Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Naravno da Bešić nije kriv, svakako mi se yebe za Aguera, isto kao i za Jesea kad ga je momčiluk malo jače pomiliovao.
Aguero je rovit već dugo vremena i teško da će se ikada vratiti 100% spreman.
Samo naprijed dijamantu.
Samo naprijed dijamantu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idealna šansa za Edina da iskoristi ovo ako ništa do NG, a onda će vjerujem Šeik da jedan fin kredit digne u Razvojnoj banci i da kupi još jednog napadača ili da odrade neku posudbu ala Falcao u Unitedu ako ima dostupnih napadača na tržištu. Uglavnom Edine od sutra rano sa treninzima sve ti se nudi samo iskoristi priliku kakva ti se ukazala iznenada. 

Edin Džeko
Iskreno, stvarno mi je mnogo zao Aguera, bio je u životnoj formi... Šteta da ne moze u kontinuitetu da bude zdrav barem 6 mjeseci!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Koliko ce vremena bit aguero izvan terena ?
Meni je bas zao momka, ali sta ces. Takav je kakav je. Jovetic je jos gori.
Kad skontas malo, to se mora uzeti u obzir kad igracu dajes ugovor i platu jer definitivno je ne zasluzuje kad skoro pola sezone (Aguero) i vise od pola sezone (Jovetic) ne igra.
Koliko god valja za tim, toliko i ne valja, imati takve igrace, ma koliko oni bili kvalitetni. Ima tu jos minusa na koje covjek i ne pomisli a veliki su minusi kad imas takve igrace u timu.
Kad skontas malo, to se mora uzeti u obzir kad igracu dajes ugovor i platu jer definitivno je ne zasluzuje kad skoro pola sezone (Aguero) i vise od pola sezone (Jovetic) ne igra.
Koliko god valja za tim, toliko i ne valja, imati takve igrace, ma koliko oni bili kvalitetni. Ima tu jos minusa na koje covjek i ne pomisli a veliki su minusi kad imas takve igrace u timu.
Pa to je jedan od razloga zašto CITY dosta cijeni Dzeku. Lik je u 4 godine 2 puta po par sedmica bio izvan stroja!!!
Ali ni to nije slučajno... Dzeko je perfektno građen i fizički superioran tako da mu povrede teze dolaze!!!
Sent from Angelina's bed
Ali ni to nije slučajno... Dzeko je perfektno građen i fizički superioran tako da mu povrede teze dolaze!!!
Sent from Angelina's bed
Problem je sto Dzeku psihicki j*bu bas zbog npr. tog Aguera.
Ja sam 100% siguran da bi Dzeko, da je prosle godine bio prvi izbor cijelu sezonu, zabio sigurno 25 komada.
Znaci, Aguero ne samo sebe, nego i Dzeku izbaci iz forme.
Ja sam 100% siguran da bi Dzeko, da je prosle godine bio prvi izbor cijelu sezonu, zabio sigurno 25 komada.
Znaci, Aguero ne samo sebe, nego i Dzeku izbaci iz forme.
Molim boga kad ce neko nasrija opalit da nikad ne zaigra.Besicu odradi ga.Dzekson ce sad da se naigra ko nikad.Mislim da ce protiv Rome odma od pocetka.Neznam jel moraju dobit il im je i nerjeseno dovoljno da prodju.
- NoName
- Kontakt:
Joj što lažete da Vam je žao Aguera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Meni jeste zao Aguera.
Evo sad na FOXu pokazuju listu strijelaca iza 2014 (znaci kalendarska godina), Dzeko na cetvrtom mjestu.
Na kojem mjestu bi bio da igra svaku?
Evo sad na FOXu pokazuju listu strijelaca iza 2014 (znaci kalendarska godina), Dzeko na cetvrtom mjestu.

- NoName
- Kontakt:
Pa baš zato mi ga nije žao, sad će Edin imati mnogo više prilike da igra.SamoZeljo je napisao/la:Meni jeste zao Aguera.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Dzeko se dokazao i imao bi svoju minutažu u svakom slučaju, ovako je dosta veći teret na njegovim leđima!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Meni, kao strastvenom ljubitelju fudbala, je zao svakog fudbalera koji zbog povrede ne moze igrati jer znam sta to znaci. Ipak, fudbal je igra u kojoj su povrede neminovnost tako da i nas igrac moze nekoga povrediti ali i biti povredjen. U oba slucaju treba zaliti a ne likovati jer je poznato da batina ima dva kraja.Virtu4l je napisao/la:Naravno da Bešić nije kriv, svakako mi se yebe za Aguera, isto kao i za Jesea kad ga je momčiluk malo jače pomiliovao.
Samo naprijed dijamantu.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Re: AW: Edin Džeko
Ja ev lijem krokodilske suze za Aguerom.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sta ce vrijediti im Dzekson kad im je Aguero 50% ekipe, ako jos tome dodamo da i Silva ne igra. Sad ce biti pad ekipe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad sjevne sad neki napadač u januaru
Garant će Jovetić od početka protiv Rome, mada jučer nije bio ni na klupi je li povreda ili nešto drugo? Sumnjam da će Džeku gurati od početka pošto evidentno nije spreman. Inače bih više volio da prođe Roma.

Garant će Jovetić od početka protiv Rome, mada jučer nije bio ni na klupi je li povreda ili nešto drugo? Sumnjam da će Džeku gurati od početka pošto evidentno nije spreman. Inače bih više volio da prođe Roma.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno,taj drugi kraj batine je na primjer osjetio Kolasinac,nakon par mjeseci od povrede Jesea.Yebena stvar.Ibrahim je napisao/la:Meni, kao strastvenom ljubitelju fudbala, je zao svakog fudbalera koji zbog povrede ne moze igrati jer znam sta to znaci. Ipak, fudbal je igra u kojoj su povrede neminovnost tako da i nas igrac moze nekoga povrediti ali i biti povredjen. U oba slucaju treba zaliti a ne likovati jer je poznato da batina ima dva kraja.Virtu4l je napisao/la:Naravno da Bešić nije kriv, svakako mi se yebe za Aguera, isto kao i za Jesea kad ga je momčiluk malo jače pomiliovao.
Samo naprijed dijamantu.
Dzeki je igrati i zabijati pa kako god.A da ce imati vecu minutazu zbog povrede Kuna,ocito je.
P.S Neigranjem Silve ,Manchester je pojacan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kome si to dao da ti sastavi toliki post ?
Teletu....nisam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajde neka ti je zaprijetio monolog, mozda budemo citali postove duze od jedne recenice i mozda napokon saznamo kakvo je tvoje misljenje o bilo cemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.