FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Protiv Chivua nemam nista, lik je stavio zivot na kocku kao igrac a danas je to napravio i figurativno kad je pristao postati trener ekipe kojoj treba teski remont, ja cu mu drzati ledja kao sta sam drzao Inzaghi zato sta znam da jako malo toga u njegovim rukama, nece dobiti igrace koje bude prizeljkivao, a u slucaju neuspjeha nece imati razumijevanja kod navijaca. O Inzaghiu vise necu, nije ni bitno posto je bivsi, samo se nadam da ce pruziti priliku Chivu kad je vec doveden kao vatrogasno rjesenje. Nakon svega nadam se da ce se probuditi i neki inat u igracima pa ce odgovoriti na isti nacin kao kad su izgubili ono finale protiv Citya.
GDS pise da je gotovo, ugovor na dvije godine, potpisuje sutra.
Sretno Chivu.
Sretno Chivu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I to na 2 godine ugovor. To što je imao ugovor s Parmom naravno nije bio problem, valjda predsjednik Parme na ime dobrih odnosa sa Marottom ga pustio, ko nam je kriv što nemamo dobre odnose i sa Comom
.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Ništa nije bolji pokazatelj da je Mister radio maestralan posao od ovih posljednjih dana. Da je on krivac za bilo šta tukli bi se za mjesto trenera u Interu. Ovako gledamo odbijenice od jeb.enih coma i sličnih.
Nismo još svjesni u šta Inter ide. Kuzmanović scheloto i brochi all over again.
I da, btw, ćoravom debilu iz Torina je.bem najmilije.
Nismo još svjesni u šta Inter ide. Kuzmanović scheloto i brochi all over again.
I da, btw, ćoravom debilu iz Torina je.bem najmilije.
1921
Strmoglavi pad.Tritolone je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:46Protiv Chivua nemam nista, lik je stavio zivot na kocku kao igrac a danas je to napravio i figurativno kad je pristao postati trener ekipe kojoj treba teski remont, ja cu mu drzati ledja kao sta sam drzao Inzaghi zato sta znam da jako malo toga u njegovim rukama, nece dobiti igrace koje bude prizeljkivao, a u slucaju neuspjeha nece imati razumijevanja kod navijaca. O Inzaghiu vise necu, nije ni bitno posto je bivsi, samo se nadam da ce pruziti priliku Chivu kad je vec doveden kao vatrogasno rjesenje. Nakon svega nadam se da ce se probuditi i neki inat u igracima pa ce odgovoriti na isti nacin kao kad su izgubili ono finale protiv Citya.
Sretno Chivu.
Inzaghi je teski sup.ak ispao jer se dogovorio sa arapima a za 2 titule se borio u tom trenutku, jako nekorektno prema klubu da covjek se dekoncentrise. Ako neko kaze, da to nije uticalo, ja cu reci da ja u otkaznom roku imao qrcobolju na poslu, tako je i Inzaghi vjerovatno.
Chivu totalno pogresno rjesenje u trenutku kada nam treba promjena i dobar psihilog za porsnulu ekipu, koja sigurno ima idalje dobar core i kvalitetne igrace.
Pored svih rjesenja koja su bolja bila, mi smo izabrali najgore. Nije mi jasno, sigurno smo u ozbiljnom plus, jos ce biti u vecem plusu poslije CWC, a mi dovodimo Chivua?
Kako to da je vatrogasno rjesenje, jer nije doveden u Septembru, ili u toku sezone, vec pocetkom Juna?
S ovim potezom ce Marotta se upisati vrlo vjerovatno u crnu historiju Intera nazalost. Igraci ce tek sad razmisliti o treneru, Inzaghija su inekako progutali jer je imao rezultate u Laziu, ali Chivu? Pa covjek nema realno nikakvu referencu za trenera, ima istu referencu kao i Safet Susic.
Pa da, trener poput Chivua sw dovodi kad smijeniš trenera u pola sezone a ne da ga dovodiš u Junu kao dugoročno rješenje. Ima li ijednu referencu, jel barem kao Stramaccioni nešto osvojio sa mlađim uzrastima? Ima li išta da se barem navijački nadamo nečemu?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Strama u najavi strasno uzas nemam rijeci
A jesi znao tko je jos veci supak? Ausilio koij je jos u prosincu dogovarao na vecerama sa Fabregasom da bi ovaj mogao preko ljeta preuzeti Inter iako smo imali Inzaghia pod ugovorom, lijepo mu je utjera Cesc na kraju. Normalno da je vatrogasno rjesenje kad te svi odbiju pa cetvrti pick odjednom valja, a za neke koji su slobodni nisi ni pokusao, Pellegrino, Motta, Mancini koji se otvoreno nudi, Mou koji bi vjerojatno dosao puzajuci iz Turske.
Trenirao je Chivu skoro sve mlađe uzraste Intera, tu je duzi niz godina i zna barem te mlade igrace u dusu, ako je ikad postojala sansa da netko mlađi zaigra to je sa njim.
Trenirao je Chivu skoro sve mlađe uzraste Intera, tu je duzi niz godina i zna barem te mlade igrace u dusu, ako je ikad postojala sansa da netko mlađi zaigra to je sa njim.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ispade Inzaghi imao qrcobolju hoće li osvojiti Ligu prvaka, jah eto.tiffoso je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:39Strmoglavi pad.Tritolone je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:46Protiv Chivua nemam nista, lik je stavio zivot na kocku kao igrac a danas je to napravio i figurativno kad je pristao postati trener ekipe kojoj treba teski remont, ja cu mu drzati ledja kao sta sam drzao Inzaghi zato sta znam da jako malo toga u njegovim rukama, nece dobiti igrace koje bude prizeljkivao, a u slucaju neuspjeha nece imati razumijevanja kod navijaca. O Inzaghiu vise necu, nije ni bitno posto je bivsi, samo se nadam da ce pruziti priliku Chivu kad je vec doveden kao vatrogasno rjesenje. Nakon svega nadam se da ce se probuditi i neki inat u igracima pa ce odgovoriti na isti nacin kao kad su izgubili ono finale protiv Citya.
Sretno Chivu.
Inzaghi je teski sup.ak ispao jer se dogovorio sa arapima a za 2 titule se borio u tom trenutku, jako nekorektno prema klubu da covjek se dekoncentrise. Ako neko kaze, da to nije uticalo, ja cu reci da ja u otkaznom roku imao qrcobolju na poslu, tako je i Inzaghi vjerovatno.
Chivu totalno pogresno rjesenje u trenutku kada nam treba promjena i dobar psihilog za porsnulu ekipu, koja sigurno ima idalje dobar core i kvalitetne igrace.
Pored svih rjesenja koja su bolja bila, mi smo izabrali najgore. Nije mi jasno, sigurno smo u ozbiljnom plus, jos ce biti u vecem plusu poslije CWC, a mi dovodimo Chivua?
Kako to da je vatrogasno rjesenje, jer nije doveden u Septembru, ili u toku sezone, vec pocetkom Juna?
S ovim potezom ce Marotta se upisati vrlo vjerovatno u crnu historiju Intera nazalost. Igraci ce tek sad razmisliti o treneru, Inzaghija su inekako progutali jer je imao rezultate u Laziu, ali Chivu? Pa covjek nema realno nikakvu referencu za trenera, ima istu referencu kao i Safet Susic.
Grupa iznad svakog pojedinca.
I meni je to bas smijesno, kao da on ne bi volio ili igraci da osvoje LP i budu zapisani zlatnim slovima u pov kluba.
Reka sam da necu vise o Inzaghi ali ovo je zadnje, Inace Biasin pise da bi Inzaghi vjerojatno ostao osvojili LP ili izgubili na neki normalan nacin ali da je zbog nacina na kojeg se izgubilo prelomio i odlucio otici.
Volio bi kad bi Chivu uspio nagovoriti Leonia i Bonnya na prelazak ali vidim da ovi za Bonnya traze 30+ mil, tako da od toga nema nista. Leonia smo ganjali pocetkom sezone kostao je manje nego Palacios, steta sta smo to propustili.
Reka sam da necu vise o Inzaghi ali ovo je zadnje, Inace Biasin pise da bi Inzaghi vjerojatno ostao osvojili LP ili izgubili na neki normalan nacin ali da je zbog nacina na kojeg se izgubilo prelomio i odlucio otici.
Volio bi kad bi Chivu uspio nagovoriti Leonia i Bonnya na prelazak ali vidim da ovi za Bonnya traze 30+ mil, tako da od toga nema nista. Leonia smo ganjali pocetkom sezone kostao je manje nego Palacios, steta sta smo to propustili.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Ma bolje i Chivu, nego mancini po 4. put ili slične ojebine talijanske.
1921
Ma realno od ovih koji su bili u izboru svaki je rizik, tko garantira da bi Fabregas bio neki pogodak?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tutankamon1905
- Kontakt:
Inter je klub koji ne treba eksperimente poput Chivua. Sva podrska i daj Boze da uspije,al ovo je 5 koraka unazad
Niko ne može garantirati ali sa Fabregasom bi barem bila mnogo veća šansa da bude pogodak jer je pokazao potencijal a osim toga i kao igrač je bio plemeniti veznjak koji je oduvijek kužio fudbal i sigurno bi igrali dosta atraktivnije. Chivu će vjerovatno dobro utegnut odbranu a u napadu ćemo se zato mučiti. Očekujem dosta remija kao u prvoj Mancinijevoj sezoni (negdje oko 2004) ili kao Motta prošle sezone. Nakon, uglavnom, atraktivnog fudbala na koji nas je Inzaghi razmazio bit će teško spustit se na nivo sadašnjih Juveta ili Milana.
Safet Sušić je odveo Bosnu i Hercegovinu na prvi Mundijal i prvo veliko takmičenje u istoriji reprezentacije, dakle mnogo veće reference od Chivua.tiffoso je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:39Strmoglavi pad.Tritolone je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:46Protiv Chivua nemam nista, lik je stavio zivot na kocku kao igrac a danas je to napravio i figurativno kad je pristao postati trener ekipe kojoj treba teski remont, ja cu mu drzati ledja kao sta sam drzao Inzaghi zato sta znam da jako malo toga u njegovim rukama, nece dobiti igrace koje bude prizeljkivao, a u slucaju neuspjeha nece imati razumijevanja kod navijaca. O Inzaghiu vise necu, nije ni bitno posto je bivsi, samo se nadam da ce pruziti priliku Chivu kad je vec doveden kao vatrogasno rjesenje. Nakon svega nadam se da ce se probuditi i neki inat u igracima pa ce odgovoriti na isti nacin kao kad su izgubili ono finale protiv Citya.
Sretno Chivu.

Motaj kablove.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
istinagalia95 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 01:03Safet Sušić je odveo Bosnu i Hercegovinu na prvi Mundijal i prvo veliko takmičenje u istoriji reprezentacije, dakle mnogo veće reference od Chivua.tiffoso je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:39Strmoglavi pad.Tritolone je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:46Protiv Chivua nemam nista, lik je stavio zivot na kocku kao igrac a danas je to napravio i figurativno kad je pristao postati trener ekipe kojoj treba teski remont, ja cu mu drzati ledja kao sta sam drzao Inzaghi zato sta znam da jako malo toga u njegovim rukama, nece dobiti igrace koje bude prizeljkivao, a u slucaju neuspjeha nece imati razumijevanja kod navijaca. O Inzaghiu vise necu, nije ni bitno posto je bivsi, samo se nadam da ce pruziti priliku Chivu kad je vec doveden kao vatrogasno rjesenje. Nakon svega nadam se da ce se probuditi i neki inat u igracima pa ce odgovoriti na isti nacin kao kad su izgubili ono finale protiv Citya.
Sretno Chivu.
S ovim potezom ce Marotta se upisati vrlo vjerovatno u crnu historiju Intera nazalost. Igraci ce tek sad razmisliti o treneru, Inzaghija su inekako progutali jer je imao rezultate u Laziu, ali Chivu? Pa covjek nema realno nikakvu referencu za trenera, ima istu referencu kao i Safet Susic.![]()

Vidiš ti likova ono je već počelo Chivua upoređivati s velikim Safetom 

Il Club più titolato al mondo!
From Livno to San Siro
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Jedino što bi pozitivno došlo sa fabregasom je što bi bio i remont ekipe vjerovatno i sloboda u radu, te igra po njegovom. Sa ostalima to nije slučaj nažalost.
Puna podrška Christianu, nije on kriv ni za šta, do kad vidjet ćemo.
Puna podrška Christianu, nije on kriv ni za šta, do kad vidjet ćemo.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.