FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bas tako.vjerujem da CE biti solidna ekipica.
A vjerujem da CE skupstina dobro proci
Vjerujem u husica i dr.begica
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:neznam sto pisete ovdje imena kada jos nije gotovo nista,i onda se bunimo sto nam se ljudi smiju jbtmerak je napisao/la:Sa skahicem, ibricicem i ovim sto vise ne igra standardno u hoffenheimu uradili bi najbolji posao od svih klubova...hvala za insajdersku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
a i dokazano,nije jedan transfer propao nam tako u zadnje dvije godine.
jbg...ja se barem zezam,manite imena dok nebude gotovo.
gotovo je sad...
posto je to samo dio price,koja nas ocekuje NAKON SRIJEDE;da vidimo prvo kako ce ona proci,jeste istina je
pregovara se sa ibricicem,spahicem,salihovicem,berberovicem,...
ali ubuduce pamet u glavu,dok ne objavi se zvanicno,nemojte ovdje o imenima...3 transfera nam je skoka i kompanija tako sjebo dosad.
sloboda72 ti je onaj **** vidiportal,i mr,skokic skoka,**** vas on..
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ja volim FK Tuzla City
3. JUNI 2015 23:31solinas je napisao/la:neznam sto pisete ovdje imena kada jos nije gotovo nista,i onda se bunimo sto nam se ljudi smiju jbtmerak je napisao/la:Sa skahicem, ibricicem i ovim sto vise ne igra standardno u hoffenheimu uradili bi najbolji posao od svih klubova...hvala za insajdersku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
a i dokazano,nije jedan transfer propao nam tako u zadnje dvije godine.
jbg...ja se barem zezam,manite imena dok nebude gotovo.
gotovo je sad...
posto je to samo dio price,koja nas ocekuje NAKON SRIJEDE;da vidimo prvo kako ce ona proci,jeste istina je
pregovara se sa ibricicem,spahicem,salihovicem,berberovicem,...
ali ubuduce pamet u glavu,dok ne objavi se zvanicno,nemojte ovdje o imenima...3 transfera nam je skoka i kompanija tako sjebo dosad.
sloboda72 ti je onaj **** vidiportal,i mr,skokic skoka,**** vas on..
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ja volim FK Tuzla City
Izvršni odbor Nogometnog/fudbalskog saveza BiH na sjednici održanoj 08.05.2015. godine, utvrdio je trajanje ljetnog registracionog perioda za 2015. godinu. Utvrđeno je trajanje ljetnog registracionog perioda za igrače velikog nogometa (muškog i ženskog nogometa) i to u periodu od 08.06. do 03.08.2015. godine.
opet on ima veze s Husarom, nanjusio je njega lesinar pa ga pokusava dovest pod svojeZodiac je napisao/la:Ako mislis na Ordagica nema on nikakve veze sa Husarom ,odyebao je to momak davno.reddragon001 je napisao/la:Samo nek on tajno pregovara sa tim mesetarom svojim husarom mogo bih on na hladenje 6 mjeseci da nigdje ne zaigra kako je krenulo. Pa onda nek ide, nek ga bude stid Zvijezda je dala 100 000km za njegovu naknadu za treniranje. Ali nemaju ti fudbaleri ljudskosti nimalo.
Sloboda Tuzla
Al ti puno vjerujessolinas je napisao/la:Bas tako.vjerujem da CE biti solidna ekipica.
Sloboda72 - jesil cuo za opciju EDIT/UREDI (ona olovkica u desnom uglu posta)? Rekoh, mozda je nisi uocio...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pa jest nanjusio vec odavno ali koliko znam Ordagic nije zainteresovan za njega i saradnju s njim.
Znaci imam neki osjecaj da cemo svi zajedno na kardiologiju kad vidimo pojacanja 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravu si, nije ista klasa, Ordagic je 2 klase bolji nego je Zeba bio sa 21-22 godineSkver je napisao/la:Pilot pa pogrijesi, sva sreca pa nisam pilot. Ocigledno moje i tvoje gledanje na rijec "pojacanje" se uveliko razlikuju. Po mom vidjenju pojacanje je igrac koji se dokazao u nekom uspjesnom klubu, sto ne znaci da bi isti opet bio dobar u nekom drugom klubu.....mislim da Zvijezda iz Grdacca nije taj klub, a niti je Ordagic igrac klase jednog Zajka Zebe i li nekog slicnog......momak je talentiran i ima potencijala.....pred Ordagicem je jos puno rada i dokazivanja.....Benjo_AFC86 je napisao/la:Nije ni to tačno. Lik ima ugovor do decembra, provjerio je sve, ne raskida se ugovor, inače bi do sad već potpisao za nekoga.
A što se tiče toga da je Ordagić potencijalno pojačanje, onda se vidi da nisi gledao momka nikad. Imaš njegovu stranicu na fb pa nađi isječke il pitaj koga bilo iz Zvijezde. Jedan od boljih igrača lige trenutno sigurno..
a kakva je to rupa u pravilima, u ligi federacije nema pro ugovora a sad odjednom do decembra
a Husaru su davno odje.ali iz Gradacca, mislim da ni stadionu ne smije pric a kamo li igracima njihovim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nestrpljivo čekam da vidim koji igrači su dobili nogu, tako da bih znao na koje pozicije će doći igrači
ne znam zašto iz kluba još uvijek tu informaciju nisu plasirali u javnost, iako je Husref rekao da je igračima već saopšteno 
Drže nas malo u neizvijesnosti...

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma vjerujem da nece niko od prvih 11 dobiti nogu, tako da ova imena igraca koji odu nista ne znace ..otici ce ovi koji nisu imali minutaChinaglia je napisao/la:nestrpljivo čekam da vidim koji igrači su dobili nogu, tako da bih znao na koje pozicije će doći igračine znam zašto iz kluba još uvijek tu informaciju nisu plasirali u javnost, iako je Husref rekao da je igračima već saopšteno
a isto tako zna se i sta nam fali : desni bek, stoper, centralni vezni, desno krilo, napadac i ostalo po potrebi (zavisno od odlazaka igraca iz prvih 11)
Nama svake godine fali napadac

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne fali nama napadac nego goloviDoeTz je napisao/la:Nama svake godine fali napadac![]()
Nego sto su se ovi sa tuzlalive okomili na Husica sta njima ne valja
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 06 jun 2015, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Ma imali smo mi Strasnih napadaca
Mirza mesic
Nedim halilovic
Admir joldic
Enes mesanovic
Alen mesanovic
I TD al nam je vezni red uvjek taraba bio.i Sto mogu povuc spetljaju.izdvojio BI tareta EM je bio borben a i znao SA loptom.znao je darmar pravit
Mirza mesic
Nedim halilovic
Admir joldic
Enes mesanovic
Alen mesanovic
I TD al nam je vezni red uvjek taraba bio.i Sto mogu povuc spetljaju.izdvojio BI tareta EM je bio borben a i znao SA loptom.znao je darmar pravit
"Modra boja,na bijelome platnu,
A sadasnji pomocni Nedim king...Ali ko i ostali Slobodini volio popiti koju...solinas je napisao/la:Ma imali smo mi Strasnih napadaca
Mirza mesic
Nedim halilovic
Admir joldic
Enes mesanovic
Alen mesanovic
& $ ?
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Gadi mi se taj portal treba smecu zabraniti bilo kakav kontakt sa klubom.klma1 je napisao/la:Ne fali nama napadac nego goloviDoeTz je napisao/la:Nama svake godine fali napadac![]()
Nego sto su se ovi sa tuzlalive okomili na Husica sta njima ne valja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
često je Sloboda imala jaku ekipu u teoriji, al' ne i u praksi, zašto je to bilo tako, ne bih znao
mnogo je tu kvalitetnih igrača bilo, da ih sad ne nabrajam
meni lično dvojica najdražih, Stana i Tare
mnogo je tu kvalitetnih igrača bilo, da ih sad ne nabrajam
meni lično dvojica najdražih, Stana i Tare
Nisam kompententan da bi mogao porediti Zebu kad je imao 21 i Ordagica....momku sve najbolje zelim i da ima uspjesnu karijeru.ultrasstyle_tz je napisao/la: upravu si, nije ista klasa, Ordagic je 2 klase bolji nego je Zeba bio sa 21-22 godine
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imali smo mi na papiru odlicnih ekipa, sampionskih ali nikad logistika nije mogla da prati, posebno nakon Hukine smrti...100 put je prezvakana prica da i ekipa iz 2012 ni pod razno nije trebala ispasti i ne bi ispala da je imala normalne uslove za rad i egzistenciju...ali je cinjenica da su ti golgeteri uvijek bili problem, ili su bili premladi, ili u losem trenutku u klubu ili jednostavno nisu imali kvaliteta
a dobro i jest Vugdalic ovo sastavio ko ni sebi ni svom hahaha, treba dat nekom da prekuca haha
mada to ne mijenja cinjenicu da je starac sa tuzlalive posenilio i da mu treba zabraniti pristup Tusnju
a sto se tice Ordagica samo bih volio da nekim cudom zaigra za nas pa da vidimo o kakvom se igracu radi...slicno mi je bilo i za Zebu od pojedinih nasih navijaca, vrsnih poznavalaca fudbala "eto dobar je Zeba ( cuo je nekad negdje za njega), al da je nama vratit Redzepija "- ja ne znam dal da se smijem il da placem...pa onda kad vide Zebu "ee vidi ovo jbt, a nama Redzepi bio pojam"
a dobro i jest Vugdalic ovo sastavio ko ni sebi ni svom hahaha, treba dat nekom da prekuca haha
mada to ne mijenja cinjenicu da je starac sa tuzlalive posenilio i da mu treba zabraniti pristup Tusnju
a sto se tice Ordagica samo bih volio da nekim cudom zaigra za nas pa da vidimo o kakvom se igracu radi...slicno mi je bilo i za Zebu od pojedinih nasih navijaca, vrsnih poznavalaca fudbala "eto dobar je Zeba ( cuo je nekad negdje za njega), al da je nama vratit Redzepija "- ja ne znam dal da se smijem il da placem...pa onda kad vide Zebu "ee vidi ovo jbt, a nama Redzepi bio pojam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.