Hoće da spase Kloppa blamaže jer je navodio navijače Liverpoola da rezervišu boravak u Istanbulu.beka23 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:16Koji razlog? I **** ih Lisabon, daj Allianz ArenuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:05Izgleda da se finale možda prebacuje iz Istanbula u Lisabon
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Nema nikakve dileme da je muzika 80/90/00 neuporedivo bolja nego danas, neuporedivo. A i prije toga. Vrijeme u muzici uvijek pokaze istinu, a u slučaju danasnje muzike je takva da neće imati dugovječnost, niko nece pamtiti Taylor Swift, Arianu Grande kao sto ce Celine Dion, Whitney Houston, Elvisa, Bob Marleya, M. Jacksona, neuporedivo. Da ne idem uopce na lokalni nas nivo i poredim Colu, Brenu, Merlina, Azru, bilo koga sa današnjim pjevačima, presmiješno. Ne mozes me ubijediti.Finn je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:44Kao sto je tebi muzika prije 15 god bolja od danasnje, tako je ljudima rodjenim 30 god prije tebe tvoja muzika smece u odnosu na njihovu koju su slusali u mladosti. I tako u nedogled. Definicija nostalgije.
Bilo kako bilo, onaj Monaco s Mbappeom, Falcaom i Fabinhom bi masakrirao taj tvoj nostalgicni PSV i sve ekipe tada npr.
U muzici naravno to ima veze i s pristupom, ne možeš praviti muziku iz ljubavi (ranije je to bio češći slučaj) i samo za pare i očekivati isti rezultat. A drugi je taj sto je sve opjevano i vidjeno i novim generacijama je teze biti inventivno.
Tvoja logika je da ce za 15 godina neki nivo Lautara biti goat jer će generacija zaboraviti da je postojao Leo Messi i da će oni koji ce održavati sjecanje na Messia, Ronalda biti samo nostalgicari.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Al Don Carlo zna ispast glup ko niko.
U nebitnoj tekmi (jer je ligu uzela Barca) on pred mec sezone umjesto da odmori, odluci da forsira Camavingu i desi se ovo:

U nebitnoj tekmi (jer je ligu uzela Barca) on pred mec sezone umjesto da odmori, odluci da forsira Camavingu i desi se ovo:

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Eto taman sa mogu se vadit ako ispadnu kako su igrali bez pola prvotimaca
Dobar je i Chelsea ove godine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Fali nam pola ekipe he he
Ja hej grohotom se smejem
Grohotom
Grohotom
Remember, remember the 5th of November.

Kako ce praviti taj raspored da bude podjednako svim ekipama, jer od 35 protivnika igras protiv 8, u tih 8 mozes utrefit 6 top ekipa recimo, ili 6 tipa Zvezda, Basel i sl...
https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss-system_tournament
Odličan format, baš mi se sviđa. Jači će igrati s jačim(svaka velika ekipa će u ovoj grupnoj fazi zagantovano odigrati 5 ili 6 top mečeva od 8 koliko je predviđeno), a slabiji sa slabijim.
Jedino što mi se ne sviđa je ovaj dodatni play off 9-24, to je trebalo skresati odmah da prvih 16 ide u osminu i dalje kao i do sad.
Pretpostavljam i da neće biti žrijeba nikako nego će se kostur praviti na osnovu nositeljstva poslije grupne faze. Tako da će prvi iz grupe igrati sa 16. nosiocem odnosno pobjednikom meča 16 vs 17 iz play offa u osmini finala, drugi sa 15-tim, četvrtfinale 1 vs 8, 2 vs 7 itd, što je opet odlična stvar jer nagrađuje ekipe sa dobrim rezultatima iz grupne faze lakšim žrijebom do finala, što sada nije slučaj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Forza Babuka, Forza Inter 

- Shategabri
- Kontakt:
Idemooooo momci, Forza Milan 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakva dva golmana 

-
- Kontakt:
ima li stream?
Mnogo udaraju ovi Interovi, daj koji zuti sudija 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Čist faul ne svira na Barelli kod ovog flopanja Diaza.
Nije ovdje nista gotovo.
Očajna ekipa će zalutati u finale LP. Smiješan fudbal.
Zasto Milan ima krila ako ce im svaki napad ici kroz sredinu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.