Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Veceras bez puno posla. Usput najljepsi je bio !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
begović će uskoro u liverpool, čim šutnu reinu.
- Zenichanin
- Kontakt:
onaj crni dres mu nikako ne stoji,
dolazi mu glava do izrazaja a ona je Bog'me masAllah
dolazi mu glava do izrazaja a ona je Bog'me masAllah
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Ja mislim da je vrijeme za jednu anketu, koja boja mu bolje stoji

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ministar odbrane Asmir Begovic!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ministar-odbrane/89967" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast autoru teksta!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ministar-odbrane/89967" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast autoru teksta!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
evo vodi stoke protiv uniteda, naprijed Beg!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jel kriv za golove ?
Ta ce Begson

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kod prvog' gola možda malo, zakasnio je sa izlaskom i na liniji nije imao šanse da brani...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Zenichanin
- Kontakt:
kakav je ovo kroše samo biopinoglavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Šta mari za golove? Bitno je da je stigao malo Englezima da se uvuče u donji dio leđa, šupljom pričom o rasizmu, i da briljantno zakuca izjavom da je toga u Engleskoj baš malo, i mnogo manje od drugih zemalja... Intelektualac...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
o cemu ti bogati? pitali ga, on odgovorio.DANTES je napisao/la:Šta mari za golove? Bitno je da je stigao malo Englezima da se uvuče u donji dio leđa, šupljom pričom o rasizmu, i da briljantno zakuca izjavom da je toga u Engleskoj baš malo, i mnogo manje od drugih zemalja... Intelektualac...
za poslu utakmicu za primljene golove je kriva citava ekipa a ne samo golman.
Aha pa pjeva ono što žele čuti... Ču nema rasizma!? Pa ima li on uopšte mozak? Čuje li, vidi? Kolegu mu tuku, kapiten engleske rasista, navijači svih klubova....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko je gledao utamicu vidjece da nije kriv ni za jedan gol. Asmir je u zivotnoj formi, i mozemo samo biti presretni sto ga imamo. Nikad bolji golman u istoriji golmana Bosne i Hercegovine, niti ce se pojaviti bolji za dugo vrijeme. Sigurno zasluzuje i kvalitetniji klub od Stoke-a, ali za nadati se da ce ubrzo promijeniti sredinu.
- Principatus
- Kontakt:
Ispade sad Begovic gori nego oni primtivci koji su vrijedjali reprezentativce Engleske sa majmunskim kricima, ne vidjeci kakvi su sami majmuni. Kako si se samo mogao usuditi Asmire, da nesto kazes o toj prefinjenoj gospodi. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma najbitnije je da on brani redovno, klub manje-viseanel77 je napisao/la: Sigurno zasluzuje i kvalitetniji klub od Stoke-a, ali za nadati se da ce ubrzo promijeniti sredinu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nije to rekao nego da ima manje rasizma i da je bolja situacija nego prije. a ove tekstualne interviu novinari mogu isfrizirati kako hoce, ja vjerujem samo kad cujem svojim usima sta je ko izjavio.DANTES je napisao/la:Aha pa pjeva ono što žele čuti... Ču nema rasizma!? Pa ima li on uopšte mozak? Čuje li, vidi? Kolegu mu tuku, kapiten engleske rasista, navijači svih klubova....
reci jel normalno da huligani (cijele tribine na onom stadionu) rade krikove od majmuna onom crncu? trebao je begovic pljuvati po englezima sad a zivi i radi tamo?
ipak ja sam protiv kaznjavanja Srbije (pogotovo A selekcije) jer kad ih nisu kaznili za nacionalisticke poruke, rasizam i podrzavanje zlocinaca na utakmici protiv BiH na marakani nemogu ih ni sad kazniti zbog "obicnog" rasistickog ispada i to izbacivajuci ih iz svih takmicenja kao sto pojedini traze.
ovo je klasican primjer da se vidi kako su zasticene i zastupljene velike reprezentacije od fife uefe mafije..
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], izdzezveubrazil i 15 gostiju.