AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobra grupa, možda je mogao neko slabiji od AEK-a, al' onda bi grupa bila baš lagana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
- nextterrain
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali vidim nisu primili gol, što je pozitivno.
Grupa ko grupa, ne bi trebala biti neki problem.
Suso je pozvan za repku Španije
Cutrone > Silva
Suso je pozvan za repku Španije
Cutrone > Silva
Mislis da ce se moc do karte ako nisi iz Rijeke?Paprena će cijena bit svakako.Mislim da samo na pretplatnike ide 5000 ulaznica,a na Rujevici se igra tako da ne ostaje još previše karata za prodaju.meskalin je napisao/la:Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
14 septembar:, Austria Vienna-Milan u 19 hmeskalin je napisao/la:Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
28 septembar:, Milan-Rijeka u 21:05h
19 oktobar: Milan-AEK Atene u 21:05 h
2 novembar: AEK Atene-Milan u 19h
23 novebar: Milan-Austria Vienna u21.05h
7 ddecembar: Rijeka-Milan u 19h
Sarajevo ljubavi moja.
Ma moce se samo sto ja u Oktobru ode u Njemacku zivjeti cccsonpenn je napisao/la:14 septembar:, Austria Vienna-Milan u 19 hmeskalin je napisao/la:Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Solidna grupa, od svih ekipa smo daleko kvalitetniji.Dobro je što su izbjegli one ekipe sa dalekog istoga, gdje je uvijek nezgodno zbog dugih putovanja. Eh, sad je samo pitanje koliko ozbiljno će naši shvatiti ovo takmičenja. Ali da će biti u grupnoj fazi često izmiksan sastav to je neizbježno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koji grad,ja bi trebao od novembra u dojcland zivjeti, hoce li iko ostati u ovoj drzavimeskalin je napisao/la:Ma moce se samo sto ja u Oktobru ode u Njemacku zivjeti cccsonpenn je napisao/la:14 septembar:, Austria Vienna-Milan u 19 hmeskalin je napisao/la:Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
Roup na duplim aparatimanextterrain je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vidim nisu primili gol, što je pozitivno.
Suso je pozvan za repku Španije![]()
Cutrone > Silva
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ajdr raja neko mi je prije spominjao neku aplikaciju mobdro pa nek se javi ko je treba mi usluga. Ljubi vas brat.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Roup na duplim aparatimanextterrain je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vidim nisu primili gol, što je pozitivno.
Suso je pozvan za repku Španije![]()
Cutrone > Silva
Ma kakvi, glasao je za Susa u prvom kolu, čak 3 boda
"Može dominirati protiv amatera" - njegova poznata rečenica, nek' mi ne da da lažem.nextterrain je napisao/la:
Sta te zanima,ako zelis instal ides preko weba ne prko playstoreamilanist je napisao/la:Ajdr raja neko mi je prije spominjao neku aplikaciju mobdro pa nek se javi ko je treba mi usluga. Ljubi vas brat.
sinoć nije čak ni protiv amatera dominiraoRaonffa je napisao/la:"Može dominirati protiv amatera" - njegova poznata rečenica, nek' mi ne da da lažem.nextterrain je napisao/la:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:sinoć nije čak ni protiv amatera dominiraoRaonffa je napisao/la:"Može dominirati protiv amatera" - njegova poznata rečenica, nek' mi ne da da lažem.nextterrain je napisao/la:
Nek je Silva dominirao
ne pričamo o silvi nego o suserici 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Joj opet ovaj večernji termin u nedjelju protiv Cagliarija
Kad će početi one tekme u 15h?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan are currently focused on the sales of Paletta, Gustavo Gomez, Sosa and Niang [@DiMarzio]
Ove panjuge blokiraju daljnu aktivnost na tržištu.Svi su blizu odlaska, ali nikako da odu.
Ove panjuge blokiraju daljnu aktivnost na tržištu.Svi su blizu odlaska, ali nikako da odu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Joj opet ovaj večernji termin u nedjelju protiv Cagliarija![]()
Od 3. kola, igrat ćemo sa Laziom u 15:00 u nedjelju 10.09.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čini mi se da Arena 4 prenosi utakmicu preksutra, ako ne promjene nešto u međuvremenu.Taman da sa računara pređem na LCD i užitak na 49 inchi.nextterrain je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj opet ovaj večernji termin u nedjelju protiv Cagliarija![]()
Od 3. kola, igrat ćemo sa Laziom u 15:00 u nedjelju 10.09.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.