2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Epi priznaj da ti je krivo sto nemate okafora
nadam se da će administracija na vrijeme reagovati ovaj put u ovoj temi..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne treba biti puno pametan pa vidjeti da KAT izgleda dosta ofanzivno raznovrsnije od Okafora.Ima ga i na postu i u sutu s poludistance,kao i za 3p,tu i tamo.Defanziva vec solidna i nesumnjivo je da ce napredovati iz godine u godinu.S druge strane,Okafor radi ono sto radi i to vec na elitnom nivou.Dominira na postu,a da je prakticki jos uvijek NBA nespreman(kad je forma u pitanju),niti zna defanzivne tendencije svojih cuvara.Samo to je jako impresivno.Imajuci u vidu navedeno,vecina bi prije uzela KAT-a(sto se uostalom i desilo na samom draftu).Medjutim,u 2 medjusobna duela,Okafor ga je hladno izdominirao i to sa losijom ekipom.To ipak mora da govori nesto,jer je u kosarci uvijek bitno ko ce nametnuti svoj stil igre i svoj ritam.Misljenja sam da ce to uvijek i prije uraditi neki igrac na postu,nego li onaj s perimetra,osim ako nisi Curry,a priznacete da je on 1.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba biti puno pametan pa vidjeti da KAT izgleda dosta ofanzivno raznovrsnije od Okafora.Ima ga i na postu i u sutu s poludistance,kao i za 3p,tu i tamo.Defanziva vec solidna i nesumnjivo je da ce napredovati iz godine u godinu.S druge strane,Okafor radi ono sto radi i to vec na elitnom nivou.Dominira na postu,a da je prakticki jos uvijek NBA nespreman(kad je forma u pitanju),niti zna defanzivne tendencije svojih cuvara.Samo to je jako impresivno.Imajuci u vidu navedeno,vecina bi prije uzela KAT-a(sto se uostalom i desilo na samom draftu).Medjutim,u 2 medjusobna duela,Okafor ga je hladno izdominirao i to sa losijom ekipom.To ipak mora da govori nesto,jer je u kosarci uvijek bitno ko ce nametnuti svoj stil igre i svoj ritam.Misljenja sam da ce to uvijek i prije uraditi neki igrac na postu,nego li onaj s perimetra,osim ako nisi Curry,a priznacete da je on 1.

Jako lijepo obrazlozeno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba biti puno pametan pa vidjeti da KAT izgleda dosta ofanzivno raznovrsnije od Okafora.Ima ga i na postu i u sutu s poludistance,kao i za 3p,tu i tamo.Defanziva vec solidna i nesumnjivo je da ce napredovati iz godine u godinu.S druge strane,Okafor radi ono sto radi i to vec na elitnom nivou.Dominira na postu,a da je prakticki jos uvijek NBA nespreman(kad je forma u pitanju),niti zna defanzivne tendencije svojih cuvara.Samo to je jako impresivno.Imajuci u vidu navedeno,vecina bi prije uzela KAT-a(sto se uostalom i desilo na samom draftu).Medjutim,u 2 medjusobna duela,Okafor ga je hladno izdominirao i to sa losijom ekipom.To ipak mora da govori nesto,jer je u kosarci uvijek bitno ko ce nametnuti svoj stil igre i svoj ritam.Misljenja sam da ce to uvijek i prije uraditi neki igrac na postu,nego li onaj s perimetra,osim ako nisi Curry,a priznacete da je on 1.
Odlicna poenta s Curryem.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Popa bas ne zanima regular seasonINJURY REPORT: Tim Duncan (soreness, right knee) is out for tomorrow's Spurs-Warriors game.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Razumijemo se.lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba biti puno pametan pa vidjeti da KAT izgleda dosta ofanzivno raznovrsnije od Okafora.Ima ga i na postu i u sutu s poludistance,kao i za 3p,tu i tamo.Defanziva vec solidna i nesumnjivo je da ce napredovati iz godine u godinu.S druge strane,Okafor radi ono sto radi i to vec na elitnom nivou.Dominira na postu,a da je prakticki jos uvijek NBA nespreman(kad je forma u pitanju),niti zna defanzivne tendencije svojih cuvara.Samo to je jako impresivno.Imajuci u vidu navedeno,vecina bi prije uzela KAT-a(sto se uostalom i desilo na samom draftu).Medjutim,u 2 medjusobna duela,Okafor ga je hladno izdominirao i to sa losijom ekipom.To ipak mora da govori nesto,jer je u kosarci uvijek bitno ko ce nametnuti svoj stil igre i svoj ritam.Misljenja sam da ce to uvijek i prije uraditi neki igrac na postu,nego li onaj s perimetra,osim ako nisi Curry,a priznacete da je on 1.
![]()
![]()
![]()
uvijek govorio sto se tice ozbiljnog Centra

Ne padaj na te price.irfo je napisao/la:Popa bas ne zanima regular seasonINJURY REPORT: Tim Duncan (soreness, right knee) is out for tomorrow's Spurs-Warriors game.
1st seed ti garantuje maksimalno 3 tekme u Oaklandu umjesto 4 (i potencijalni Game 7 kod kuce), kao i izbjegavanje Oklahome u polufinalu.
To su ogromni razlozi zasto se ne bi trebalo zayebavat', i ja sam siguran da Spursi sutra ulaze 100% nabrijani u utakmicu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ulazis u svaku tekmu da dobijes.
Al daleko od toga da ce bilo koja ekipa biti 100% i pokazat sve akcije koje planira eksplotisati u eventualnom playoffu srazu.
EDIT : i ne znam kakve price , fakat odmara Duncana
Al daleko od toga da ce bilo koja ekipa biti 100% i pokazat sve akcije koje planira eksplotisati u eventualnom playoffu srazu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sve je ovo 100% tacno, svi se mi slazemo da je unutrasnja igra ipak dosta sigurnija opcija od vanjske al pitanje je samo mozel Jahlil odbrambeno ikad doci na razinu da ga se ne mora sakrivat jer centar je ipak osnova odbrane. Ja licno ne vjerujem da ce fizicki i atletski ikad biti dovoljno dobar da ga se ne sakriva u odbrani al ako uspije, onda prvi priznajem da sam bio j.e.b.e.n.o u krivu za njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne treba biti puno pametan pa vidjeti da KAT izgleda dosta ofanzivno raznovrsnije od Okafora.Ima ga i na postu i u sutu s poludistance,kao i za 3p,tu i tamo.Defanziva vec solidna i nesumnjivo je da ce napredovati iz godine u godinu.S druge strane,Okafor radi ono sto radi i to vec na elitnom nivou.Dominira na postu,a da je prakticki jos uvijek NBA nespreman(kad je forma u pitanju),niti zna defanzivne tendencije svojih cuvara.Samo to je jako impresivno.Imajuci u vidu navedeno,vecina bi prije uzela KAT-a(sto se uostalom i desilo na samom draftu).Medjutim,u 2 medjusobna duela,Okafor ga je hladno izdominirao i to sa losijom ekipom.To ipak mora da govori nesto,jer je u kosarci uvijek bitno ko ce nametnuti svoj stil igre i svoj ritam.Misljenja sam da ce to uvijek i prije uraditi neki igrac na postu,nego li onaj s perimetra,osim ako nisi Curry,a priznacete da je on 1.
Pricam o klasicnom troll Popu, a kojeg sutra nece biti, sto je momak kojeg sam citirao uzeo kao mogucnost.Raul_64 je napisao/la:Ulazis u svaku tekmu da dobijes.
I saw what you did thereodmara

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Okafor ispise se iz lige
Ja se nadam da hoce, vremenom ce vjerovatno postat bolji, ipak je rookie, i Cousins je bio los u odbrani odnosno losiji pa ga eto igra finu odbranu, u najmanju ruku respektabilnu. Okaforu su noge problem, lift, citanje igre dosta lose, pnr los, lose preuzimanje, lose izlazenje, rim protection, ma generalno los IQ za C u odbrani. Cak mi se cini da je Duke morao poceto igrati zonu zbog njeg.Clutch je napisao/la: To je tacno. Vazda si znao.![]()
Sta mislis koliko bi kroz karijeru Jah mogao napredovat' defanzivno?
Treba poradit s nekim ozibljno, kao sto je to i Bynum cinio.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hmmm, ne znam bas koliko je ovo sad odmor,s obzirom da je nedavno propustio 2 utakmice zbog istog razloga,a poceo je da nosi i zastitu na desnom koljenu,koju nikad nije nosio.Pomalo me brine to.Barem dok ne vidim Popov izraz lica kad bude odgovarao na pitanja o tome.S druge strane,zaista bi bilo glupo navesti samo "odmor" u takvoj tekmi i vrlo lako moze biti psiholoska igra,jer ce i tim lakse podnijeti neki eventualni poraz(znajuci da ti je nedostajao jedan od najboljih igraca),a steci ogromno samopouzdanje eventualnom pobjedom.Raul_64 je napisao/la:Ulazis u svaku tekmu da dobijes.

Ajd ovako cu , da je playoff igrao bi sigurno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne bi me cudilo da sutra u toku dana i Kawhija i LMA stave da odmaraju 

Ocekivano od Popa da istrola utakmicu jer ga realo boli on stvar za regularno sezonom...nista novo,vec vidjeno x puta
Prvi Tunižanin u povijesti koji starta utakmicu u NBA, Salah Mejri #50
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
To sto ga boli ona stvar za regularnom sezonom mu je donijelo ispadanje u prvoj rundi prosle godine.ozy je napisao/la:Ocekivano od Popa da istrola utakmicu jer ga realo boli on stvar za regularno sezonom...nista novo,vec vidjeno x puta
Velika razlika je izmedju prvog i drugog mjesta na zapadu sto se tice playoffa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evo poceo derbi Texasa. Steta sto je pratim Patse i Bronconse, bas mi se gleda Dirk...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.