Imam ovaj MOJA tv paket i net me zeza strašno.
konekcija stalno oscilira, padne na npr 50 kbps što je nevjerovatno
Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce
Moderator/ica: insider
Koja treba?likusa je napisao/la:Imal neko ovdje da proba nac knjigu na netu,ja sam sve probala al ne moze ...Platila biTreba mi za magistarski
Nazoveš i zatjeraš sve u tri lijepe i prijaviš telemah i nemaš problemanedim93 je napisao/la:Eh jedno ozbiljno pitanje.
konekcija stalno oscilira, padne na npr 50 kbps što je nevjerovatno. Kontaktirao sam budale u sarajevu najmanje 15 put , stalno nešto restartuju , podešavaju daljinskim putem, al ništa, opet isto ko da koristim zonu pa fata signal.
Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce
čovječe bukvalno se svađam sa debilima kako su neodgovorni i glupi pa to je čudoLampard8 je napisao/la:Nazoveš i zatjeraš sve u tri lijepe i prijaviš telemah i nemaš problemanedim93 je napisao/la:Eh jedno ozbiljno pitanje.
konekcija stalno oscilira, padne na npr 50 kbps što je nevjerovatno. Kontaktirao sam budale u sarajevu najmanje 15 put , stalno nešto restartuju , podešavaju daljinskim putem, al ništa, opet isto ko da koristim zonu pa fata signal.
Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce![]()
I kod mene je bila tako problema i onaj ped'er dode samo neki saraf zategne i kaze sad ce bit dobro i ode i ope isto bude i na kraju odjavim sve i prijavim elemah i sad ko hadzija nemam problema
Znam kako ti je, kroz sve sam to i sam prošao pa tako je najbolje odjavit ih i nek troše nekom drugo živcenedim93 je napisao/la:čovječe bukvalno se svađam sa debilima kako su neodgovorni i glupi pa to je čudoLampard8 je napisao/la:Nazoveš i zatjeraš sve u tri lijepe i prijaviš telemah i nemaš problemanedim93 je napisao/la:Eh jedno ozbiljno pitanje.
Sve sam moguće i nemoguće provjeravao pa ako ima ko kakav pametan prijedlog bio bih mu stvarno zahvalan, ozbiljno trga živce![]()
I kod mene je bila tako problema i onaj ped'er dode samo neki saraf zategne i kaze sad ce bit dobro i ode i ope isto bude i na kraju odjavim sve i prijavim elemah i sad ko hadzija nemam problema
http://camstudio.org/" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Zna li neko neki program za slikavanje ekrana i snimanje npr za pes da se snimi cijela utakmica
za PES i uopšteno igre koristi se FrapsKEC je napisao/la:Zna li neko neki program za slikavanje ekrana i snimanje npr za pes da se snimi cijela utakmica
Kod: Označi sve
http://www.fraps.com/treci je napisao/la:jel mi moze reci neko kako da smaknem bing ovaj iz chromea,
znaci google mi je defautlt broswer i on se otvori kad otvaram chrome, ali svaki sljedeci tab mi otvara bing i nikako ne mogu naci gdje se sakrio, eto ako neo moze pomoc hvala
nema ga ni tuHead je napisao/la:treci je napisao/la:jel mi moze reci neko kako da smaknem bing ovaj iz chromea,
znaci google mi je defautlt broswer i on se otvori kad otvaram chrome, ali svaki sljedeci tab mi otvara bing i nikako ne mogu naci gdje se sakrio, eto ako neo moze pomoc hvala
postavke,prosirenja i obrisi bing
Add&Remove programs mora tu biti Bing pretraživač instalirantreci je napisao/la:nema ga ni tuHead je napisao/la:treci je napisao/la:jel mi moze reci neko kako da smaknem bing ovaj iz chromea,
postavke,prosirenja i obrisi bing
Ma pise samo koliko imam a ne koja je frekvencijaanonimni je napisao/la:My Computer > Properties koliko ja znam
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
anonimni je napisao/la:Skini Everest, trebao bi preko njega vidjeti sve podatke o dijelovima...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: lol89, Marokanci58 i 7 gostiju.