Tamamnextterrain je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joj opet ovaj večernji termin u nedjelju protiv Cagliarija![]()
Kad će početi one tekme u 15h?
Od 3. kola, igrat ćemo sa Laziom u 15:00 u nedjelju 10.09.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Karlsruhe rodni grad Olivera Khana istog onog kojega je J.J Okocha slomiomeskalin je napisao/la:Koji grad,ja bi trebao od novembra u dojcland zivjeti, hoce li iko ostati u ovoj drzavisonpenn je napisao/la:meskalin je napisao/la:Decki sad najvaznije pitanje u kojem kolu ili koji je datum igranja Rijeka Milan?
Ma moce se samo sto ja u Oktobru ode u Njemacku zivjeti ccc
- Romagnoli13
- Kontakt:
Yonghong Li je stigao u Milano.Sutra će biti na utakmici, a razlog dolaska je vjerovatno objavljivanje novog sponzorskog ugovora, te naravno nadgledanje zadnjih par dana merkata.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Samo RijekaTritolone je napisao/la:@ _forzamilan_ Za koga ces sad navijat ?
Vjerujem da bez problema prolazite grupu.
Sto se tice ulaznica u Rijeci zaboravite. Stadion je malen 8 hiljada, interesovanje pogotovo sad astronomsko. Milan u Rijeci ima puno navijaca i to ce utjecati. Zatim 6 hiljada ljudi ima pretplatu a oni imaju prioritet za ulaznice tako da ce ostati 2 hiljade dok gostujuci navijaci dobiju sta itd. znaci nema teoretske sanse. Ja imam voziti 1700km dole i nazad do Rijeke vec sam pitao prijatelja ali sanse da dobijemo ja i brat ulaznice 0.001% jbg
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- nextterrain
- Kontakt:
Biglia će biti pozvan za sutrašnji meč, dosta 5-10 minuta za njega 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Biglia bi znači sutra mogao igrati u zadnjoj četvrtini meča.Ekspresan povratak zaista, jer prema prvim procjenama trebao je biti van terena još sedmicu.Ali eto odlična vijest.
Montella: "Mercato? Mirabelli looks very tired, I hope it's over soon. There is tension around & I hope this does not distract the team."
Iz ovog se da zaključiti da će biti još dešavanja u Milanu po pitanju dolazaka a ne samo odlazaka.
Paletta i Gomez su na korak od Lazia odnosno Fenera.Za njih će Milan dobiti negdje oko 10M+ dodatni neki bonusi, ali tokom narednog ljeta.Jer Gomez će izgleda u Fener po formuli 5M+6M.
Montella: "Mercato? Mirabelli looks very tired, I hope it's over soon. There is tension around & I hope this does not distract the team."
Iz ovog se da zaključiti da će biti još dešavanja u Milanu po pitanju dolazaka a ne samo odlazaka.
Paletta i Gomez su na korak od Lazia odnosno Fenera.Za njih će Milan dobiti negdje oko 10M+ dodatni neki bonusi, ali tokom narednog ljeta.Jer Gomez će izgleda u Fener po formuli 5M+6M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo brat urby mi pomaze. Valjda budr sve ok.ronaldo99 je napisao/la:Sta te zanima,ako zelis instal ides preko weba ne prko playstoreamilanist je napisao/la:Ajdr raja neko mi je prije spominjao neku aplikaciju mobdro pa nek se javi ko je treba mi usluga. Ljubi vas brat.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Minhen,idem da navijam protiv Bayernameskalin je napisao/la:Karlsruhe rodni grad Olivera Khana istog onog kojega je J.J Okocha slomiomeskalin je napisao/la:Koji grad,ja bi trebao od novembra u dojcland zivjeti, hoce li iko ostati u ovoj drzavisonpenn je napisao/la:
Ma moce se samo sto ja u Oktobru ode u Njemacku zivjeti ccca sta ces tako u vecini drzave, pogotovo u Krajini ljudi mahom odose. A gdje ces ti biti?
@milanist
Ako sta zatreba pisi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Navodno smo zainteresovani za malog Vlasica iz Hajduka.Ovi nasi su spremni ponuditi blizu 10M za njega.
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Navodno smo zainteresovani za malog Vlasica iz Hajduka.Ovi nasi su spremni ponuditi blizu 10M za njega.
Super je mali, trenutno je najbolji igrač hrvatske lige, može postati strašan igrač
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
14 (11 + 3) - Players regularly bought by Ac Milan in the summer, including the 3 renewals of the contract
80 - The millions of euros in sureties that Milan has deposited in the Football League in the last month
0 - The euro that Milan has as debt exposure towards the banking system
0 - Euros of advances on new loans since the closing of last April
130 - The millions of funding that Milan has asked for the Elliott fund, to be repaid by October 2018
236 - Millions for the budget last season
263 - The millions of budget revenues planned for this season
84 - Millions relating to capital increases, deliberated and signed post closing
All this, concluded by a final final sentence: "Maximize the commitment of players, staff and AC Milan people, infinite the love of our fans around the world, these are our real numbers."
U Milanu su odlučili da javno objave cifre koje toliko zanimaju javnost.I oko čega često novinari lupaju glavom o zid.A toliko negativnih članaka i toliko dezinformacija su proširili na ovu temu, da to nije realno.Iz Milana su odlučili tome stati na kraj.
80 - The millions of euros in sureties that Milan has deposited in the Football League in the last month
0 - The euro that Milan has as debt exposure towards the banking system
0 - Euros of advances on new loans since the closing of last April
130 - The millions of funding that Milan has asked for the Elliott fund, to be repaid by October 2018
236 - Millions for the budget last season
263 - The millions of budget revenues planned for this season
84 - Millions relating to capital increases, deliberated and signed post closing
All this, concluded by a final final sentence: "Maximize the commitment of players, staff and AC Milan people, infinite the love of our fans around the world, these are our real numbers."
U Milanu su odlučili da javno objave cifre koje toliko zanimaju javnost.I oko čega često novinari lupaju glavom o zid.A toliko negativnih članaka i toliko dezinformacija su proširili na ovu temu, da to nije realno.Iz Milana su odlučili tome stati na kraj.
Mirabelli bio na utakmici Genoa-Juventus, pocele price da hoce Tarabta.....tacno da se upucam u nogu. Ispostavilo se da su ipak u pitanju 2 malca iz Genoe sto ih svi u Italiji ganjaju.
Izgleda da je mercato zavrsen, kada su u pitanju pojacanja. Eventualno Rafinha ako dodje. Keita izgleda u Inter ide, steta sto to nisu zavrsili.
Kad se pogleda s ove distance, proslogodisnji plasman je cudo i uspijeh s obzirom kakve je igrace Montela imao na raspolaganju. F&M su doveli 10 igraca i opet je ostalo nerijesenih pozicija koje ce predstavljati problem u toj borbi za plasman u LP.
Napadacki dio dosta slabiji od konkurencije ali nadam se da ce ostatak tima, prije svega odbrana, napraviti potrebnu razliku.
Izgleda da je mercato zavrsen, kada su u pitanju pojacanja. Eventualno Rafinha ako dodje. Keita izgleda u Inter ide, steta sto to nisu zavrsili.
Kad se pogleda s ove distance, proslogodisnji plasman je cudo i uspijeh s obzirom kakve je igrace Montela imao na raspolaganju. F&M su doveli 10 igraca i opet je ostalo nerijesenih pozicija koje ce predstavljati problem u toj borbi za plasman u LP.
Napadacki dio dosta slabiji od konkurencije ali nadam se da ce ostatak tima, prije svega odbrana, napraviti potrebnu razliku.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ko jbe Keitu ne treba se molit da dodje htio je u Juve a kad ih je Marotta **** sa 15m ponudom sad je politika daj sta das tako da mi nije ni sekunde zao.
Rafinha bi bio super sta god iz Barce dodje to mora valjati toliko su jaki.
Odbrana je najbitnija za bodove. Juve je uzimao ligu sa Vucinicem, Bendtnerom, Matrijem itd. gdje je recimo Vucinic kao top goal scorer imao 10 golova. Naravno neozbiljno je sad stavljati Milan u kontekst sa scudettom pored ostalih jacih takmaca ali staro pravilo je scudetto uzima ekipa koja prima najmanje golova.
Rafinha bi bio super sta god iz Barce dodje to mora valjati toliko su jaki.
Odbrana je najbitnija za bodove. Juve je uzimao ligu sa Vucinicem, Bendtnerom, Matrijem itd. gdje je recimo Vucinic kao top goal scorer imao 10 golova. Naravno neozbiljno je sad stavljati Milan u kontekst sa scudettom pored ostalih jacih takmaca ali staro pravilo je scudetto uzima ekipa koja prima najmanje golova.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno ekipa lani je bila odron cisti.I svaka cast Montelli na svemu sto je uradio lani.Jer koliko je to losa ekipa bila svjedoci i cinjenica da su ovo ljeto doveli 11 novih igraca, i opet svi imamo osjecaj da fale barem jos 2 ili 3 igraca da bi ekipa bila potpuna.
Ali eto, mislim da Montella sa ovim igrackim kadrom moze puno i da moze izgurati do zime sa dobrim rezultatima.A onda u zimu nadograditi ekipu sa jos makar dva igraca.Ako ne stignu nista uraditi do kraja sedmice koja je pred nama.
Ali eto, mislim da Montella sa ovim igrackim kadrom moze puno i da moze izgurati do zime sa dobrim rezultatima.A onda u zimu nadograditi ekipu sa jos makar dva igraca.Ako ne stignu nista uraditi do kraja sedmice koja je pred nama.
Ma do Lige prvaka bi trebali da možemo, čak i da ne dovedemo nikoga do idućeg ljeta. A to je primarni cilj, barem meni lično i ako to ispune, za mene je sezona uspješna, bez obzira čak i da ispadnemo u prvom kolu Kupa i grupi EL, to ne me apsolutno ne dotiče.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nadam se da nece biti previse povreda. Alternative za Kessie-a, Bigliu, Rodrigueza su slabe do nikakve.
Samo da doguraju do LP a onda neka dovode sto fali.
Samo da doguraju do LP a onda neka dovode sto fali.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Lako i brzo se zaboravlja, Montella nije nikakvo cudo napravio lani, daleko od toga.
Zadnja 3-4 kola su se takmicili Milan,Inter i Atalanta ko ce postic slabije rezultate.
Po budzetu i platama je Milan bio 4.lani, a to je jedino objektivno mjerilo, koliko para toliko muzike.
Sigurno je da Atalanta, Lazio i sl. nisu imali bolje uslove od lanjskog Milana.
Kako ne postoji solidna alternativa za recimo RR, pored zivog Antonellija? Sta nam to treba, Roberto Carlos?
Zadnja 3-4 kola su se takmicili Milan,Inter i Atalanta ko ce postic slabije rezultate.
Po budzetu i platama je Milan bio 4.lani, a to je jedino objektivno mjerilo, koliko para toliko muzike.
Kako ne postoji solidna alternativa za recimo RR, pored zivog Antonellija? Sta nam to treba, Roberto Carlos?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakve veza imaju plate sa bilo cim? To nije nikakvo mjerilo, jer svi mi dobro znamo kakvi su sve panjevi silom prilika imali dobru minutazu prosle sezone.Vecina od njih nije dovoljan kvalitet ni za klupe u danasnjem Milanu.Zenga je napisao/la:Lako i brzo se zaboravlja, Montella nije nikakvo cudo napravio lani, daleko od toga.
- Fantasista
- Kontakt:
Nadam se da Mister uskoro mijenja formaciju ili da uskoro dolazi neko krilo. Borini zacementiran u prvih 11 kao da je yebeni Ronaldo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.