KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

košarkaš
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 16:32

Barney Stinson je napisao/la:ako netko zna nek napise. jel ekipa koja bude zadnja u ove godine jer gubi pravo nastupa dogodine u nlb ligi... jer kako ja znam nesto se smanjiva broj klubova, svasta nesto...
da, ekipa koja bude zadnja nema pravo nastupa sljedeće godine, tako je bilo do sada, ne vidim zašto bi se to mijenjalo ako se smanjuje broj klubova sljedeće sezone...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 nov 2009, 16:36

košarkaš je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:ako netko zna nek napise. jel ekipa koja bude zadnja u ove godine jer gubi pravo nastupa dogodine u nlb ligi... jer kako ja znam nesto se smanjiva broj klubova, svasta nesto...
da, ekipa koja bude zadnja nema pravo nastupa sljedeće godine, tako je bilo do sada, ne vidim zašto bi se to mijenjalo ako se smanjuje broj klubova sljedeće sezone...
Mi ćemo svakako izgubiti prestavnika jer moramo biti među prve dvije zemlje što je nemoguće.Znači sljedeće godine jedan prestavnika.

Srbija 4, Hrvatska 3, BiH 1, Slovenija 2, Crna Gora 1+ pozivnica koju uvijek uruče hrvatskim klubovima.Tako će biti sljedeće godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 07 nov 2009, 19:07

@kosarkas,
priznajem da ima neumjesnih komentara, al mi nije jasna reakcija koja nije nista na vecem nivou od pomenutih komentara....moj prijedlog je da se uhvatis u diskusiju sa navijacima cije komentare smatras realnim i objektivnim, a vjerujem da ih ima...zar to nije bolja varijanta...
a to da ste miljama ispred nas...hmmm...predpostavljam da je ta recenica vise plod ljubavi prema svom klubu nego realno stanje stvari... :!:
I feel devotion!!

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 21:16

ipsa je napisao/la:@kosarkas,
priznajem da ima neumjesnih komentara, al mi nije jasna reakcija koja nije nista na vecem nivou od pomenutih komentara....moj prijedlog je da se uhvatis u diskusiju sa navijacima cije komentare smatras realnim i objektivnim, a vjerujem da ih ima...zar to nije bolja varijanta...
a to da ste miljama ispred nas...hmmm...predpostavljam da je ta recenica vise plod ljubavi prema svom klubu nego realno stanje stvari... :!:
tu ti priznam, u pravu si, ali kad otvorim ovaj topic kk bosna i čitam šta pišu kobe ribery mahalac itd.itd.jednostavno ne mogu ostat ravnodušan, zato npr.nikad tebi neću ništa vratiti ili nedaj Bože prvi reći(provocirati) jer su tvoji postovi stvarno realni, i tebe smatram ok....ali dobro u pravu si, trebao bi više pažnje uputiti prema normalnijim forumašima......ja sam rekao ipsa trenutno...ok nije miljama ali sada smo trenutno u boljoj formi i igramo bolje...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 07 nov 2009, 22:30

DA je malo normalnije vrijeme trebali bi biti zadovoljni sto bar jedan klub gura visoko dok drugi STAGNIRA...
Jer ja vjerujem da je i SIROKOBRIJEZANIMA bilo drago kada je nas koeficijent bio DOBAR ,, ako su oni zaostajali.
Pa jedna smo drzava valjda je bolje da imamo 2 predstavnika...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 07 nov 2009, 22:35

SVI isto razmisljamo samo je doslo do malo NEUMJESNOG prepucavanja ,ako je neko juce navijao za Buducnost neka se zapita kakvi su njegovi ciljevi ?????????? I i sta zeli od svega toga ????

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 22:37

CP3 je napisao/la:DA je malo normalnije vrijeme trebali bi biti zadovoljni sto bar jedan klub gura visoko dok drugi STAGNIRA...
Jer ja vjerujem da je i SIROKOBRIJEZANIMA bilo drago kada je nas koeficijent bio DOBAR ,, ako su oni zaostajali.
Pa jedna smo drzava valjda je bolje da imamo 2 predstavnika...
normalno da bi mi bilo draže da imamo dva predstavnika, boli mene neka stvar za split cibonu zadar(kao što ribery misli da mi njima puštamo ) itd. samo je široki bitan...ako se mi moramo sa vama klat opet u finalu tko će u regionalnu ligu, bolje je meni da BiH ima dva predstavnika uvijek, tada bar možemo mi odigrat u miru finale, tko bolji prvak(mi :D )...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 22:42

ja osobno još i nisam izgubio vjeru u dva predstavnika, npr.ak bi bosna dogurala možda do 11 ili 12 pobijeda(moguće je, ako se probudite i dovedete jedno dva dobra pojačanja), a mi smo svakako ok ušli u ligu, možda nekih 15 pobijeda, mogli bi biti među dvije prve države u regioni....npr.srbi više nisu superiorni kao prije i veoma lako mogu biti iza BiH, a slovenci, npr.kada helios nebi išao više od 6 pobijeda i olimpija od 19 mi bi bili sa ovim gore pobijedama drugi...ok, ovo je jako malo moguće, tj.skoro pa nemoguće, ali valja se nadati :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 nov 2009, 00:23

A sreca u nesreci je to sto sve obuhvata ta kriza i recesija, tako da se moralo dosta restruktuirati sto se kadra tice, a to ipak ide na ruku BH klubovima. Sve je to tesko za izvesti, ali eto, nije bas sasvim nemoguce.
A teorije o pustanju ili urotama protiv bh interesa stvarno ne treba ni komentirati.
...Život za Široki...

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 08 nov 2009, 00:32

Bajic veceras iznenadio

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 08 nov 2009, 10:40

Bejli i Radonjić pojačali Bosnu

Uprava KK Bosna brzo je pronašla zamjenu za Nikolu Vučurovića i Matiju Češkovića, sa kojima je prije par dana sporazumno raskinuta saradnja. Novi igači Bosne su američki bek Brajan Bejli, koji je igao za Bosnu pre dve sezone te krilo Gorjan Radonjić, nekadašnji igrač Atlasa. Zanimljivo je da oba igrača u Bosnu dolaze iz poljskog Turova.

- Njih dvojica su prošle sezone zajedno igrali u Turovi i imali zapaženu ulogu. Angažovali smo igrače na pozicijama koje su nam bile deficitarne odlaskom Vučurovića i Češkovića - rekao je predsednik KK Bosna Nihat Imamović.

Bejli je u Turovi prosečno igrao 19 minuta i postizao osam poena po meču, dok je Radonjić prosečno igrao 2 minuta i beležio šest poena.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 nov 2009, 10:43

joj pojačanja i gov***. :evil:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 nov 2009, 11:49

Iako smo nadskakali Partizan to ipak nije razlog da ne dovedemo centra.Nam treba kvalitetan centar jer ako će Bajić svaki 5 loših odigrati jednu dobru onda nam ne treba takav igrač.Sa ovom dvojicom i kvalitenim centrom Bosna bi se mogla vratiti, bez centra već u sljedećoj tekmi ćemo iste probleme ponovo vidjeti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 08 nov 2009, 11:55

I ja sam zato dovesti teskog centra ,,Bajica vratiti ,a Zimica neka jos koju godinu mozda proradi ,,to je nase dijete BOSNE nasa buducnost za 6 ooo eura mjesecno ,BOLJE ne treba....

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 08 nov 2009, 12:04

Zimic ima 6 000 eura ???? pa lence je imao 20 000 KM.

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 08 nov 2009, 12:20

Jeste 2o ooo km mjesecno
a Zima 12 oookm mj.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 08 nov 2009, 13:28

Onda Bajic ima jos vecu platu, otpustis Bajica i Zimica i eto ti vanserijskog centra.

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 08 nov 2009, 13:44

momci sta se ofirate kakvih crnih 12,000 da ima zimic odavno nisam cuo vecu provalu hahahah pa koliko onda ima ivanovic 30,000 momci smijesni ste

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 nov 2009, 13:44

Svaka cast upravi na dovodjenju BB i ovog Radonjica,iako za ovog drugog do sada nisam cuo,ali igrao je u Francuskoj u Turovu,dakle provjerenim ekipama i sigurno da ce nam biti od koristi! BB je provjeren i dokazan igrac ,u vrijeme dok je igrao u Bosni bio je medju najboljim igracima,cestitke upravi!
Bajic je sinoc iznenadio,samo da ovako nastavi! Nadam se da za Bosnu dolaze bolji dani!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 nov 2009, 13:45

muamer_15 je napisao/la:momci sta se ofirate kakvih crnih 12,000 da ima zimic odavno nisam cuo vecu provalu hahahah pa koliko onda ima ivanovic 30,000 momci smijesni ste
nema 30k, ali je jako blizu :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.