FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stana Tare
Lamesic.crnogorac.Romeo mitrovic
Kuduzovic husejnovic sarajlic omer joldic joge
Da ne indem dalje plus ovo Gore prije Alen eines
Ma strasnih igraca bilo..Ali rezultat nula bodova
Lamesic.crnogorac.Romeo mitrovic
Kuduzovic husejnovic sarajlic omer joldic joge
Da ne indem dalje plus ovo Gore prije Alen eines
Ma strasnih igraca bilo..Ali rezultat nula bodova
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sta su ono oni zasrali? Cini mi se kad je Sasa umro... Od tad se nisu ni javljali i evo ih opet sire nekakve nemire..merak je napisao/la:Gadi mi se taj portal treba smecu zabraniti bilo kakav kontakt sa klubom.klma1 je napisao/la:Ne fali nama napadac nego goloviDoeTz je napisao/la:Nama svake godine fali napadac![]()
Nego sto su se ovi sa tuzlalive okomili na Husica sta njima ne valja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sad nam je potrebno dva krilna igraca, i treba sad izabrati novog kapitena 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
A Stadt je SA vugde Stadt sastavio..nisam upratio sad SA posla
Slazem se da je Ordagic dobar, gledao sam ga nekoliko puta....samo on jos nije kalibar jednog Zebe....ali ako ga bude ko imao uputiti i da dodje u ruke pravog trenera u dobru ekipu i sa pravim radom mogao bi biti odlican igrac.ultrasstyle_tz je napisao/la:a sto se tice Ordagica samo bih volio da nekim cudom zaigra za nas pa da vidimo o kakvom se igracu radi...slicno mi je bilo i za Zebu od pojedinih nasih navijaca, vrsnih poznavalaca fudbala "eto dobar je Zeba ( cuo je nekad negdje za njega), al da je nama vratit Redzepija "- ja ne znam dal da se smijem il da placem...pa onda kad vide Zebu "ee vidi ovo jbt, a nama Redzepi bio pojam"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Omerovic Ragib? Rage je bio tito znao je past za penal niko nije znao simulirat ko on ..odlican bio , ali meni je nekako Jasarevic se najvise svidjao i ako je on bio iza malo napadaca ali je uvjek bil opasan posebno glavomklma1 je napisao/la:A sadasnji pomocni Nedim king...Ali ko i ostali Slobodini volio popiti koju...solinas je napisao/la:Ma imali smo mi Strasnih napadaca
Mirza mesic
Nedim halilovic
Admir joldic
Enes mesanovic
Alen mesanovic
I TD al nam je vezni red uvjek taraba bio.i Sto mogu povuc spetljaju.izdvojio BI tareta EM je bio borben a i znao SA loptom.znao je darmar pravit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidi mu ciganske priče . . .
Jasarevic je jarane beton jak bio...Kad ga ubodse nozem u prsa...Jedva prezivio i opet nastavio...Kad smo kod toga...Gradina je tad imala **** ekipu...SaltCityAttack je napisao/la:
Omerovic Ragib? Rage je bio tito znao je past za penal niko nije znao simulirat ko on ..odlican bio , ali meni je nekako Jasarevic se najvise svidjao i ako je on bio iza malo napadaca ali je uvjek bil opasan posebno glavom
& $ ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
klma1 je napisao/la:Jasarevic je jarane beton jak bio...Kad ga ubodse nozem u prsa...Jedva prezivio i opet nastavio...Kad smo kod toga...Gradina je tad imala **** ekipu...SaltCityAttack je napisao/la:
Omerovic Ragib? Rage je bio tito znao je past za penal niko nije znao simulirat ko on ..odlican bio , ali meni je nekako Jasarevic se najvise svidjao i ako je on bio iza malo napadaca ali je uvjek bil opasan posebno glavom
Gasi kad drekne i nasi igraci pobjegnu..nema niko u duel sa njim nije smjeo..lik ba granata a kakva ekipa Alen mesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodzic, Jasarevic, pa dole bekovi Joldic i Kavazovic na krilu je bio i Antic dobar dok je igrao
A Copak Tahirovic napadac? Odlican bio evo ga sad na Floeido ovdje tenisa igra, peca uzova ebiga ...ali bio je stroj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Muharemagic outZodiac je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/36/7x/2ZVKX4QC/cats222.jpg[/img]
Husaric pending
Ljudi ova gnjida je iduca koju trebamo odhebati iz kluba i sveeeeee njegove igrace. Pa ne mogu da vjerujem kako nas ponizava.
Iskreno za Bekica zaboli me briga al ovo se mora dovesti u red. Ovako vise ne moze.
samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovaj KLOC husara nas ponizava i pisa se po nama samo iz jednog razloga....JER MU SE MOZE...al lakapo...nicija nije do zore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://sportsport.ba/ino_fudbal/forlan- ... rac/164153
Eto nam napadača
Husaru što dalje od kluba, čovjek bez imalo časti i bilo kakvog ljudskog dostojanstva, mr.š od svetinje
Eto nam napadača
Husaru što dalje od kluba, čovjek bez imalo časti i bilo kakvog ljudskog dostojanstva, mr.š od svetinje
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kako mi samo ovakve stvari sjebu dan. Pa jel ima bilo ko iz kluba, blizu kluba da vidi ovo ?
Zar treba tolerisati da klub saznaje da je otisao prvotimac i to hej sa trulog fejsbuka.
Menadzeri su u globalu lojavo smece al neko iz kluba treba pozvati ovog klosara na razgovor.
Samo se nadam da je Bekic bio na onom Husrefovom spisku za odstrijel.
Zar treba tolerisati da klub saznaje da je otisao prvotimac i to hej sa trulog fejsbuka.
Menadzeri su u globalu lojavo smece al neko iz kluba treba pozvati ovog klosara na razgovor.
Samo se nadam da je Bekic bio na onom Husrefovom spisku za odstrijel.
samo Sloboda
de bolan,nije mu prvi put..tako je i za pirica srao,pa ga frajer zovnu na razgovor,potpisa visegodisnji ugovor..mislim da pokusava para vise isposlovati od nas.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pirija je imao visegodisnji prije tih njegovih prica..on je htio da ga raskine zbog neplacenih doprinosa (jbg nasao bi nesto) i predao arbitrazu NS TK (gdje je Mitke Arnautovic vojnik Slobode koji bi nas sad ugasio da moze, tako da bi papiri bili gotovi za 15 minuta..ali ljudi uzeli Delaca..
ako zazele Piriju, a ne uspiju zavrsiti Delaca, bice tu jos raskida ugovora do kraja prelaznog roka..jednostavno covjek zna dje su pare i hoce sve igrace koji imalo vrijede da utrpa u Sarajevo, a moze jer mu Ibrakovic ima neke kredite
ovome se stvarno mora stati u kraj i zabraniti pristup stadionu
ako zazele Piriju, a ne uspiju zavrsiti Delaca, bice tu jos raskida ugovora do kraja prelaznog roka..jednostavno covjek zna dje su pare i hoce sve igrace koji imalo vrijede da utrpa u Sarajevo, a moze jer mu Ibrakovic ima neke kredite
ovome se stvarno mora stati u kraj i zabraniti pristup stadionu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vjerovatno da Azmir i Uprava ima neku korist od Husare, mogu se na njega osloniti da ce pripomoci oko dovodjenja igraca kad zatreba, i sve dok je tako valja nam trpiti. Prvom prilikom kada Azmir nadje bolje kanale za dovodjenje igraca i mi stanemo na noge kao klub gdje necemo zavisiti od nekog usranog menadzera, nego ce igraci sami hrliti za Slobodom, tada Husara postaje proslost i sam ce se ulizivati nama kao trenutno Sarajevu. Logicno, i Sarajevo profitira te ima lobi i moc da dovede najbolje sto on predstavlja. Tako ti je to, moramo ojacati, stabilizovati se, rijesiti dugova, imati neki funkcionalan sistem kluba, Uprave, navijaca, a odna mozemo svojim parama uslovljavati igraca, a ne nas igrac ili menadzer.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jasno je to, jasno je da imas interes ali brate treba i on povuci liniju..zavrsi transfer niko ti ne brani, al da ti preko FB se igras i sa imidzom Slobode i sa imidzom Sarajeva (potpisali vec Pirica bili), to je jbg zalosna realnost naseg fudbala da takvi vedre i oblace..da je on profesionalac i da se ponasa kao takav pa hajd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma ne sekirajte se oko tog menadjera, on je najmanji problem 
eto sad igro za kikiriki,bas mi ga zao,trazio para,azmir mu rekao trazi ti sebi klub...jah sta necu sve procitati gasim se sa fcb
jojjj koja mrznja jarane...nevjerovatno...cuj igro za kikiriki,a kapiten...bas mi ga zao jbt..
jojjj koja mrznja jarane...nevjerovatno...cuj igro za kikiriki,a kapiten...bas mi ga zao jbt..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.