Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Isto se pricalo i za Negreda, a Balo je bio bolji... Pa gdje su sada?
Da je Aguero kompletniji napadac smo znali. Nista strasno ni sramotno.
Da je Aguero kompletniji napadac smo znali. Nista strasno ni sramotno.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj Kolarov je kralj...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DragonGirl
- Kontakt:
Jest njima u Machesteru i dosadno, kažu Kolarov, ako do Božića skupe 330 000 pretplatnika na kanalu, da će on pjevati 

Kad im zapjeva Miljacku od HalidaDragonGirl je napisao/la:Jest njima u Machesteru i dosadno, kažu Kolarov, ako do Božića skupe 330 000 pretplatnika na kanalu, da će on pjevati

Srećom Lescot je pobjegao, sad Hart luduje u svlačionici

- DragonGirl
- Kontakt:
Još uvijek se sjećam Kolarova sa onom slikom Šabana na tabletu u svlačionici, poslije proslave titule, tako da će vjerovatno on biti na repertoaruJanez je napisao/la:Kad im zapjeva Miljacku od HalidaDragonGirl je napisao/la:Jest njima u Machesteru i dosadno, kažu Kolarov, ako do Božića skupe 330 000 pretplatnika na kanalu, da će on pjevati![]()
![]()

Mislim da je ipak mislio na pjesmicu Jingle Bells koju je "pjevao" prije godinu-dvijeDragonGirl je napisao/la:Još uvijek se sjećam Kolarova sa onom slikom Šabana na tabletu u svlačionici, poslije proslave titule, tako da će vjerovatno on biti na repertoaruJanez je napisao/la:Kad im zapjeva Miljacku od HalidaDragonGirl je napisao/la:Jest njima u Machesteru i dosadno, kažu Kolarov, ako do Božića skupe 330 000 pretplatnika na kanalu, da će on pjevati![]()
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ja, ipak je Šabanov repertoar više za ovu teritoriju.Rios je napisao/la: Mislim da je ipak mislio na pjesmicu Jingle Bells koju je "pjevao" prije godinu-dvije![]()

Ako nisi gledala tu njegovu izvedbu pogledaj obavezno,zakuc'o jeDragonGirl je napisao/la:Ma ja, ipak je Šabanov repertoar više za ovu teritoriju.Rios je napisao/la: Mislim da je ipak mislio na pjesmicu Jingle Bells koju je "pjevao" prije godinu-dvije![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ipak je prekuc'o Jovetić s Anom BekutomRios je napisao/la:Ako nisi gledala tu njegovu izvedbu pogledaj obavezno,zakuc'o jeDragonGirl je napisao/la:Ma ja, ipak je Šabanov repertoar više za ovu teritoriju.Rios je napisao/la: Mislim da je ipak mislio na pjesmicu Jingle Bells koju je "pjevao" prije godinu-dvije![]()
![]()

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Cini mi se da su slusali od Ane Bekute Ostavljena i od Zdravkovica Kafana je moja sudbina.DragonGirl je napisao/la: Još uvijek se sjećam Kolarova sa onom slikom Šabana na tabletu u svlačionici, poslije proslave titule, tako da će vjerovatno on biti na repertoaru
Ana Bekuta - Ostavljena - (Audio 1991)Lampard8 je napisao/la: Ipak je prekuc'o Jovetić s Anom Bekutom![]()
OKESTAR D. STOJKOVICA - BOSANCA
- Consigliere
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Od 6:50 počinje teferić s Anom Bekutom i Jovetićem
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Samo igraj Dzeko **** im mater svima
. A ako budu puno srali potrazi novi klub. Nije sramota zamjeniti klub ( Ibrahimovic, Robben, Huntelaar, Mandzukic, Schevchenko ) a prije toga daj sve od sebe i nemoj forsirat povratak na teren ako nisi 100% spreman.

- DragonGirl
- Kontakt:
Dokle je i Bekuta dogurala.... 

Dobro je da nije Baja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mislim da Englezima i Latinosima nije bilo nista jasno. Kao koji su ovo divljaci. Dobro da nisu poceli pustati one bas turbo folkDragonGirl je napisao/la:Dokle je i Bekuta dogurala....

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma da su odvrnuli Stoju, mislim da bi svi pobjegli iz svlačionice...Ajax je napisao/la:Ja mislim da Englezima i Latinosima nije bilo nista jasno. Kao koji su ovo divljaci. Dobro da nisu poceli pustati one bas turbo folkDragonGirl je napisao/la:Dokle je i Bekuta dogurala....![]()

Ajax je napisao/la:Ja mislim da Englezima i Latinosima nije bilo nista jasno. Kao koji su ovo divljaci. Dobro da nisu poceli pustati one bas turbo folkDragonGirl je napisao/la:Dokle je i Bekuta dogurala....![]()

[youtube][/youtube]