DOUGLAS COSTA I MARIO GÖTZE !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Individualna greska je dovela da se primi go poslije 7 sek, da se napravi glup penal i crveni...Kufur je napisao/la:po ko zna koji put ,individulana kvaliteta pojedinih igraca je izvukla bajern ,zahvaljujuci taktickom "magu"kojeg imamo na klupi i koji nas svojim taktckim genijalnostima dovodi u takvu pozicju da meda ne mozemo![]()
.
Igra danas ,taktika![]()
![]()
Costamali krupnim koracima marsira ka nivou roberija.
.Samo zdravlja i ima da preorava ,a ne da ore teren
.
Upravo, zaluđen sam tim ovdje kako je klasa, nj. Messi itd i takvog ga doživljavam na terenu. A prema tome ovo je loša partija. Ono što je igrao osim onog nizanja igrača i par dodavanja ja nisam vidio ništa, možda ne vidim jer očekujem puno, ništa što bi me potaklo da kažem biće opet onaj stari. Uzmimo Koleta, Vidala, Mullera, Lewu i Alonsa (koji je danas doktorski odradio) i uporedi s njima i da vidimo šta je to donio. Ništa. Ja očekujem puno od njeg (bar se nadam) ali ako je to ovo onda je bolje da ne očekujem.Centre forward je napisao/la:Gece odigra solidnu partiju a ista se prikazuje k'o Zidanova u finalu LP 2002. Et' kol'ko je naš Mario grohn'o. Doveden je da bude prva violina Bayerna a takav razvoj situacije, iskreno, nije na vidiku. On svoju klasu treba da dokazuje u velikim utakmicama, no dobro, o ovome smo više puta pisali, nema potrebe da se ponavljamo.
Ja sam zaluđen Costom, metn'o sam ga na desktop.
Oboje, jedno manje drugo vise.effe_sa je napisao/la:@muamerc: Jesi li ti Goetze hater ili nemaš pojma o fudbalu? Odluči se.....
Dobro je kad priznaš....Bar jedna pozitivna odlika.....muamerc je napisao/la:Oboje, jedno manje drugo vise.effe_sa je napisao/la:@muamerc: Jesi li ti Goetze hater ili nemaš pojma o fudbalu? Odluči se.....
Ne trebaš stvari uljepšavat....Centre forward je napisao/la:
@Muamere, mislim da je za revitalizaciju Geceove karijere potrebna trenerska promjena, te da bi se on preporodio, kod Klopa recimo.Nećemo se lagat', Gece je prosječan igrač u ovom Bayernu. Niko njega ovdje ne mrzi, gluho bilo, samo treba reć' realno a ne pisat' poeziju o njegovoj igri kada ona nije takva. Pa svaki bi navijač Baye volio da on igra onako kako je igr'o kod Žutih. To bi nam bilo veliko pojačanje u idućim sezonama. Svako njegovo guranje na silu da igra neće donijeti ništa dobro, ni Bayi, ni njemu.
Iako više puta pokušavaš znaš da mene ne možeš s tim isprovocirati. A primjetio si nemam ja problema u životu da se ovdje mogu nasekirat...Tako da......Sredi ti sebe, pa možda mognemo ko nekad progovorit koju pametnu...Puno si mi nešto nervozan i puno nešto drugim forumašima prijetiš u par navrata....anelbavarac je napisao/la:@effe je malo ljut sto je poljska "letva" opet zabila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.