Lazio - Inter oba daju gol 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vala baszlatniljiljan je napisao/la:igracima burnleya i watforda se sjetim najmilijih,cekam debile 3+(do 30e min bila vec 2 gola)![]()
I ja sam samo njih masio,prepiso od tebestomaklija je napisao/la:stomaklija je napisao/la:13:45 Newcastle/gol - Man.City DA 1,50
- Mislim da je Castle dorastao zadatku da ekipi kojoj napadači ne znaju gdje i šta igraju, da vezni red umjesto da asistira on solira kao K.King u Slayeru(Solira, ne do bog nikome), zadnji vezni su kao raštimani klavir a zadnja 4 kao da ne postoje mogu zabiti bar 1 komad. Kvota od 1,50 je po meni pravi poklon.
15:00 Juve Stabia - Cesena Tip: 1, 1,70
- Juve ne blista baš u zadnje vrijeme, ali ruku na srce danas su favoriti protiv raspale Cesene koja na ovo gostovanje dolazi bez standardnih 5 igrača iz prve postave kao i prvog golmana Belardia.
15:00 Varese - Grosseto Tip: 1, 1,70
- Varese zadnja 3 kola, 3 pobjede+clean sheet. U zadnjih 9 kola bilježe samo 1 poraz i to kod mašine Livorna. Fenjeraš im dolazi na noge i mišljenja sam da bi to trebalo ići na stranu domaćih. Snijeg je poprilično napadao u ovom dijelu italije tako i da opcija 0-2 je također realna.
- U dane vikenda izbjegavam top lige, tipa Chelsea+Celtic+Mančo=1,31![]()
Ove 3 idu na cenera pa kud koji, mili moji :ugeek:
Ode cener ko na crveni krst, smrdljiva Stabia 2 puta vodi i raspala Cesena im trpa 2 komada. ccccc
Ma idi breakaj to, idi digni vec sigurne pare, ha yaDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Imam tiket na koje sam igrao:
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Liverpool-Aston Villa 1.p 2 8,10![]()
eh sad cekam jos Granada keca u 8,sta bi ste vi uradili?
uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Liverpool-Aston Villa 1.p 2 8,10
Ma bravo za Norwich, izvukao sam onog cenera od 15.00h, tako da sam cak i u plusu za danas, dovoljno da se ispoštuje koja piva sa orginal etiketomstomaklija je napisao/la:16:00 Norwich - Wigan
Tip: 1
Kvota: 2,20
- Wigan na ovo gostovanje ide bez 3 standardna covjeka pozadi. Ako tome dodamo i njihovu suludu formaciju(Za Engleske prilike 3-4-3), ovdje im ne gine uvjerljiv poraz. Norwich sjajan na domacem terenu, odlična forma+kompletni za danas. Analiza bi trebala biti duža ali sam na poslu tako da sam ovo htio podijeliti s vama dok još nije kasnoCheers
Sad bih ja drug odmah al igro u kladionici koja nema tu opciju,kontam da lupim pandjuku na X2 al nema neke fajde u najboljem slucaju bi bio dobar 25 maraka sutra.azTer je napisao/la:uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
za koliko si uplatio,vidi kontriraj x2 ako ti se isplatiDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Bolje biti dobar i 25 nego nista ako masis al et opet ti vidi ti najbolje znasDzoni je napisao/la:Sad bih ja drug odmah al igro u kladionici koja nema tu opciju,kontam da lupim pandjuku na X2 al nema neke fajde u najboljem slucaju bi bio dobar 25 maraka sutra.azTer je napisao/la:uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
jarane na marku odigro danas kvota 247,54.merdo21 je napisao/la:za koliko si uplatio,vidi kontriraj x2 ako ti se isplatiDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
transfermarktaimar je napisao/la:Ljudi, pomoć...zna li neko neku stranicu gdje mogu vidjeti sudije za utakmice i njihove statistike što se tiče kartona? Hvala unaprijed...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.