Kad Amar ode bicemo ko vi !Suarez46 je napisao/la: Ublehe nam mnogi bacaju u ovoj državi ali radost pobjede nam Levskim, Vama , ..... je nešto neprocjenjivo a i porazi su sastavni dio. I vi trpite ublehe kako će svake godine biti bolje pa se sa Hapoela spadne na Maribor, i san će trajati dok je gosp. Amara Osima a poslije njega potop.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
kakav husref,vama je jedina sansa za titulu reaktiviranje udbe,ponovo uzimanje zeljinih prvih 11,a amara osima na goli otok
Hahahaha to pile neka si mu odgovorio,oni nasli pricati o europi,nisu LP vidjeli 200 godina.
ZETA OMG najveca bruka BH nogometa ikada.
ti nam reci nama nikad niko u 15 minuti nije mahao dobro je ne trpaj dosta je sjedi 5KrajPrice je napisao/la:Hahahaha to pile neka si mu odgovorio,oni nasli pricati o europi,nisu LP vidjeli 200 godina.
Sarajevo ljubavi moja!
Ti znaš šta je UDBA ko papagaji ponavljate gluposti a ne znate ni šta je današnja SIPA ili OSA.SarajlijaTM je napisao/la:kakav husref,vama je jedina sansa za titulu reaktiviranje udbe,ponovo uzimanje zeljinih prvih 11,a amara osima na goli otok
-
- Moderator
- Kontakt:
Zašto vi krivite trenera? Lik je izveo najjaču postavu, samo što vaši igrači ne mogu napraviti dvije šanse na utakmici to je do njih.. realno, da ste bili u Srebreniku vidjeli bi i sami da su dva puta uputili udarac ili ušli u kazneni prostor 

Ivica i komitet su krivihamzaTM87 je napisao/la:Kolike je premije igracima Gradine dao Amar ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jest niko nista ne zna, znanje je krhkoSuarez46 je napisao/la:Ti znaš šta je UDBA ko papagaji ponavljate gluposti a ne znate ni šta je današnja SIPA ili OSA.SarajlijaTM je napisao/la:kakav husref,vama je jedina sansa za titulu reaktiviranje udbe,ponovo uzimanje zeljinih prvih 11,a amara osima na goli otok

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa kako ce mahati kad niste lige prvaka vidjeli 200 godina.sekac je napisao/la:ti nam reci nama nikad niko u 15 minuti nije mahao dobro je ne trpaj dosta je sjedi 5KrajPrice je napisao/la:Hahahaha to pile neka si mu odgovorio,oni nasli pricati o europi,nisu LP vidjeli 200 godina.
Kweuke!
- SarajlijaTM
Ajd priznaj da ti je ovo potajna zelja,bice ti lakse 1312Suarez46 je napisao/la:Ti znaš šta je UDBA ko papagaji ponavljate gluposti a ne znate ni šta je današnja SIPA ili OSA.SarajlijaTM je napisao/la:kakav husref,vama je jedina sansa za titulu reaktiviranje udbe,ponovo uzimanje zeljinih prvih 11,a amara osima na goli otok

4-5- 6- 7 TREBA LI JOŠKrajPrice je napisao/la:Pa kako ce mahati kad niste lige prvaka vidjeli 200 godina.sekac je napisao/la:ti nam reci nama nikad niko u 15 minuti nije mahao dobro je ne trpaj dosta je sjedi 5KrajPrice je napisao/la:Hahahaha to pile neka si mu odgovorio,oni nasli pricati o europi,nisu LP vidjeli 200 godina.
Kweuke!
Sarajevo ljubavi moja!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
OJ Jovicu debilcino ona jedna pijanska sto nas nisi napustio odma na polusezoni
Sad treba neko da uigrava igrace koje si ti birao, zelim ti sve najgore!
Dobro vas je balavci!

Dobro vas je balavci!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
- Moderator
- Kontakt:
Pita me prijatelj moj, Škaha, smije li Hadžića izvaditi iz džepa.. da se vrati u Sarajevo zajedno sa ekipom 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
JE LI TI GODRA ORO JA NJIVUBenjo_AFC86 je napisao/la:Pita me prijatelj moj, Škaha, smije li Hadžića izvaditi iz džepa.. da se vrati u Sarajevo zajedno sa ekipom
Sarajevo ljubavi moja!
Kako kome! Ambicije se uvijek znaju. Sad je druga stvar što neki te izjave o ambicijama shvataju kao stopostotno obećanje da će biti trofeja.KrajPrice je napisao/la: Sve to stoji,ali vasa uprava vam baca ublehe dugi niz godina.
- champions1921
Sta je sa devils-om?? Fale njegovi komentari
.. Ako je kojim slucajem na prinudnom radu u banovicima ima pozdrav
..
Evo jedan od meni drazih njegovih postova

Evo jedan od meni drazih njegovih postova

DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:Sta je sa devils-om?? Fale njegovi komentari.. Ako je kojim slucajem na prinudnom radu u banovicima ima pozdrav
..
Evo jedan od meni drazih njegovih postova![]()
DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nerealan si. Ambicije su jedno realnost je drugo.hilmo je napisao/la:Kako kome! Ambicije se uvijek znaju. Sad je druga stvar što neki te izjave o ambicijama shvataju kao stopostotno obećanje da će biti trofeja.KrajPrice je napisao/la: Sve to stoji,ali vasa uprava vam baca ublehe dugi niz godina.
Mozda nisu treneri i uprave krive mozda ste vi nerealni. Nije mozda nego sigurno.
Mislim da sam više nego realan. Upravu si kad kažeš "Ambicije su jedno a realnost drugo"...PL BiH -1 je napisao/la: Nerealan si. Ambicije su jedno realnost je drugo.
Mozda nisu treneri i uprave krive mozda ste vi nerealni. Nije mozda nego sigurno.
Na početku dam znao da od titule nema ništa (neću da lažem i da kažem da se nisam nadao), više sam očekivao od kupa a kad smo i tu završili takmičenje, zano sam da će i ova sezona biti kao i prošla...gola borba za Evropu.
Samo sam siguran da ova uprava radi dobar posao, ali uvijek može bolje.
-
- Kontakt:
Još uvijek ne mogu da vjerujem da niste pobijedili, ne znam kako ste to uspjeli. Sto više vrijeme prolazi više mi se cini nevjerovatnim.
Zadnja izmjena: FCZ Stari Grad, dana/u 16 mar 2013, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
komšije no sikiriki
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, benko21, jurisicduska, keli, Kyle88, Lecler, napoleon72, Pena i 70 gostiju.