Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Misimović je i bio kapiten dok ovaj muljažom nije došao do iste.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DragonGirl
- Kontakt:
Iako je meni Vedo najdraži igrač u reprezentaciji, smatram da je apsolutno opravdano to što je Edin dobio kapitensku traku. Igrao je u mladoj selekciji, igra u A selekciji, najveći je promotor ove zemlje, najveća je zvijezda našeg tima i jedan od naša dva najskuplja fudbalera, tako da je to bio sasvim logičan slijed događaja.Goalgetter je napisao/la:Po cemu nije jarane. Zbog cega su to Begovic, Pjanic ili Ibisevic trebali dobiti traku ispred njega?Nerminovic je napisao/la:Dzeko je mozda najbolji fudbaler reprezentacije Bosne i Hercegovine, mozda je i najveca zvijezda naseg tima ali to ne znaci da je zasluzio kapitensku traku. Moje misljenje...
Ono što mene najviše raduje kada je on u pitanju, jeste to što vidim koliko ga ta traka motiviše i da sada daje i 120% na terenu, baš kao kada je tek stigao u reprezentaciju.
Goalgetter je napisao/la:Za mene je npr. kapiten trebao biti Zvjezdan Misimovic. Emir Spahic je dosao do trake, i cinio je svoj posao takodjer dobro sada kapiten. Sad kad je on odlucio da se orposti, jedina logicna odluka je bila da pripane Dzeki.
Prvo, sto je nas najiskusniji igrac, bio je vec i kapiten u Wolfsburgu, ima liderske kvalitete (sto se i sada vidi na terenu), i prije svega, prva je nasa zvijezda i postuje ga svako u svlacionici. Edin je imao svojih nekih faza gdje nije davao 100% za repku, i to je istina, ali ipak, njegov doprinos ovoj repci je ogroman.
bordo boje i oči su moje
Misimovic je bio kapiten samo zato sto je pogazio svoju rijec i izdao svoje suigrace. Kakav on i lider svega ti? To kao da Oscar bude kapiten Chelsea.Virtu4l je napisao/la:Misimović je i bio kapiten dok ovaj muljažom nije došao do iste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kapiten je bio Spahic,zamjenici Miske i Dzeko.
Otisli Spahic i Miske,traku je trebalo dati il' Cartmanu il' je skroz ukinuti...
Otisli Spahic i Miske,traku je trebalo dati il' Cartmanu il' je skroz ukinuti...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Tako je.Juventinisimo je napisao/la:Kapiten je bio Spahic,zamjenici Miske i Dzeko.
Ja ne volim Dzeku, zato što se u većini slučajeva šepuri k'o paun po terenu i kada treba potrčati, samo što ne kaže, eto još vam moram i trčati.

bordo boje i oči su moje
Pozdrav za Dautbegovica. 
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote zivot, ovdje ne bi bio dovoljan ni facepalm preko cijele stranice...snowdrop je napisao/la:Ja ne volim Dzeku, zato što se u većini slučajeva šepuri k'o paun po terenu i kada treba potrčati, samo što ne kaže, eto još vam moram i trčati.![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pozdrav i od mene za Mirzu, i od svih nas koji se radujemo Džekinoj povredi
crkni smradu
crkni smradu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Consigliere je napisao/la:Yebote zivot, ovdje ne bi bio dovoljan ni facepalm preko cijele stranice...snowdrop je napisao/la:Ja ne volim Dzeku, zato što se u većini slučajeva šepuri k'o paun po terenu i kada treba potrčati, samo što ne kaže, eto još vam moram i trčati.![]()

reko da se ne patiš
bordo boje i oči su moje
Kakav post, zbog kolicine gluposti u njemu trebao bi se zakljucati forum na jedan dan.Consigliere je napisao/la:Yebote zivot, ovdje ne bi bio dovoljan ni facepalm preko cijele stranice...snowdrop je napisao/la:Ja ne volim Dzeku, zato što se u većini slučajeva šepuri k'o paun po terenu i kada treba potrčati, samo što ne kaže, eto još vam moram i trčati.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Pa kakav je to forum u kome ne smiješ reći da ne voliš Džeku? ili bolje reći ne smiješ reći svoje mišljenje? 
bordo boje i oči su moje
Što prozivate Mirzu? Nisam u toku... 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nisam ja nista rek'o. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo neki kralj za sport dao intervju, nudi da osposobi Dzeku da igra, kaze moze i preko telefona, a i preko facebooka je lijecio 
Prvi strateg Zeljeznicara Admir Adzem istice da je imao pozitivno iskustvo sa Omerovicem. " Mozda ce nekome izgledati kao sega sto me covjek izlijecio preko skype-a ali vjerujte da je pomoglo, otok mi je spao![]()
Ima onaj Tado iz Simin Hana kod Tuzle, pravi čovjek sve. Treba Džeksona tu poslati 
- Goalgetter
- Kontakt:
Al vec se Tito nudi Spahicu i Ibisevicu i cudi se kaze sto su ga odbili, jos mail poslao savezu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.