Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.

SRETAN BROJ - 1725
Očekujem slično i od vas, kad vam dođu pseudoplemići.BadrHari je napisao/la:Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.

http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
BadrHari je napisao/la:Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
Pa ste onda te sezone u polufinalu kupa prosli samo sa ukupno 5 primljenih golova i molili svevisnjeg da ne dozivite katastrofu na Kosevu u revansu i mi budemdo gospoda i damo vam 3.I to nam je hvala.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

a veznik?Virtu4l je napisao/la:Čak je Google nemoćan,
fali ti veznik i
zovi kolektora u ispomoć

ti bola ne bio ne MOS ni tačan info dati.kamol nekom go al se glavozija trpaMajkl je napisao/la:BadrHari je napisao/la:Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
Pa ste onda te sezone u polufinalu kupa prosli samo sa ukupno 5 primljenih golova i molili svevisnjeg da ne dozivite katastrofu na Kosevu u revansu i mi budemdo gospoda i damo vam 3.I to nam je hvala.

za vas tantavicare gospodin Sariel fukara iz Tuzle .Virtu4l je napisao/la:Sariele kompjuteru

a biJo si mi drag toliko da sam glasi triput za kolektora

BadrHari je napisao/la:Past ce pseudoplemići u grotlu najljepšeg bošnjačkohercegovačkog sportskog kompleksa, neće znazi sta ih je snašlo. Slično kao onomad dehidriranu nejač iz metropole kada su im igrači zbog huka s juga puštali centaršuteve u mrežu. Delać ono bi, još ga u Belgiji drži, Strah, šta li jeHigh je napisao/la:Budi se Hakalograd. Nadmašit će ukupnu dosadašnju posjetu u Premijer ligi, što naše, što engleske.
Pa ste onda te sezone u polufinalu kupa prosli samo sa ukupno 5 primljenih golova i molili svevisnjeg da ne dozivite katastrofu na Kosevu u revansu i mi budemdo gospoda i damo vam 3.I to nam je hvala.[/quote]
ti bola ne bio ne MOS ni tačan info dati.kamol nekom go al se glavozija trpa

Kozojebu 0 2 na Bilinom i 3 1 na Kosevu je 5 ,a ti izgleda imas i mozak koze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
@Majkl se udomačio na ovoj temi
Nova dešavanja u Slobodi. Počinju i u Slobodi graditi Istočnu trEbinu
Mujkanović: Nećemo više dozvoliti da nam menadžeri odvode talentovanu djecu.
Sastanku Upravnog odbora sa igračima i njihovim roditeljima prisustvovao je i predsjednik Skupštine FK Sloboda Kemal Kurević koji je kazao kako će ubrzo krenuti gradnja istočne tribine na stadionu i kako je Grad Tuzla čvrsto uz Slobodu.

Nova dešavanja u Slobodi. Počinju i u Slobodi graditi Istočnu trEbinu

Sastanku Upravnog odbora sa igračima i njihovim roditeljima prisustvovao je i predsjednik Skupštine FK Sloboda Kemal Kurević koji je kazao kako će ubrzo krenuti gradnja istočne tribine na stadionu i kako je Grad Tuzla čvrsto uz Slobodu.
SRETAN BROJ - 1725
ko je rekao sta za rezultat?majkpitiću?čitanje ti je slabija strana od insajderluka a tu si mnogo jak 

cuj novapitic je napisao/la:@Majkl se udomačio na ovoj temi![]()
Nova dešavanja u Slobodi. Počinju i u Slobodi graditi Istočnu trEbinu![]()

milion i kusur je na računu za početnu fazu.
MajklPitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:Ovaj je na agregatima hahahhahahaPitarBordo je napisao/la:De se citiraj još koji put.
najgluplji forumaš ubjedljivo!
DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.