FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2015, 14:28

DoeTz je napisao/la:
Dosta, ali tema nam postala smor zivi ....
20 ..

jednom reče . . . mlad si ti momče. Kakvo dosta

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 jun 2015, 15:35

Tuzlak04 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
20 ..

Ma godine lete :?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jun 2015, 15:48

DoeTz je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
20 ..

Ma godine lete :?
De bolan ucini nam uslugu svima na forumu ovdje... ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 16:12

da budem iskren, računao sam i računam i dalje na ostanak Beke, iz prostog razloga jer sumnjam da će ponovit' ovako lošu igru, tako da očekujem bolje igre, da bude na svom nivou :D ako je rekao da Sloboda ima prednost u odnosu na druge klubove, onda očekujem i da ostane u Slobodi :D naravno, vjerujem da će mu Sarajevo ponudit' više, al' nadam se da neće biti baš toliko više da ih ne može odbit' ;) jer, ako ode, valja nam dovest' dva krilna igrača :zviz:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 05 jun 2015, 16:16

SaltCityAttack je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao

a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi

uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti

neka nam dodje Joksimovic sad pa neka palamudi
Tražio si me?

Prije svega neću sebi dozvoliti,da padam na tvoj nivo prijatelju,
Sve što kažem ,i što sam pisao,imam argumente,pa makar to bio i Bekić ,Forum svaki dan čitam i vjerujte polijepo sam se umorio od nagađanja onih koji kao sve znaju,a ustavri ništa ne znaju.

P.S.Možda i zadnji put ovo ponavljam.Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 05 jun 2015, 16:26

Ja bi Borogovca vratio, ne znam sta ti mislis joksimovic?

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 05 jun 2015, 17:26

Danas je u avazu pisalo da nam je i anes haurdic iz veleza moguce pojacanje

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jun 2015, 17:32

joksimovic je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao

a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi

uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti

neka nam dodje Joksimovic sad pa neka palamudi
Tražio si me?

Prije svega neću sebi dozvoliti,da padam na tvoj nivo prijatelju,
Sve što kažem ,i što sam pisao,imam argumente,pa makar to bio i Bekić ,Forum svaki dan čitam i vjerujte polijepo sam se umorio od nagađanja onih koji kao sve znaju,a ustavri ništa ne znaju.

P.S.Možda i zadnji put ovo ponavljam.Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
Ma care sta ti je sta sam ja tebi ruzno rekao da se ti nesto imas spustat na moj nivo?.. samo nemoj vise branit nam djecu koja ti oobjegnu kad je najteze i neki bi se i vratili ..meni je dosta tih prica jer smo sa nasom djecom ispali iz lige i samo su nasa djeca igrala i niko drugi

Nasa djeca su Grado,Tare,Joge i slicni ..ostali svi su dizali sidro i malo ih interesuje Sloboda ..neka ih je sramota ...sad imamo pare imamo uslove ali neka nema veze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 jun 2015, 17:46

joksimovic je napisao/la: Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
Ovaj dio se slazem... Ima jos jedna stvar koliko sam skontao najlakse je svoju djecu ne placati a ako se pobune pritisnuti ih da se nagode...I onda ih javno ofirati kako nece ili kako traze pare...Njima je fudbal posao...I ja ocekujem da budem placen za svoj...a ako ima negdje bolje bujrum...nema tu ovako pa onako...Ili plati ili zdravo...Ili igras ili letis nema sredine...Nema, nas je neka ga ba, nek sjedi na klupi...Platite ga ako zna, ako ne zna otjeraj ga.
& $ ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 jun 2015, 17:55

joksimovic je napisao/la: P.S.Možda i zadnji put ovo ponavljam.Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
Ko ga to povezuje sa Sarajevom. Njegov menadžer, ne zna se ko je smješniji od njih dvojice. Perica Ivetić je 4 mjeseca bio bez kluba, pa je odigrao dosta bolje od Bekića. Sad' mi treba da u sezoni u kojoj ispada 6 klubova trpimo njegove vidno bezvoljne partije i gubimo živce što tribinu ne može da pogodi. Vrijeme u kojem su polovni igrači mogli igrati u Slobodi lagano prolazi i to svi vide. Neka takvih igrača tamo gdje su bili kada je Sloboda derala opremu na terenima po nižem rangu, a oni k'o miševi pobjegli sa broda koji je umalo potonuo. Samo što dalje od Svetinje! :salut:

DoeTz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DoeTz » 05 jun 2015, 18:01

TzBulevar87 je napisao/la: De bolan ucini nam uslugu svima na forumu ovdje... ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U cemu je problem?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 18:20

Doetz

nema problema brate..problem je sto vecina nas bjezi od ozbiljnosti ovdje.moze azmir sutra i otici.mi cemo opet biti tu..na tusnju forumu nebitno.previse je negativnosti ovdje jbt..zinula nam guzica gdje su pojacanja dje azmir stadion skupstina **** palac.nema pojacanja drug moj ona koja mi pregovaramo nedovode se za dan.jankovici i slicni nek idu u zelju.bolje i nemogu.nasa ljestvica je postavljena visoko.i vise neide ispod niti ce ikad..za nas sredine vise nema.mi smo na raskrsnici zivota. Ili gore il nas nema.ovdje se non stop potencira stadion.pa nije to komsijna terasa da skupimo po cenera za cement i opleti..najlakse dignut tribinu kada umas pare..ovo je oosao carko..papiri pregovori .ljudi su 7 godina trazili investirora za emireits.mi hocemo za dvije god i titulu i stadion i pojacanja i sve kurce jbt..reko ti braco 2500 smo davali tomicu..ode lola..neka..ali svatite sto neko rece gore vrijeme polovnjaka je proslo.opustite se udahnite duboko i osluskujte. Bice grmljavine.
i dosta vise sa azmirom jbt..da je mislio otic otiso bi davno a ne kesiro pripreme mjesec unaprijed i potpisivao ugovore visegodisnje sa trenerima..sutra il prekosutra obavice se razgovori sa zebom ahmetovicem i bekicem..onom uhljupu je receno da za beku nece marke vise dobiti..ogulio nas je a dao nam ****..neka ga vodi ugosk picka mu materina...
Opustite se. Forum je ovo .nismo u kongresu amrike..jbt.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 jun 2015, 18:28

solinas je napisao/la:Doetz

nema problema brate..problem je sto vecina nas bjezi od ozbiljnosti ovdje.moze azmir sutra i otici.mi cemo opet biti tu..na tusnju forumu nebitno.previse je negativnosti ovdje jbt..zinula nam guzica gdje su pojacanja dje azmir stadion skupstina **** palac.nema pojacanja drug moj ona koja mi pregovaramo nedovode se za dan.jankovici i slicni nek idu u zelju.bolje i nemogu.nasa ljestvica je postavljena visoko.i vise neide ispod niti ce ikad..za nas sredine vise nema.mi smo na raskrsnici zivota. Ili gore il nas nema.ovdje se non stop potencira stadion.pa nije to komsijna terasa da skupimo po cenera za cement i opleti..najlakse dignut tribinu kada umas pare..ovo je oosao carko..papiri pregovori .ljudi su 7 godina trazili investirora za emireits.mi hocemo za dvije god i titulu i stadion i pojacanja i sve kurce jbt..reko ti braco 2500 smo davali tomicu..ode lola..neka..ali svatite sto neko rece gore vrijeme polovnjaka je proslo.opustite se udahnite duboko i osluskujte. Bice grmljavine.
i dosta vise sa azmirom jbt..da je mislio otic otiso bi davno a ne kesiro pripreme mjesec unaprijed i potpisivao ugovore visegodisnje sa trenerima..sutra il prekosutra obavice se razgovori sa zebom ahmetovicem i bekicem..onom uhljupu je receno da za beku nece marke vise dobiti..ogulio nas je a dao nam ****..neka ga vodi ugosk picka mu materina...
Opusten sam ja buraz, al ocito neki ovdje nisu, opuca me prenos napisem koju glupost jbg, cisto iz dosade. Ovo je cisti dokaz koliko smo mi sami sebi dusmani. Mene samo zanima sta vam znaci ta objava na forumu? Kao i ona zajebancija za skupstinu pa da meni neko psuje majku, umjesto da saceka maximum sat vremena jos da me neko demantuje tj da se vidi (iako je providno bilo) da je zajebancija?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 18:33

Neda mi se vise objasnjat..umoran sam..sad sposla..
Ovdje itekako ima ljudi bliskih klubu. I nije im bilo do zeze.jer taj dan nisu mogli uzivo prissustvovat.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jun 2015, 18:35

solinas je napisao/la:Doetz

brate postujem te ali ovo nema veze s logikom. eto Jankovic nam ne valja a pregovaramo s Kosticem iz Borca stoperom koji nije nista bolji od Moranjkica i Zrnanovica. de malo da se spustimo na zemlju dug je put pred nama i ako napadnemo Europu pitanje je da li cemo istu i ostvariti. samo polako bez euforije i potcjenjivanja drugih klubova pogotovo Zelje koji je izbacio nevjerovatno nadarenu generaciju iz svoj omloadinskog pogona (Bajic, Beganovic, Memija, Hadziahmetovic) naspram nas koji zadnjih 1-2 godine izbacijemo antitalente i alkose.
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 18:39

fukaratz, kakva je situacija s Ordagićem, je l' se popravilo šta?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jun 2015, 18:43

Chinaglia je napisao/la:fukaratz, kakva je situacija s Ordagićem, je l' se popravilo šta?
jedina novost je sto Husara pokusava da ga stavi pod svoju agenciju i obecava kule i gradove. Sarajevo mu nudi najvise a kod nas svi za parama lete :( znat ce se uskoro al i mi smo ga zaganjali :D
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2015, 18:46

pa Zeljo je i sad u boljoj poziciji da dovede igraca od nas, jer igraju evropska takmicenja i igraci su u izlogu...a platezna moc svih timova je u par deka...

sad je jako tesko dovesti igraca, timovi stite sve sto vrijedi jer pola lige ispada, i ti moras prvo zastiti postojeci kadar i dok to radis traziti i loviti pojacanja...malo smo se previse digli, eto npr ko garantuje da ce Zeba ostati ako mu Zeljo ponudi da se vrati kuci, priblizno para ko i mi + evropu (a mogu mu ponuditi, ako vec i nisu)..ili Zrnanovic- ne mozes ti protiv zelje igraca da ide u inostranstvo, ili Beke da ide u Sarajevo

nasi igraci i igraci Borca su najvece mete, dokazano je da vrijede a vecinom su slobodni i ovi timovi sto igraju evropu logicno da ce prvo gledati u Slobodu i Borac, jer opet kazem svi smo mi u par deka sto se tice placanja, a Zeljo, Zrinjski i Sarajevo su atraktivniji od nas.

moze se vrlo lako desiti da ako ti recimo odu Zeba, Bekic i Zrnanovic (sto je relano) da udjemo u narednu sezonu slabiji nego sto smo zavrsili ovu iako imas svu dobru namjeru, pare, zelju da gradis klub itd itd..jednostavno siromasno je trziste kvalitetnih igraca..eto Ordagic kad stavi na vagu, sigurno mu je veci plus da izabere Zelju nego Slobodu, Hebibovic isto itd itd

polako, bice sigurno pojacanja, ali glumiti nekog giganta sad ne prilici...jedino ako Azmir odluci da izvali lovu i preplati igraca, jbg onda cemo se razbacivat i busat u prsa..to tad treba prizeman bit i prvo se pobrinut za ovo sto vec imamo

vjerujem da su i Azmiru prioritet Zeba, Ivetic, Mehmedagic, mozda i Bekic (ko zna), Kiso, Saric (zavise od Husrefove odluke)- da njih osigura pa onda idemo pojacavati kriticne pozicije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 18:49

Nisi svatio poentu brate..i nije tacno ovo za kostica il koga vec skino skoka sa foruma hahaha
a i da jest nije uopste stvar u imenu igraca nego klubu.
eto zeljo ce u el..ima tolike titule pa dovodi jankovica..dobar im .a nama guzica zinula koda smo bajern..pokusaj svatiti sta pokusavam da mu objasnim .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2015, 18:51

ma upravo o tome i pricam..zinuli, a sutra nek Zeba objavi da ode u Zelju- kolektivna depresija i Azmire odlazi...zato kazem polako ba ljudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.