Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dobra pobjeda, malo dosadno ali ovakve smo utakmice u prošlosti gubili ili remizirali.
Vjerujem da sa Riceom i Salibom nije ništa strašno, vjerovatno iz predostrožnosti.
Vjerujem da sa Riceom i Salibom nije ništa strašno, vjerovatno iz predostrožnosti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rice grčevi, Saliba osjetio nešto u mišiću pa nisu htjeli rizikovati. Dobro je, odmoriti sad u kupu par igrača obavezno.
Treba odrzati balans ekipe ali i rotirati recimo Norgard,Hincapie,Mosquera,Kepa,White,Merino,Nwaneri,Skely pa i Dowman s klupe sve to treba koristiti sljedecu tekmu neke od starta a neke s klupe,Rice,Gyokeres,Saliba/Gabriel ,Saka wve to treba odmoritibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:11Rice grčevi, Saliba osjetio nešto u mišiću pa nisu htjeli rizikovati. Dobro je, odmoriti sad u kupu par igrača obavezno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gyokerešu baš treba odmor, čovjek je odigrao svaku moguću minutu do sada poslije prvog kola + reprezentacija. Dobro će mu doći odmor sad u kupu, nek igra Merino 9ku.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ben white zasluzuje da odmara do nove godine ako treba samo da se vrati u optimalnu spremu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ima li mog brata paje, je li aktivan
Mozda na nekom novom accu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako vjerujete skoro sam upoznao jednog malo starijeg lika koji bi godinama mogao odgovarati paji
bez zajebancije lik je s toliko strasti pricao o arsenalu ali je isto tako rekao da je prije puno vise pratio i bio aktivan i da su ga wengerove zadnje godine mentalno udaljile od kluba eto malo mi je falilo da ga pitam da nisi ti paja
i ono najvaznije mentalno mi djeluje kao lik koji bi pisao onakve stvari
nema ni bege ni anela nesto vec neko vrijeme javite se boysi nekad volim vaše šukove pa kad ih i na meni prospete
Paja je bio unikat i penicilin za degenerike koji trenutno siluju EPL temu.
Nakon njega dobili smo oboljelu kopiju u pokušaju, aka Seamen.
Ne ponovilo se.
Nakon njega dobili smo oboljelu kopiju u pokušaju, aka Seamen.
Ne ponovilo se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.