Mlada repka bi mu bila savrsen pocetak.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Prvo treba na pokeru uzet' Vicine ereslije ... i ne mora ih skroz istrest' iz gaca, nije mu to Vegas ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
7:20 Džeko je vrhunski igrač, ali nije lider

To vec 10 godina znamo al' opet se jadni nadamo da ce nekad postat' ... pa makar kad se oprosti ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bosanski Ferguson
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci ti se sprdas sa igracima iz PLBIH, a istovremeno svrsavas na trenera treceplasirane ekipe iste lige.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malo se dijete presaberi, nije ovo pdf plbih, kada naučiš ozbiljnije diskutovati onda se javi.
⚜️~⚜️~⚜️
Argumenti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:04Malo se dijete presaberi, nije ovo pdf plbih, kada naučiš ozbiljnije diskutovati onda se javi.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Biti igrač i biti trener je isto? Kažem, kada se malo posložiš onda se vrati.Nirton je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:15Argumenti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:04Malo se dijete presaberi, nije ovo pdf plbih, kada naučiš ozbiljnije diskutovati onda se javi.
⚜️~⚜️~⚜️
Ne, nije isto. Koja je to glavna referenca Dudića da bude selektor reprezentacije?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:17Biti igrač i biti trener je isto? Kažem, kada se malo posložiš onda se vrati.Nirton je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:15Argumenti?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:04
Malo se dijete presaberi, nije ovo pdf plbih, kada naučiš ozbiljnije diskutovati onda se javi.
Bio treci sa Velezom kad Zrinjski i Zeljo nikad gori bili.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Napisao sam već ranije da očekujem za par godina da postane ozbiljniji regionalni trener. Što je neki naš nivo selektora reprezentacije.Nirton je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:19Ne, nije isto. Koja je to glavna referenca Dudića da bude selektor reprezentacije?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:17Biti igrač i biti trener je isto? Kažem, kada se malo posložiš onda se vrati.
Ljudima pred očima jedan od većih trenerskih potencijala iz Bosne i ono opet nije u stanju da vidi, slijep zauvijek.
⚜️~⚜️~⚜️
Pa dobro to za buducnost, ocekujem i ja da za par godina Andrej postane ozbiljniji evropski igrač.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:22Napisao sam već ranije da očekujem za par godina da postane ozbiljniji regionalni trener. Što je neki naš nivo selektora reprezentacije.Nirton je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:19Ne, nije isto. Koja je to glavna referenca Dudića da bude selektor reprezentacije?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:17
Biti igrač i biti trener je isto? Kažem, kada se malo posložiš onda se vrati.
Ljudima pred očima jedan od većih trenerskih potencijala iz Bosne i ono opet nije u stanju da vidi, slijep zauvijek.
Ja mislim da je ovo Sergeju sve sprdnja oko repke i samo zbog pritsika javnosti i zelje navijaca je izjavio da bi se volio biti selektor.
On se prije nekih 15 godina prestao baviti fudbalom, napravio je tu licencu za trenera kod nas i to je bilo to.
Faktici on ima veze sa aktivnim fudbalom kao i svaki forumas.
Da on stvarno zeli neku trenersku karijeru on bi sebi nasao da hospitira negdje u prvoj ili drugoj Bundesligi, postao trener kadeta, isao skolovao se dalje kroz programe UEFA/FIFA ili bilo nesto u tom pravcu. Sticao znanje makar u premijer ligi.
Ali on je totalo dezinteresiran sto se tice tog posla. Fudbal se razvija, mora se non stop educirati, obnavljati znanje.
Upravo sada kada nije bio izabran za selektora, trebao je pokazati karakter i reci ok Bugar je tu 2 godine, idem se ja educirati sto se tice fudbala, treneirati kadete negdje i onda cu se spreman prijaviti za selektora. Odsutnost toga svega mislim da govori da on i nema neku veliku zelju da preuzme repku.
On se prije nekih 15 godina prestao baviti fudbalom, napravio je tu licencu za trenera kod nas i to je bilo to.
Da on stvarno zeli neku trenersku karijeru on bi sebi nasao da hospitira negdje u prvoj ili drugoj Bundesligi, postao trener kadeta, isao skolovao se dalje kroz programe UEFA/FIFA ili bilo nesto u tom pravcu. Sticao znanje makar u premijer ligi.
Ali on je totalo dezinteresiran sto se tice tog posla. Fudbal se razvija, mora se non stop educirati, obnavljati znanje.
Upravo sada kada nije bio izabran za selektora, trebao je pokazati karakter i reci ok Bugar je tu 2 godine, idem se ja educirati sto se tice fudbala, treneirati kadete negdje i onda cu se spreman prijaviti za selektora. Odsutnost toga svega mislim da govori da on i nema neku veliku zelju da preuzme repku.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 07 jun 2021, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
dezinteresiran??dinoze je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:54Ja mislim da je ovo Sergeju sve sprdnja oko repke i samo zbog pritsika javnosti i zelje navijaca je izjavio da bi se volio biti selektor.
On se prije nekih 15 godina prestao baviti fudbalom, napravio je ti licencu za trenera kod nas i to je bilo to.

koja kreacija..

tz tz tz tz tz tz
ŠTA ZNAČI DEZINTERESIRANslusalica je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:57dezinteresiran??dinoze je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:54Ja mislim da je ovo Sergeju sve sprdnja oko repke i samo zbog pritsika javnosti i zelje navijaca je izjavio da bi se volio biti selektor.
On se prije nekih 15 godina prestao baviti fudbalom, napravio je ti licencu za trenera kod nas i to je bilo to.
Upravo sada kada nije bio izabran za selektora, trebao je pokazati karakter i reci ok Bugar je tu 2 godine, idem se ja educirati sto se tice fudbala, treneirati kadete negdje i onda cu se spreman prijaviti za selektora. Odsutnost toga svega mislim da govori da on i nema neku veliku zelju da preuzme repku.![]()
koja kreacija..![]()
Na latinici: Definicija i značenje reči Dezinteresiran (fr. desinteresse) nekoristoljubiv, nesebičan; nepristrastan, iskren, prostodušan.
Znaci on je nesebican i nepristrasan kada je posao fudbalskog trenera u pitanju.
Ne lupaj druze!
Ne lupaj druze!
tz tz tz tz tz tz
Isto ste djeca u osnovnoj 

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović