FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 21:50

jes jes..ubi cojk...ko na menadjeru,ali ima talenta..medi kada prica..ovaj pise..da neznam kakvo je **** ja bi mu guzice dao.. :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 21:54

ne znaš da l' je gori on što se ulizuje pitarima da mu kupuju igrače, ili pitari (ne svi, naravno) što se ulizuju njemu, k'o da je Mino Raiola :urnebes:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jun 2015, 21:54

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Dogovara se nesto ali je trenutno najblizi Sarajevu .
Nije tačno, al pogodio si grad :D
Imas pp .

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jun 2015, 21:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ama ljudi, Ordagić ima ugovor do decembra. Trebaće Azmir dogovorit i dat fine pare. A Ordaga ima i boljih ponuda trenutno. :D
Ispadanjem iz lige svi ugovori u Zvijezdi postaju amaterski ugovori, i ugovor se moze raskinut bez obestecenja. Bar je tako bilo u Slobodi jet Federalna liga se ne vodi kao profesionalna liga, nego amaterska.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jun 2015, 22:01

Nije ni to tačno. Lik ima ugovor do decembra, provjerio je sve, ne raskida se ugovor, inače bi do sad već potpisao za nekoga. :D

A što se tiče toga da je Ordagić potencijalno pojačanje, onda se vidi da nisi gledao momka nikad. Imaš njegovu stranicu na fb pa nađi isječke il pitaj koga bilo iz Zvijezde. Jedan od boljih igrača lige trenutno sigurno..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 22:06

nesumnjam da je dobar momak,i da ima potencijal..ali jbt falite ga koda je mesi...cudi me da zvijezda ispade kakvog veznjaka imaju

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jun 2015, 22:09

Kazem ti, slobodno pitaj ljude koji su ga gledali, il pogledaj kako tamo izbacuje igrače Sarajeva k'o iz autobusa.

Nista mi ne znaci, vjerov'o ti meni ili ne, i ja sam na Tusnju stalno, ne bih volio da dodje neko ko ne umije sutnut loptu. Takav igrac je trenutno potreban, + bocni. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2015, 22:17

Benjo_AFC86 je napisao/la:Nije ni to tačno. Lik ima ugovor do decembra, provjerio je sve, ne raskida se ugovor, inače bi do sad već potpisao za nekoga. :D

A što se tiče toga da je Ordagić potencijalno pojačanje, onda se vidi da nisi gledao momka nikad. Imaš njegovu stranicu na fb pa nađi isječke il pitaj koga bilo iz Zvijezde. Jedan od boljih igrača lige trenutno sigurno..
Pilot pa pogrijesi, sva sreca pa nisam pilot. Ocigledno moje i tvoje gledanje na rijec "pojacanje" se uveliko razlikuju. Po mom vidjenju pojacanje je igrac koji se dokazao u nekom uspjesnom klubu, sto ne znaci da bi isti opet bio dobar u nekom drugom klubu.....mislim da Zvijezda iz Grdacca nije taj klub, a niti je Ordagic igrac klase jednog Zajka Zebe i li nekog slicnog......momak je talentiran i ima potencijala.....pred Ordagicem je jos puno rada i dokazivanja.....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2015, 22:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Kazem ti, slobodno pitaj ljude koji su ga gledali, il pogledaj kako tamo izbacuje igrače Sarajeva k'o iz autobusa.

Nista mi ne znaci, vjerov'o ti meni ili ne, i ja sam na Tusnju stalno, ne bih volio da dodje neko ko ne umije sutnut loptu. Takav igrac je trenutno potreban, + bocni. :D
Hajd zavrsite to sa Ordagicem...nama je trenutno preskup ako se mora platit neko obestecenje....treba se okrenut igracima Borca i veleza...raspadaju se a i igraci su im na 6 mjeseci do godinu bili vezani
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 05 jun 2015, 22:23

Jbt pa Sarajevo ce nam pokupovat cijelu ligu. Kako god ispadne da Sarajevo pregovara sa tim igracem.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2015, 22:58

Benjo je do sad bio nepogrešiv. Razilazili smo se i ranije snjim pa čovjek ispade uvijek u pravu . . .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 jun 2015, 00:18

de ba opustite se malo,bice to sve dobro,nema od kukanja nista bolan..
nego stize nam ronaldinjo na posudbu,eto skoka,ako sutra neobjavis,serem ti se na posao :urnebes:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 jun 2015, 00:20

solinas je napisao/la:de ba opustite se malo,bice to sve dobro,nema od kukanja nista bolan..
nego stize nam ronaldinjo na posudbu,eto skoka,ako sutra neobjavis,serem ti se na posao :urnebes:
fakat si lud :urnebes: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jun 2015, 00:43

Chinaglia je napisao/la:Husarić preko Facea prodaje nekog igrača iz Budućnosti, kaže za godinu dana će vrijedit' €1 mln :urnebes:

kako se jado ulizuje pitarima :facepalm:
Mozes li mi reci o kom igracu se radi?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 06 jun 2015, 00:48

Samo nek on tajno pregovara sa tim mesetarom svojim husarom mogo bih on na hladenje 6 mjeseci da nigdje ne zaigra kako je krenulo. Pa onda nek ide, nek ga bude stid Zvijezda je dala 100 000km za njegovu naknadu za treniranje. Ali nemaju ti fudbaleri ljudskosti nimalo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jun 2015, 00:50

ASD je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Husarić preko Facea prodaje nekog igrača iz Budućnosti, kaže za godinu dana će vrijedit' €1 mln :urnebes:

kako se jado ulizuje pitarima :facepalm:
Mozes li mi reci o kom igracu se radi?
Anel Husić, al' ga nahvali Husara :urnebes:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jun 2015, 01:28

reddragon001 je napisao/la:Samo nek on tajno pregovara sa tim mesetarom svojim husarom mogo bih on na hladenje 6 mjeseci da nigdje ne zaigra kako je krenulo. Pa onda nek ide, nek ga bude stid Zvijezda je dala 100 000km za njegovu naknadu za treniranje. Ali nemaju ti fudbaleri ljudskosti nimalo.
Ako mislis na Ordagica nema on nikakve veze sa Husarom ,odyebao je to momak davno.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 jun 2015, 09:53

Brzo zaboravljamo, momci sta god da bude neka bude samo da preguramo ovu godinu da opstanemo u ligi i da se finansijski stabilizirima ja prezadovoljan sve iznad toga kao i ove godine smatrat cu uspjehom.
Samo sto je nas predsjednik skontao kakva smo sredina,da nismo Engleska ili Njemacka gdje timovi koji se bore za opstanak imaju pune stadione. Za tako nesto kod nas trebaju vece ambicije i nadam se da ce taj pokusaj uroditi plodom.

Sto se tice pojacanja imam potpuno povjerenje u Husrefa koji je dao listu predsjedniku i da ne valjaju i da ne bi bila pojacanja ne bi sigurno njih zelio.
Opustimo se malo i mi u roku par dana trebali bi znati vise o tome.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jun 2015, 10:21

Bas tako @merak, Azmir i Husref su ubitacna kombinacija. Neka nama njih dvojice samo, ostalo ce doc samo po sebi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2015, 10:25

Ja samo ocekujem srijedu i zapusavanje usta kriticarima od strane GIGANTA !!! :salut:

Sto se tice pojacanja,vjerujem u Musemica i Husica,tako da no sikiriki :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.