hodža je napisao/la:za danas, tovarenje![]()
Sevilla daje gol
Man Utd 1
Celtic 1
Benfica 1
kvota : 2,07
natovarim vam majci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:za danas, tovarenje![]()
Sevilla daje gol
Man Utd 1
Celtic 1
Benfica 1
Nemoj to ja ti i pjesmu posvetio a ti nistahodža je napisao/la:bez mene![]()
odo' spavat'
Ja samo bez sevilehodža je napisao/la:hodža je napisao/la:za danas, tovarenje![]()
Sevilla daje gol
Man Utd 1
Celtic 1
Benfica 1
natovarim vam majci
Svasta se pogodilo a nista se nije uzelo, najvise mi je krivo tog Liverpoola al' eto sutra novi dan nova nafaka tj. danas10DelPiero je napisao/la:Lazio - Inter - X - 3,30
Stoke - Everton X - 3,30
Liverpool - Aston Villa - X2 - 3,10
Schalke - Freiburg - X2 - 2,30
Eto onako na markicu neki listic
LBJ je ko malo povrijedjen,bolje onda zaobidji ga..vedofeelgood je napisao/la:duncan manje
rondo r. vise
smith j. vise
lebron james vise
love k. manje
curry s. manje
walker k. manje
afflalo a. vise
Sta mislite, imal sanse ?
a ovo ostalojasko_juve je napisao/la:LBJ je ko malo povrijedjen,bolje onda zaobidji ga..vedofeelgood je napisao/la:duncan manje
rondo r. vise
smith j. vise
lebron james vise
love k. manje
curry s. manje
walker k. manje
afflalo a. vise
Naravno da ima sanse al vjerovatno ces pasti. tesko je pogodit 3 igraca a kamo li 8vedofeelgood je napisao/la:duncan manje
rondo r. vise
smith j. vise
lebron james vise
love k. manje
curry s. manje
walker k. manje
afflalo a. vise
15:30 Leverkusen - Hamburger x @4.0 3:0Elvis10 je napisao/la:15:30 Leverkusen - Hamburger x @4.0
15:30 Mainz - Stuttgart x @3.4
16:00 QPR - Fulham 1 @2.4
20:00 Lierse - Cercle Brugge 2 @2.5
22:00 Sevilla - Malaga GG @1.7
138.7 x 5 = 693.5
18:45 Zwolle - AZ 2 @2.1
20:00 Montpellier - Bastia 1 @1.6
20:45 NEC - PSV 2 @1.4
4.7 x 20 = 94
da si ubacio qpr umjesto psva dobio biElvis10 je napisao/la:15:30 Leverkusen - Hamburger x @4.0 3:0Elvis10 je napisao/la:15:30 Leverkusen - Hamburger x @4.0
15:30 Mainz - Stuttgart x @3.4
16:00 QPR - Fulham 1 @2.4
20:00 Lierse - Cercle Brugge 2 @2.5
22:00 Sevilla - Malaga GG @1.7
138.7 x 5 = 693.5
18:45 Zwolle - AZ 2 @2.1
20:00 Montpellier - Bastia 1 @1.6
20:45 NEC - PSV 2 @1.4
4.7 x 20 = 94
15:30 Mainz - Stuttgart x @3.4 3:1
16:00 QPR - Fulham 1 @2.4 2:1
20:00 Lierse - Cercle Brugge 2 @2.5 1:1
22:00 Sevilla - Malaga GG @1.7 0:2
138.7 x 5 = 693.5
18:45 Zwolle - AZ 2 @2.1 1:2
20:00 Montpellier - Bastia 1 @1.6 4:0
20:45 NEC - PSV 2 @1.4 1:1
- $25
Brate ne volim da kritikujem ljude koji postavljaju parove ali hajde ohladi malo. Kako ih samo istuce Oldenburg pa to je zlocin.cccccamarosim je napisao/la:Artland-Oldenburg 1 1,70
Domacini prije 7 dana doveli NBA pojacanje Rayana Gomesa koji je imao zapazenu ulogu u Minnesoti i Clippersima,takodjer im se oporavio prvi play Mallett(prosle sezone odlican prvi dio u Spirou pa prelazak u maccabi) koji je u pogonu vec 15tak dana i lagano ulazi u formu,ostatak ekipe vrlo solidan(Taylor(ALBA),P.Popovic,Kerusch(Aris),King,Strasser.....))
Gosti isti imaju dobru ekipu sa iskusnim pojedinacima Burrell,Jenkins,Chub,Paulding,odlucit cu se ipak na domacina zbog domaceg terena i malo vece kvalitete glavnih igraca.....
T.Telekom-Erdemispor 1 1,75
Domacini se pojacali bivsim igracem bosne Lanceom Willimasom(debitirao proslo kolo 6 poena za 14min),prevode ih Hrvat Pasalic,Zupan i Amer Brown,Erdemispor ima dva Amerikanca,Slovenca Balazica i ostalo sve Turci,obje ekipe na omjeru 3-6,prednost ipak dajem domacinu,vjreujm da ce im Lance biti prevaga pod kosem gdje su gosti najtanji............
insider je napisao/la:Monroe više
Felton više
Boozer više
Crawford više
To sam ja odigrao, mada me vuče Curry preko i D. Williams manje.
Ajde ne lupaj. Čovjek super pogađa košarku. Kikseva je bilo i biće. Nemoj igrat ali nemoj ni kritikovati. Ja sam pao 1400 prije samo 2 dana samo na hokeju Slovenije i danske. Ali nikog ne krivim. Ovdje nisu profesionalci već obični amateri koji se trude da nađu i stave koji par. Kome se ne sviđa neigra.masteRofPoker je napisao/la:Brate ne volim da kritikujem ljude koji postavljaju parove ali hajde ohladi malo. Kako ih samo istuce Oldenburg pa to je zlocin.cccccamarosim je napisao/la:Artland-Oldenburg 1 1,70
Domacini prije 7 dana doveli NBA pojacanje Rayana Gomesa koji je imao zapazenu ulogu u Minnesoti i Clippersima,takodjer im se oporavio prvi play Mallett(prosle sezone odlican prvi dio u Spirou pa prelazak u maccabi) koji je u pogonu vec 15tak dana i lagano ulazi u formu,ostatak ekipe vrlo solidan(Taylor(ALBA),P.Popovic,Kerusch(Aris),King,Strasser.....))
Gosti isti imaju dobru ekipu sa iskusnim pojedinacima Burrell,Jenkins,Chub,Paulding,odlucit cu se ipak na domacina zbog domaceg terena i malo vece kvalitete glavnih igraca.....
T.Telekom-Erdemispor 1 1,75
Domacini se pojacali bivsim igracem bosne Lanceom Willimasom(debitirao proslo kolo 6 poena za 14min),prevode ih Hrvat Pasalic,Zupan i Amer Brown,Erdemispor ima dva Amerikanca,Slovenca Balazica i ostalo sve Turci,obje ekipe na omjeru 3-6,prednost ipak dajem domacinu,vjreujm da ce im Lance biti prevaga pod kosem gdje su gosti najtanji............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.