12.5 p 7.7 sk 1.2 as 3.1 blk FG % 54 FT % 78 MPG 22.8
uz samo 2.6 faulova po mecu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
NoName je napisao/la:Jedini bijelac u startnim petorkama?
ne kontam baš..?NoName je napisao/la:U ovoj utakmici?
Ma meni to upalo u oko, bezvezeviKK je napisao/la:ne kontam baš..?NoName je napisao/la:U ovoj utakmici?
na ovoj utakmici se slučajno dogodilo da je on bio jedini bijelac među 10 igrača koji su počeli utakmicu, ali realno to nije neka bitna stvar.
RealnoGledano je napisao/la:raja imal gdje snimka tekme da jos jednom pogledam 3/4 sinoc mi se spavalo bruka imao sam osjecaj da pola onih pojena sanjam
vidi amera ba
Kelsey Nielson i LOVE Nurkic. My Bosnian badass
![]()
![]()
![]()
a na to si mislio... nisam te onda razumio..NoName je napisao/la:U ovoj utakmici?
Ja sam tek primjetio kad je neko to dole u komentaru napis'o.Chinaglia je napisao/la:da l' je iko primjetio na 1:40, kako mu Juka šuknu srednjaka, u fazonu, puši ga![]()
[youtube][/youtube]
Ma dobro je kad je neko hrabar i kad nema previse respekta prema protivnicima, al' realno on ovim velicinama jos uvijek moze samo donositi peskire. Ne znaci da za par godina nece biti rame uz rame s njima, ali se takodjer slazem da ipak pretjeruje.juanitomaravillaa je napisao/la:Ja sam tek primjetio kad je neko to dole u komentaru napis'o.Chinaglia je napisao/la:da l' je iko primjetio na 1:40, kako mu Juka šuknu srednjaka, u fazonu, puši ga![]()
[youtube][/youtube]![]()
Koju ludjak,mada mislim da pretjeruje i vratit ce mu se ovo kad tad,ali et nas je pa,vamos Juka.![]()
Trenutno korisnika/ca: costacurta08, Nah1d, NEZALAGANJE i 38 gostiju.