PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Bobic oprostio tri plate vamsamirr je napisao/la:Kosoric platio raskid ugovora.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jahic legenda zelje, igra za kikiriki iz ljubavi prema tom klubu.Neymar11 je napisao/la:Bobic oprostio tri plate vamsamirr je napisao/la:Kosoric platio raskid ugovora.Kostic vas tuzio
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jahic sto je igro igro - nevalja ti ova- al vas miljenik ordagic pristaje na uslove da mu platite kiriju - osto duzan 2 da plati za stanarinusamirr je napisao/la:Jahic legenda zelje, igra za kikiriki iz ljubavi prema tom klubu.Neymar11 je napisao/la:Bobic oprostio tri plate vamsamirr je napisao/la:Kosoric platio raskid ugovora.Kostic vas tuzio
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- TobeYarabi
- Kontakt:
ajfon husic nakon sto ga je dinokio podero na sudu i sve mu uzeo, u amerikama vozi viljuskara za 12 dolara po sahatu i skuplja pare za avionsku kartu i tuzbu protiv slobodanke. trazi svojih 5,5 milijona jal dolara jal maraka nisam ga dobro razumijo jer je plakao dok smo pricali
TobeYarabi je napisao/la:ajfon husic nakon sto ga je dinokio podero na sudu i sve mu uzeo, u amerikama vozi viljuskara za 12 dolara po sahatu i skuplja pare za avionsku kartu i tuzbu protiv slobodanke. trazi svojih 5,5 milijona jal dolara jal maraka nisam ga dobro razumijo jer je plakao dok smo pricali
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Govedarica: Dolazim na prozivku ukoliko ne raskinemo ugovor

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MocMahale444
Donna zdapi dao sam joj glas za forumasicu godine 2b a ona mi provodi i laprda na temi protiv mene. Stid te bilo ofajlo jedna. Sad te hrasno taslaci ha? hrasnog cemo yebat u usi kad tad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
divovska mitomanija. torbica prico s nekimTobeYarabi je napisao/la:ajfon husic nakon sto ga je dinokio podero na sudu i sve mu uzeo, u amerikama vozi viljuskara za 12 dolara po sahatu i skuplja pare za avionsku kartu i tuzbu protiv slobodanke. trazi svojih 5,5 milijona jal dolara jal maraka nisam ga dobro razumijo jer je plakao dok smo pricali
kakvo ruglo.gdje CES ovo porredit s tuzlanskim sjeverom.ccTristan je napisao/la:Ima i nikad zavrseni stadion u Brckom.avenija je napisao/la:Ima veca , zapad na Kamberovica polju.Sariel je napisao/la:jebote gledaj sjevera, najveca tribina izgradjena u bih poslje rata!
imal veca? nemaaaa
dobro nije dovrsena,al noubadiz prfekt![]()
avenija mislio sam na izgradnju tribine poslije rata.od bagera do krova.
- RollingPaper
- Kontakt:
Dobro jutro uz citat Misketa "Svi smo Zeljini, Zeljo je moj"
Neymar11 je napisao/la:Irfoooooo - men nije jasno brate kako oni s igracima produzuju ugovore kada- ih igraci tuzaakaju oprastaju za ciste papire- friska je info da ojdanic nezeli da ostane gdje li ce da nece u kakav shoppingirfo je napisao/la:Vratite gospodinu husicu njegovih 5 miliona!!!
Cuj produzuju ugovore hhahahahhahahahahahahahhahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- amazon
- Kontakt:
insajderi iz mladih dana 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
djeca štaćeš, ovo je grehota i čvokom švajznut.
- amazon
- Kontakt:
To je problem sto nisu djeca nego ljudi u ozbiljnim godinima
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
opet štaćeš, nisu imali sreće 
majkl bilude i sa ovom ekipom ce vas qarindžat Sloboda u 22 kolu!Majkl je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:Irfoooooo - men nije jasno brate kako oni s igracima produzuju ugovore kada- ih igraci tuzaakaju oprastaju za ciste papire- friska je info da ojdanic nezeli da ostane gdje li ce da nece u kakav shoppingirfo je napisao/la:Vratite gospodinu husicu njegovih 5 miliona!!!
Cuj produzuju ugovore hhahahahhahahahahahahahhahahaha
DRŽAVA TUZLA!!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pa u cemu je problem , izgadjena poslije rata od bagera do krova .Sariel je napisao/la:
avenija mislio sam na izgradnju tribine poslije rata.od bagera do krova.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.