FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se Husref vrati sprema se dominacija!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Neče ako Bog daBuu je napisao/la:Husref preuzima 90%, ovo je se samo cekaloPL BiH -1 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pravite tragediju od nerijesenog rezultata i boda sa strane. Amar prospe bodove kod kuce pred praznim tribinama zaostaje ne znam koliko bodova i...
Nebitan je Amar na ovoj temi, samo hocu da kazem da je ovo kukavicki potez Jovica. Ovo se ne radi ekipi koja se bori za titulu pogotovo kad istim navijacima na samom pocetku obecas duplu krunu. Ali eto nije tragedija. Bezveze je ostavka kad su se igraci dovodili po njegovoj preporuci tj. njegovim zeljama.
Sutra ce se sjesti sa Husrefom. A postoji ime koje nije iz BiH. Ovo je mahalska nije provjerno vec pocela carsija da bruji.
Sarajevo ljubavi moja!
Kao i do sad.....emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!

Skromnost je vrlina!!
heeheh Hoce Husref ali prvo trazi neke pare sto su mu duzni a nece niko da mu da ...emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zaledio tužbu kao i Amav svojupile87 je napisao/la:heeheh Hoce Husref ali prvo trazi neke pare sto su mu duzni a nece niko da mu da ...emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!

Sarajevo ljubavi moja!
Uvijek bila...hilmo je napisao/la:Kao i do sad.....emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!![]()
![]()
![]()
![]()
Skromnost je vrlina!!
Opet ponavljam netreba niko svana dovoditi samo legende kluba mogu ovaj klub odvesti na pravi put,
jos kad bi Hadžibegić preuzeo kakvu funckiju i unjeo sta para od Francuza dje bi nam kraj bio.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 mar 2013, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Eto vam varesanovica opet
ne sluti alalhativm22 je napisao/la:Eto vam varesanovica opet

Znam ali Amar je dobio pola svojih para koje mu se bilo duzno a ovome ni feninga niko nije nikad dao.Bar on tako kaze i uslov da bi bio trener sarajeva je da mu se plati sto mu je duzno.Sto je po meni sasvim ispravno, medjutim u klubu nemaju para a niko ne da iz svog dzepa pogotovo sto Husref ne trpi neke autoritete i ima svoje zatjeve oko dovodjenja igraca... U interesu sarajeva je da priblize stavove. Nadam se nekom noramlnom rjesenju za sarajevo i prije svega realnom koji nece obacavati stavri koje ne moze ispuniti.sekac je napisao/la:zaledio tužbu kao i Amav svojupile87 je napisao/la:heeheh Hoce Husref ali prvo trazi neke pare sto su mu duzni a nece niko da mu da ...emir18 je napisao/la:Ako se Husref vrati sprema se dominacija!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pitari sve je to dobro,otisao jovic,dolazi neko novi.
Ali kada pogledate raspored jasno je sve kao dan da cak ni 2 necete zavrsiti.
- Evolution87
- Kontakt:
Husref ili Ćiro, treceg nema 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
je li ti to Boga ti drago ali iskreno odgovorivm22 je napisao/la:Eto vam varesanovica opet
Sarajevo ljubavi moja!
Pa šta sad, volimo svoj klub ( sigurno ga ne volim zbog titula) i voljećemo.KrajPrice je napisao/la:Pitari sve je to dobro,otisao jovic,dolazi neko novi.
Sve to stoji,ali vasa uprava vam baca ublehe dugi niz godina.Suarez46 je napisao/la:Pa šta sad, volimo svoj klub ( sigurno ga ne volim zbog titula) i voljećemo.KrajPrice je napisao/la:Pitari sve je to dobro,otisao jovic,dolazi neko novi.
Iskreno ne bih ga volio ni vidjeti na klupi pizda izdajnička (Husref) a pare svakako treba da mu daju zaradio je ker a nadam se da neče dobiti nikad samo da ne bi opet bio trener svetinje
Sarajevo ljubavi moja!
Sekac brate salim se i ja sam ga trpio 

- moustapha
- Kontakt:
Bolje reci uprave, jer nijedna uprava nije ostala duze od godinu dana.KrajPrice je napisao/la:Sve to stoji,ali vasa uprava vam baca ublehe dugi niz godina.Suarez46 je napisao/la:Pa šta sad, volimo svoj klub ( sigurno ga ne volim zbog titula) i voljećemo.KrajPrice je napisao/la:Pitari sve je to dobro,otisao jovic,dolazi neko novi.
#divovi
Brate nije nama do šale ja bi muda svoja pojeo od muke sad ali dobro vi ste dobili razumijemo se čestitke od srca za braču iz Mostara!vm22 je napisao/la:Sekac brate salim se i ja sam ga trpio
Sarajevo ljubavi moja!
Ublehe nam mnogi bacaju u ovoj državi ali radost pobjede nam Levskim, Vama , ..... je nešto neprocjenjivo a i porazi su sastavni dio. I vi trpite ublehe kako će svake godine biti bolje pa se sa Hapoela spadne na Maribor, i san će trajati dok je gosp. Amara Osima a poslije njega potop.KrajPrice je napisao/la:Sve to stoji,ali vasa uprava vam baca ublehe dugi niz godina.Suarez46 je napisao/la:Pa šta sad, volimo svoj klub ( sigurno ga ne volim zbog titula) i voljećemo.KrajPrice je napisao/la:Pitari sve je to dobro,otisao jovic,dolazi neko novi.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, edgarallanpoe04, galia95, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, jurisicduska, Konzerva, MaroonBjelave, Vanja8, zagorski i 141 gost.