Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Mogli bi vi preci na privatne poruke sa tim (nazovimo) prepucavanjem i zaebavanjem.
Sto se tice Edina, sad je na njemu da opet pokaze i dokaze kvalitet. Ja znam/mi znamo da on to moze.
Sto se tice Edina, sad je na njemu da opet pokaze i dokaze kvalitet. Ja znam/mi znamo da on to moze.
Re: AW: Edin Džeko
Bravo hp samo nastavi jos jedan u nizu tvojih duboko smisljenih kilometarskih postova. Opet blizu toga da proglasava druge procentasima.harishp je napisao/la:Jos ako Seferovica dovedu onda ce biti treci na listi,stroucnjak.Ajax je napisao/la:Strucnjak Silva je drugi najvazniji, najskuplji i najbolji igrac Citya poslje Aguera. Silva je mnogo puta do sada proigravao Dzeku sa kvalitetnim asistencijama puno vise od mnogih drugih igraca ovog kluba. 99.99% navijaca Citya koji gledaju njihove utakmice se nebi slozili sa tobom da su oni pojacani neigranjem Silve. Ali valjda ti znas bolje od njih.harishp je napisao/la: P.S Neigranjem Silve ,Manchester je pojacan
Inace taj procenat je I Mancinia podrzavao,tako da je relevantan kao i ti,moj ti Ajahe.
@tele kako ti rece''Big Mistake''.Tebi @sekin Handrax i Ruski Burundijac drze pozadinu
Brate trebao si u politiku, zaluto si ovdje, stvarno mi nije jasno kako si uspio da u skoro 20k postova ne kazes bukvalno nista! Bas si maher!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
wtf are you
Ili ti ga u prevodu,koji si ti.....klon po redu.

Ili ti ga u prevodu,koji si ti.....klon po redu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
OFFICIAL: Sergio Aguero set to miss 4 weeks with a knee injury.
je*i ga, samo mjesec dana.

doduše, sad će ovaj ludi raspored oko nove godine, nadam se da će džeko to znati iskoristiti i ući u formu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Najveci neprijatelj Dzeke je Nasri supcic za namatar duso dao.Lampard i Milner su najbolji igraci za njegovu poziciju i nadam se Lampardu od pocetka tekme zajedno sa Dzekom.Sity ce ubit Romu vidjece te.
Poklopi ga dobro ovaj Amer momcina:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo Dzeko uvodi discipline u obdanisu? 

Yaya je bio prosle godine najzahvalinij za titulu i pokazao je najvise ove godine je u slabijoj formi ma da je i Dzeko u napadu najvise dao. Ova godina je drugacija i Aguero je krenuo jako ali evo povrjedio se pa cemo vidjeti na sta ce sve ispast.Chinaglia je napisao/la:Džeko bolje igra kad je sam u napadu, nego u paruDžeko im je donio titulu prošle sezone, sam samcat
generalno kroz čitavu sezonu, Toure je bio najbolji igrač, al' Džekini golovi su bili ključni, bez kojih bi mogli da ne kažem šta
u svakoj sezoni je on zabijao ključne golove, kad je najpotrebnije, ukaže se Džeko i s pravom se može reć' da je jedan od najzaslužnijih za sve titule Man Cityja! što bi se reklo NBA žargonom, Edin Džeko je clutch igrač 

2 kepeca nasri i Aguero jedan na drugog da stanu i propnu se na prstice pa da mogu kleknuti pred kapitena!
@alipasino i ja imam taj osjecaj Roma ce past 100%. Nije sejk dzaba kupovo tekmu od Bayerna.
@alipasino i ja imam taj osjecaj Roma ce past 100%. Nije sejk dzaba kupovo tekmu od Bayerna.
Momciluce nije ti dobro, haman ti prejaka ta gudra. Jos samo malo je ostalo da Dzeko razuvjeri sve nevjerne Tome. Pa ce biti ono tvoje cuveno klekni. Pa ces skontat poruku tu sa slike.Cartman je napisao/la:Poklopi ga dobro ovaj Amer momcina:
Ne kontam fakat sta ste se navadili na Kapitena!
Sigurno je da je Edin bio isto jako bitan prosle sezone i da je srece da ga ostali hoce podrzati mislim davati mu lopte prvenstveno Nasri Silva i Kun on bi bio uvijek u prva 3 napadaca PL.Chinaglia je napisao/la:generalno kroz čitavu sezonu, Toure je bio najbolji igrač, al' Džekini golovi su bili ključni, bez kojih bi mogli da ne kažem štau svakoj sezoni je on zabijao ključne golove, kad je najpotrebnije, ukaže se Džeko i s pravom se može reć' da je jedan od najzaslužnijih za sve titule Man Cityja! što bi se reklo NBA žargonom, Edin Džeko je clutch igrač
Dzeko sad place zbog ovakvih izjava i ljubomornih shupcica, kojima je u zivotu najveci domet doci i ostaviti ovakav komentar.Cartman je napisao/la:Poklopi ga dobro ovaj Amer momcina:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ocito mu smeta dovoljno da mora postavljat ovakve pizdarije.emir79 je napisao/la:Dzeko sad place zbog ovakvih izjava i ljubomornih shupcica, kojima je u zivotu najveci domet doci i ostaviti ovakav komentar.Cartman je napisao/la:Poklopi ga dobro ovaj Amer momcina:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Amer sucker 10 se obrukao. 

Igral vceras sobzirom da sma negdje procitao da je Pelegrini poveo nekog napadaca iz U21 Pozo
Dzeko ko "zenske" a ima i muskiCartman je napisao/la:Poklopi ga dobro ovaj Amer momcina:

X
Valjda igra, a i da ne igra svejedno mi i onako bih više volio da Mire prođe dalje!zgembo89 je napisao/la:Igral vceras sobzirom da sma negdje procitao da je Pelegrini poveo nekog napadaca iz U21 Pozo

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Male su sanse da danas bude u prvih 11, jer nije spreman za punih 90 minuta. Vjerovatno da ce oko 60te uci u igru, kao proslo kolo.
Džeko nije jos spreman od povrede a izgleda ne igra ni Yaya Ture, mislim da bi Roma mogla ovo rijesiti u svoju korist 

Zadnja izmjena: fixator, dana/u 10 dec 2014, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.