Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ovaj sudija mu je vec zavalio zuti jednom drugom prilikom. Isto za ovo preseravanje. Zasluzeno. Bolje neka nauci u Italiji kako se ne smije ponasati nego da usere za repku kad igra 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala za sopcast
gdje najcesce nadjete sopcast linkove?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
svega po maloSakuragi je napisao/la:nije zbog toga nego sto je brojao daljinu zivog zida koracimavrebac86 je napisao/la:dobio zuti i to zasluzeno, fakat ide na zivcesvaki put loptu pomijera milion puta
![]()
Emir@ ima revans na penale
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
kod rusa bar jaBosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
livetv.ru
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma jesu kod rusa najbolje slike. Naletim ovkao na forumu na njihove sopcaste, ali me malo nervira ruski jezikpropuh je napisao/la:kod rusa bar jaBosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
livetv.ru
Da su dosadni i smaraju malo je reci al' na ustrb slike ja ih svakako mogu trpit kad usporedim s ostlim streamovima gdje haman pa nemozes prepoznat igracaBosniacum Lilium je napisao/la:ma jesu kod rusa najbolje slike. Naletim ovkao na forumu na njihove sopcaste, ali me malo nervira ruski jezikpropuh je napisao/la:kod rusa bar jaBosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
livetv.ru
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
http://www.wiziwig.tv/competition.php?p ... e=football
memoriraj stranicu i na njoj su ti uvijek linkovi od svih utakmica. Od Sjeverne Koreje, preko Omana, pa do Engleske.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
EH ! Ovako nesto mi je trebalo, hvala ti drugmilomlat je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
memoriraj stranicu i na njoj su ti uvijek linkovi od svih utakmica. Od Sjeverne Koreje, preko Omana, pa do Engleske.
No frck's. U vezi sa ovim sve sto zatreba samo reci. Sve znamBosniacum Lilium je napisao/la:EH ! Ovako nesto mi je trebalo, hvala ti drugmilomlat je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hvala za sopcastgdje najcesce nadjete sopcast linkove?
Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledam 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Igra, bolji od De Rossija za klasulikma23 je napisao/la:Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledam
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ja pratim preko nekog Engleskog Streama,najviše se spominje Pjanic,a uglavnom je u krupnom planu sa svojim ubacajimalikma23 je napisao/la:Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledam
I ova Italijanska Liga nije sto je nekad bila...
Ma mora da se salis da ga nisi primjetiolikma23 je napisao/la:Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledam
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Destro promasuje sve. Nesto nije u redu sa njim, trebo bi otici kod psihologaVedad87 je napisao/la:Ma mora da se salis da ga nisi primjetiolikma23 je napisao/la:Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledamne igra lose uopste...a da ovi napadaci znaju dati go, kao sto ne znaju, ne bi bilo produzetaka...
Ili mozda oftamologa.calcio je napisao/la:Destro promasuje sve. Nesto nije u redu sa njim, trebo bi otici kod psihologaVedad87 je napisao/la:Ma mora da se salis da ga nisi primjetiolikma23 je napisao/la:Igra li Pjanic? Gledam mec nisam ga primjetio. Od 60. min gledamne igra lose uopste...a da ovi napadaci znaju dati go, kao sto ne znaju, ne bi bilo produzetaka...
Mi o vuku a Destro na vrata
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 jan 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo asistencije!!! 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
E ovo nije mogao promasitiharishp je napisao/la:Ili mozda oftamologa.calcio je napisao/la: Destro promasuje sve. Nesto nije u redu sa njim, trebo bi otici kod psihologa
Pjanic asistencija. I Bradley je fino odigrao
Mogao je destro komotno i guzicu postavit', kako ga zmaj nadje.