20 ..DoeTz je napisao/la:
Dosta, ali tema nam postala smor zivi ....
jednom reče . . . mlad si ti momče. Kakvo dosta
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
20 ..DoeTz je napisao/la:
Ma godine leteTuzlak04 je napisao/la:20 ..DoeTz je napisao/la:
De bolan ucini nam uslugu svima na forumu ovdje...DoeTz je napisao/la:Ma godine leteTuzlak04 je napisao/la:20 ..DoeTz je napisao/la:
Tražio si me?SaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao
a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi
uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti
neka nam dodje Joksimovic sad pa neka palamudi
Ma care sta ti je sta sam ja tebi ruzno rekao da se ti nesto imas spustat na moj nivo?.. samo nemoj vise branit nam djecu koja ti oobjegnu kad je najteze i neki bi se i vratili ..meni je dosta tih prica jer smo sa nasom djecom ispali iz lige i samo su nasa djeca igrala i niko drugijoksimovic je napisao/la:Tražio si me?SaltCityAttack je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao
a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi
uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti
neka nam dodje Joksimovic sad pa neka palamudi
Prije svega neću sebi dozvoliti,da padam na tvoj nivo prijatelju,
Sve što kažem ,i što sam pisao,imam argumente,pa makar to bio i Bekić ,Forum svaki dan čitam i vjerujte polijepo sam se umorio od nagađanja onih koji kao sve znaju,a ustavri ništa ne znaju.
P.S.Možda i zadnji put ovo ponavljam.Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
Ovaj dio se slazem... Ima jos jedna stvar koliko sam skontao najlakse je svoju djecu ne placati a ako se pobune pritisnuti ih da se nagode...I onda ih javno ofirati kako nece ili kako traze pare...Njima je fudbal posao...I ja ocekujem da budem placen za svoj...a ako ima negdje bolje bujrum...nema tu ovako pa onako...Ili plati ili zdravo...Ili igras ili letis nema sredine...Nema, nas je neka ga ba, nek sjedi na klupi...Platite ga ako zna, ako ne zna otjeraj ga.joksimovic je napisao/la: Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
Ko ga to povezuje sa Sarajevom. Njegov menadžer, ne zna se ko je smješniji od njih dvojice. Perica Ivetić je 4 mjeseca bio bez kluba, pa je odigrao dosta bolje od Bekića. Sad' mi treba da u sezoni u kojoj ispada 6 klubova trpimo njegove vidno bezvoljne partije i gubimo živce što tribinu ne može da pogodi. Vrijeme u kojem su polovni igrači mogli igrati u Slobodi lagano prolazi i to svi vide. Neka takvih igrača tamo gdje su bili kada je Sloboda derala opremu na terenima po nižem rangu, a oni k'o miševi pobjegli sa broda koji je umalo potonuo. Samo što dalje od Svetinje!joksimovic je napisao/la: P.S.Možda i zadnji put ovo ponavljam.Kad spominjem Slobodinu djecu ----MISLIM NA REPREZENTATIVCE SLOBODE,----a ne na one koji pa i danas igraju ,a nisu u nižim selekcijama Slobode ni imali neku minutažu.Znači mislio sam na naaaajbolju Slobodinu djecu.I taj Bekić da nije dobar ne bi se povezivao sa Sarajevom.Slažem se da ovo nije njegova sezona bila,ali treba imati u vidu da momak nije više od sezone sastavio s loptom,kao i svi ostali koji su nam došli sem Zebe.Prema tome moja je želja da jednom oni koji dovode u Slobodu igrače, dovedu igrača koji je igrao i imao dobre rezultate pa makar igrao u TUNGUZIJI;ili igrače koji imaju ispod 30 godina brate.
U cemu je problem?TzBulevar87 je napisao/la: De bolan ucini nam uslugu svima na forumu ovdje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opusten sam ja buraz, al ocito neki ovdje nisu, opuca me prenos napisem koju glupost jbg, cisto iz dosade. Ovo je cisti dokaz koliko smo mi sami sebi dusmani. Mene samo zanima sta vam znaci ta objava na forumu? Kao i ona zajebancija za skupstinu pa da meni neko psuje majku, umjesto da saceka maximum sat vremena jos da me neko demantuje tj da se vidi (iako je providno bilo) da je zajebancija?solinas je napisao/la:Doetz
nema problema brate..problem je sto vecina nas bjezi od ozbiljnosti ovdje.moze azmir sutra i otici.mi cemo opet biti tu..na tusnju forumu nebitno.previse je negativnosti ovdje jbt..zinula nam guzica gdje su pojacanja dje azmir stadion skupstina **** palac.nema pojacanja drug moj ona koja mi pregovaramo nedovode se za dan.jankovici i slicni nek idu u zelju.bolje i nemogu.nasa ljestvica je postavljena visoko.i vise neide ispod niti ce ikad..za nas sredine vise nema.mi smo na raskrsnici zivota. Ili gore il nas nema.ovdje se non stop potencira stadion.pa nije to komsijna terasa da skupimo po cenera za cement i opleti..najlakse dignut tribinu kada umas pare..ovo je oosao carko..papiri pregovori .ljudi su 7 godina trazili investirora za emireits.mi hocemo za dvije god i titulu i stadion i pojacanja i sve kurce jbt..reko ti braco 2500 smo davali tomicu..ode lola..neka..ali svatite sto neko rece gore vrijeme polovnjaka je proslo.opustite se udahnite duboko i osluskujte. Bice grmljavine.
i dosta vise sa azmirom jbt..da je mislio otic otiso bi davno a ne kesiro pripreme mjesec unaprijed i potpisivao ugovore visegodisnje sa trenerima..sutra il prekosutra obavice se razgovori sa zebom ahmetovicem i bekicem..onom uhljupu je receno da za beku nece marke vise dobiti..ogulio nas je a dao nam ****..neka ga vodi ugosk picka mu materina...
Opustite se. Forum je ovo .nismo u kongresu amrike..jbt.
brate postujem te ali ovo nema veze s logikom. eto Jankovic nam ne valja a pregovaramo s Kosticem iz Borca stoperom koji nije nista bolji od Moranjkica i Zrnanovica. de malo da se spustimo na zemlju dug je put pred nama i ako napadnemo Europu pitanje je da li cemo istu i ostvariti. samo polako bez euforije i potcjenjivanja drugih klubova pogotovo Zelje koji je izbacio nevjerovatno nadarenu generaciju iz svoj omloadinskog pogona (Bajic, Beganovic, Memija, Hadziahmetovic) naspram nas koji zadnjih 1-2 godine izbacijemo antitalente i alkose.solinas je napisao/la:Doetz
nema problema brate..problem je sto vecina nas bjezi od ozbiljnosti ovdje.moze azmir sutra i otici.mi cemo opet biti tu..na tusnju forumu nebitno.previse je negativnosti ovdje jbt..zinula nam guzica gdje su pojacanja dje azmir stadion skupstina **** palac.nema pojacanja drug moj ona koja mi pregovaramo nedovode se za dan.jankovici i slicni nek idu u zelju.bolje i nemogu.nasa ljestvica je postavljena visoko.i vise neide ispod niti ce ikad..za nas sredine vise nema.mi smo na raskrsnici zivota. Ili gore il nas nema.ovdje se non stop potencira stadion.pa nije to komsijna terasa da skupimo po cenera za cement i opleti..najlakse dignut tribinu kada umas pare..ovo je oosao carko..papiri pregovori .ljudi su 7 godina trazili investirora za emireits.mi hocemo za dvije god i titulu i stadion i pojacanja i sve kurce jbt..reko ti braco 2500 smo davali tomicu..ode lola..neka..ali svatite sto neko rece gore vrijeme polovnjaka je proslo.opustite se udahnite duboko i osluskujte. Bice grmljavine.
i dosta vise sa azmirom jbt..da je mislio otic otiso bi davno a ne kesiro pripreme mjesec unaprijed i potpisivao ugovore visegodisnje sa trenerima..sutra il prekosutra obavice se razgovori sa zebom ahmetovicem i bekicem..onom uhljupu je receno da za beku nece marke vise dobiti..ogulio nas je a dao nam ****..neka ga vodi ugosk picka mu materina...
Opustite se. Forum je ovo .nismo u kongresu amrike..jbt.
jedina novost je sto Husara pokusava da ga stavi pod svoju agenciju i obecava kule i gradove. Sarajevo mu nudi najvise a kod nas svi za parama leteChinaglia je napisao/la:fukaratz, kakva je situacija s Ordagićem, je l' se popravilo šta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.