Hvala TurciViper je napisao/la:PSG - Lyon 3+
Napoli - Bologna 3+
Barcelona - Atletico Madrid pm3
Galata - Fener ps1
New Orleans Saints - Tampa Bay 1
Kvota: 12 i nesto![]()
I ne stigoh uplatit Anderlecht 3+. Sta mislite za ovaj tiket?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala TurciViper je napisao/la:PSG - Lyon 3+
Napoli - Bologna 3+
Barcelona - Atletico Madrid pm3
Galata - Fener ps1
New Orleans Saints - Tampa Bay 1
Kvota: 12 i nesto![]()
I ne stigoh uplatit Anderlecht 3+. Sta mislite za ovaj tiket?
auu po meni to ko ce dat gol je kriticno na uplatu 20 kmAgresivnoDjubre je napisao/la:Messi 1,35
Falcao 2,50
Ibrahimovic 1,70
Kvota : 5,74
Uplata : 20,00 KM
Dobitak : 114,80 KM
zato i jest na 3+ kvota 1,2 ja msmibra_barca je napisao/la:evo jedna korisna informacija, ako se moze nazvati korisnom
U 207 utakmica između Barcelone i Atletico Madrida postignuto je 726 pogodaka (3,51 po utakmici)...
Znam da jest,al ko ce drugi dat,3 razlicita tima gdje ce biti dosta golova.PSG-Lyon ocekujem 3+ a vala i gol Ibrahimovica.Isto tako kad igraju Barcelona-Atletico uvijek bude golova,a ja najvise vjerujem Mesiju i Falcau.merdo21 je napisao/la:
auu po meni to ko ce dat gol je kriticno na uplatu 20 kmal valjda prodje,sretno
2:1pintol_TM87 je napisao/la:Andrleht vs Leuven x2 @3.6
merdo21 je napisao/la:zato i jest na 3+ kvota 1,2 ja msmibra_barca je napisao/la:evo jedna korisna informacija, ako se moze nazvati korisnom
U 207 utakmica između Barcelone i Atletico Madrida postignuto je 726 pogodaka (3,51 po utakmici)...
I vrlo realno, vrijedi probatimiky_hz je napisao/la:Ako vec ganjate neko iznenadenje veceras na Barci radije probajte sa Atletico vise kornera kvota je 4....inace opcenito ova igra za singlove nije lose,zna se desiti vrlo cesto da ekipa na koju je kvota dosta veca bude ta koja ima vise kornera,i da je bolje samo to ganjati nego li same pobjede tih istih autsajdera da tako kazem
Recimo evo danas Juventus npr kvota na Atalantu je bila 7 da ce imati vise kornera i prosla je,cisto onako hocu da kazem da ako se vec ganjaju iznenadjenja da je ovo bolje traziti i lakse za skinuti
Nemojte Harija dirat, evo računajte kao da je on ovo pogodioBenjooJutub je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:
Katanja - Sampdoria 2/1 -27,00
Osjećaj
stomaklija je napisao/la:16:30 Willem II/gol - Ajax DA 1,65
15:00 Milan - Pescara/gol DA 1,90
------------------------------------------
Ulog : 10KM
Payout: 31,40KM
19:00 Real M. - Espanyol(zg) (4+) 1,60
12:30 Kardemir - Sivasspor 1X 1,40
-------------------------------------------
Ulog: 10KM
Payout: 22,40KM
15:00 Chievo - Roma 1X 1,80
17:00 St.Etienne - Lorient 1 1,75
------------------------------------------
Ulog: 10KM
Payout: 31,50KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.